Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 28 Ιουλίου

  • Κυριακή, 28 Ιούλιος 2019 09:15
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Από σήμερα η Αφροδίτη στο πιο φλογερό και ερωτικό Ζώδιο, το Ζώδιο του Λέοντα! Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, ετοιμαστείτε, για ένα άψογο, απόλυτα ερωτικό καλοκαίρι, με πάθος, συναίσθημα και διασκέδαση!

ΚΡΙΟΣ

ADVERTISING

Γενικά
Σήμερα, φίλε Κριέ, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα, σε χαρακτηρίζει κέφι, δημιουργικότητα, λάμψη, χαρακτηριστικά που θα σε ωθήσουν να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου και να βελτιώσεις την φήμη σου! Αισθάνεσαι ακριβώς ο εαυτός σου και αισθάνεσαι υπέροχα! Είσαι δημοφιλής, ο πρωταγωνιστής της ημέρας και απολαμβάνεις που όλοι σε θαυμάζουν και σε προσέχουν! Αποδέξου μία πρόταση για έξοδο σήμερα, αφού είναι σίγουρο ότι θα περάσεις υπέροχα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, στον ερωτικό τομέα τα έχεις όλα σήμερα και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την τύχη σου στο έπακρο! Κατακτήσεις, εκπλήξεις, πάθος και ρομαντισμός, σε κάνουν και πάλι να χαμογελάς! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα ή ένα μεγάλο ουσιαστικό βήμα με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, θα πάνε όλα καλά, εκτός από την εμμονή σου να είσαι ο καλύτερος, γεγονός που πιθανόν σε οδηγήσει σε υπερβολές! Μην παρασύρεσαι σε επιπόλαια έξοδα σήμερα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Λέοντα, πιθανόν σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, να μην έχεις διάθεση να βγεις από το σπίτι και να αποζητάς την οικογενειακή θαλπωρή! Βρίσκονται λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα που σε απασχολούσαν καιρό! Γενικά, θα στραφείς προς το σπίτι και την οικογένεια σου! Τρυφερές οικογενειακές στιγμές, χαρμόσυνα γεγονότα και εξομάλυνση συγγενικών σχέσεων, είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, τα ερωτικά σου θα κυλήσουν σχετικά ήρεμα, ωστόσο νοσταλγία και αναμνήσεις, ίσως σε στρέψουν προς το ερωτικό σου παρελθόν, όπου θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την εύνοια που έχεις για επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να ισορροπήσεις συναίσθημα και λογική, ώστε να μην υπάρχουν γκρίνιες και προστριβές χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια έκτακτα έξοδα ίσως προκύψουν τώρα, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Επαγγελματικά, ένα γεγονός, θα σε κάνει να νιώσεις ξανά σιγουριά!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, περνάει η Αφροδίτη στο φιλικό Ζώδιο του Λέοντα, γεγονός που ευνοεί πολύ τις επαφές και τις μετακινήσεις σου! Τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα και επικοινωνιακά ταλέντα, θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις έναν μεγάλο σου στόχο! Πιθανόν μάλιστα σήμερα, να πάρεις μία απόφαση, ώστε να κάνεις μία εκδρομή με αγαπημένα πρόσωπα! Επιπλέον, σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και γνωστούς βελτιώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες και μπόλικο φλερτ θα απολαύσεις και ίσως μάλιστα μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις λύση σε ένα πρόβλημα της σχέσης, μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο! Μία άκρως εποικοδομητική ημέρα για τα αισθηματικά σου, που θα φέρει επιτυχία μέσα από λόγια, μηνύματα και συζητήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά τα λάθη στον οικονομικό τομέα και αν δεν σταματήσεις τώρα τα έξοδα, αργότερα θα αγχωθείς! Επαγγελματικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πετύχεις σήμερα, μία συμφωνία που θες!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα, μετά από μία έντονη και με γρήγορους ρυθμούς περίοδο, η σημερινή ημέρα θα σε ανταμείψει με αρμονία σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν θα σου δώσει την δυνατότητα να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, ήρεμος, με αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Έτσι, απολαμβάνεις τα απλά και μικρά πράγματα στη ζωή, με κάθε τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις την δυνατότητα σήμερα για κάτι σταθερό στην ζωή σου, γι’αυτό να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να μην πάει χαμένη καμία ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να νιώσεις σήμερα βέβαιος, σβήνοντας κάθε αμφιβολία, όσον αφορά την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νέες πηγές εσόδων, θα υπάρξουν σήμερα! Επαγγελματικά εκπληρώνεις τον στόχο σου, αν και με καθυστέρηση!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα η Αφροδίτη περνά στο δικό σου Ζώδιο, προσφέροντας σου μία σημαντική και ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα για σένα και σου δίνει εύνοια σε διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Μπορείς σήμερα, αλλά και τις μέρες που έρχονται, να χρησιμοποιήσεις την ενισχυμένη γοητεία σου, σε διαπροσωπικές και επικοινωνιακές συναλλαγές, προκειμένου να πετύχεις σπουδαίους στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σου ζωή, σήμερα βελτιώνονται! Θα έχεις την ευκαιρία για μία νέα γνωριμία ή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, να ξέρεις πως ό,τι εκκρεμότητα ή δυσκολία υπάρχει στην συναισθηματική σου ζωή και στην σχέση σου, θα έχει σήμερα την ευκαιρία της, να λυθεί μια και καλή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οφείλεις να εκμεταλλευτείς τις καλές σχέσεις που έχεις με συναδέλφους και συνεργάτες σήμερα, για να πετύχεις στόχους! Οικονομικά βρίσκεις επιτέλους λύσεις και κάνεις εκ νέου σχέδια!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Λέοντα από σήμερα, μαζεύεις δυνάμεις και αναθεωρείς σχέσεις και καταστάσεις, προκειμένου αργότερα να προχωρήσεις με τα ορθά βήματα! Είσαι πιο ήρεμος και πιο ήσυχος με την συνείδηση σου! Στρέφεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, στα συναισθήματα σου και στις ψυχικές σου ανάγκες. Τα μυστικά σου διαφυλάσσονται και καλό θα ήταν να μην διατυμπανίζεις παντού την ευτυχία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μία παρασκηνιακή, κρυφή και παθιασμένη σχέση, θα συναρπάσει και θα ταράξει την καθημερινότητα σου, ανανεώνοντας σε! Αν είσαι δεσμευμένος, απλά απόλαυσε τον συναισθηματισμό της ημέρας, προφυλάσσοντας ωστόσο από τα αδιάκριτα μάτια, την ευτυχία της σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, περιόρισε την αφηρημάδα σου, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη! Οικονομικά, θα έχεις ευκαιρίες για να διευθετήσεις εκκρεμότητες!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι η ημέρα που επιτέλους θα βρεις ξανά τον εαυτό σου, μετά από μία ομολογουμένως δύσκολη περίοδο! Η Αφροδίτη με το πέρασμα της, στο Ζώδιο του Λέοντα, θα σου δώσει την ικανότητα για την αλλαγή και την ανανέωση που εδώ και καιρό ήθελες! Βελτιωμένη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες, θα σε ανανεώσουν! Οι φίλοι στο πλευρό σου και πρόκειται να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές μαζί τους, γι’ αυτό μην αρνηθείς πρόταση για έξοδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σου κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον και θα νιώσεις μία ευχάριστη έκπληξη! Κινήσου προσεκτικά και διακριτικά και θα διαπιστώσεις αν είναι αμοιβαίο! Αν είσαι δεσμευμένος, συμβουλέψου έναν φίλο, για τυχόν προβλήματα που έχεις με τον σύντροφο σου τελευταία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, προκαλείς εντάσεις και σοκάρεις τους συναδέλφους σου, λόγω υπερβολικής οξυθυμίας! Προσοχή επίσης στα αυθόρμητα έξοδα, σήμερα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Λέοντα, θα καταφέρεις να βάλεις γερές βάσεις στους στόχους σου, αλλά και στις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις και επιπλέον να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, βελτιώνοντας την κοινωνική σου εικόνα! Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από συγκυρίες και γεγονότα, πως ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς και να επικεντρωθείς στις φιλοδοξίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα σε απασχολήσει ένα άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας σήμερα, που το κλίμα μεταξύ σας, θα αποκτήσει ξαφνικά ερωτισμό! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι μια καλή στιγμή να συζητήσεις την επισημοποίηση ή να επιδιώξεις μία συζήτηση για επίλυση παρελθοντικών προβλημάτων, που είχατε στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, είναι η ιδανικότερη ημέρα, για να αρπάξεις ευκαιρίες και να πετύχεις στόχους!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα είναι η αρχή μίας τυχερής και άκρως επικοινωνιακής περιόδου! Από σήμερα θα νιώσεις ήδη την διαφορά, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα, αφού θα αισθανθείς και πάλι χαρούμενος και αισιόδοξος, έτοιμος να τολμήσεις και να διεκδικήσεις δυναμικά τα όνειρα σου! Επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα ευνοούνται, όπως και θέματα που αφορούν ταξίδια και εκδρομές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοούνται πολύ οι επικοινωνίες με τον σύντροφο σου, αφού θα βρεθούν λύσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν, μέσα από ουσιαστική συζήτηση. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες, μηνύματα και πολλά ευχάριστα νέα! Ιδανική ημέρα για πρώτο ραντεβού σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνεις έξοδα, χωρίς να σκέφτεσαι πρώτα και αυτό αργότερα θα σου φέρει οικονομικές πιέσεις! Επαγγελματικά έχεις την ικανότητα να πετύχεις τους στόχους σου, αποφεύγοντας όμως επιπόλαια λάθη και ρίσκα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩ

ΣΓενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Λέοντα, η ισχυρή διορατικότητα σου, σε συμμαχία με την λογική σου και την εμπειρία σου, θα σε βοηθήσει να αναγνωρίζεις εύκολα τις προθέσεις των άλλων! Μέσα σου νιώθεις πιο ισχυρός από ποτέ και είσαι απόλυτα αποφασισμένος να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες, ακόμα και με διαφορετικούς τρόπους, από αυτούς που συνήθως επιλέγεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε οπωσδήποτε ζήλια και κτητικότητα, που μπορεί να προκαλέσει ρήξεις στην σχέση σου με το ταίρι σου! Απόλαυσε το πάθος των ημερών και ζήσε καυτές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις μία γοητευτική γνωριμία και στο φλερτ, γοητεύεις χωρίς καν να προσπαθήσεις! Συνέχισε έτσι και θα εκπληρώσεις μία μεγάλη επιθυμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, ωστόσο καλό θα ήταν να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός με τους συναδέλφους σου! Οικονομικά, θα έχεις πολλές θετικές εξελίξεις! Μην αγχώνεσαι για τίποτα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα η Αφροδίτη περνάει απέναντι σου, στο Ζώδιο του Λέοντα και σου δίνει την δυνατότητα να πετύχεις βελτίωση και εξισορρόπηση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ευγένεια σου, η γοητεία σου, η προσαρμοστικότητα σου και οι καλοί σου τρόποι, όπως και η ελάττωση του εγωισμού σου, θα σε εξυπηρετήσουν σε στόχους και σκοπούς που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σκεφτείς το επόμενο βήμα και μάλιστα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις πρόταση για επισημοποίηση σχέσεις ή συγκατοίκηση! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις αξιόλογες, πολλά υποσχόμενες, γνωριμίες που πιθανόν να γίνουν μία νέα όμορφη σταθερή σχέση! Μην αφήσεις ευκαιρία να πάει χαμένη λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχημένες σήμερα οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και όλα θα κυλήσουν θετικά και ομαλά! Οικονομικά προσοχή, μην ξοδεύεις πολλά χρήματα, μόνο και μόνο για να γίνεις συμπαθής!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα, θα στραφεί το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και στην διευθέτηση των υποχρεώσεων σου! Έχεις τώρα την ικανότητα να οργανώσεις τον χρόνο σου σωστά, να διευκολύνεις την ζωή σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου! Ιδανικότερη ημέρα, για να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις ο,τιδήποτε στην εμφάνιση σου, να αρχίσεις γυμναστήριο, υγιεινή διατροφή ή να απαλλαγείς από κακές και βλαβερές συνήθειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η στασιμότητα θα φέρει η σημερινή ημέρα στα αισθηματικά σου, αλλά επιτέλους και ηρεμία! Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να γεννηθεί ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας σου, που θα σου αλλάξει ευχάριστα όλα τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να κινηθείς με βάση την λογική και όχι τόσο το συναίσθημα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι τομείς που ευνοούνται απόλυτα σήμερα, είναι σίγουρα ο επαγγελματικός και ο οικονομικός! Έχεις πολλές ευκαιρίες και βρίσκεις λύσεις σε ό,τι κι αν σε προβληματίζει!

Πηγή: oroskospos.gr