Σήμερα η γιορτή μπύρας στη Χάνδακος - Πραγματοποιείται για ένατη χρονιά

Gια ένατη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται στο Ηράκλειο η καθιερωμένη πλέον Γιορτή Μπίρας.

Η 9η Γιορτή Μπίρας πραγματοποιείται s;hmera  Τρίτη 30 Ιουλίου στις 7.30 το απόγευμα, στον πεζόδρομο της οδού Χανδάκος, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Για λόγους υπεύθυνης κατανάλωσης ωστόσο, οι διοργανωτές τηρούν την πολιτική να προσφέρουν μπύρα με ένα συμβολικό αντίτιμο, με το οποίο μπορούν να λάβουν ως δώρο συλλεκτικά ποτήρια μπύρας, καθώς και συνοδευτικά σνακ για το ποτό τους.

Η φετινή γιορτή, αρχίζει με επετειακή παρέλαση από το συγκρότημα κρουστών Batala και συνεχίζεται με μουσική ροκ από το συγκρότημα Alone Together.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο πλαίσιο της Γιορτής Μπίρας πραγματοποιούνται οι καθιερωμένες πια σκυταλοδρομίες μπύρας, με τις υποψήφιες ομάδες να μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή λίγο πριν την έναρξη της γιορτής.

Στη διάρκεια της γιορτής θα υπάρχουν παράλληλα εντυπωσιακά χορευτικά από τους Danza Loca, αλλά και μουσική πριν τη μεγάλη ροκ συναυλία.

Η ένατη γιορτή μπύρας εντάσσεται στο πλαίσιο των συνολικότερων εκδηλώσεων «Παράθυρο στον πολιτισμό» που πραγματοποιεί η Ουτοπία στον πεζόδρομο της οδού Χάνδακος, οι οποίες άρχισαν πριν από 14 χρόνια, με αφορμή την πρώτη πεζοδρόμηση της.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, εντάσσεται το Music Festival, το Beer Festival, αλλά και η Γιορτή Σοκολάτας που για φέτος έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Αυγούστου.