Αυτή είναι η νέα κωμική σειρά του Alpha με πρωταγωνιστές έκπληξη!

Ενώ το καλοκαίρι απλώνει παντού τη ζέστη του στέλνοντας τους περισσότερους σε διακοπές, στον Alpha η θερμοκρασία παραμένει υψηλή επειδή κάποιοι ετοιμάζουν νέες αφίξεις στο πρόγραμμα που θα συζητηθούν. Μια είδηση, λοιπόν, ζεστή ζεστή είναι και αυτή που έφτασε στα γραφεία του zappIT πριν από λίγη ώρα και αφορά σε μια νέα κωμική σειρά που θα ενταχθεί στην prime time του σταθμού το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Το νέο σίριαλ δεν έχει αποκτήσει ακόμα όνομα, έχει όμως ήδη δημιουργούς και πρωταγωνιστές. Η σκηνοθεσία θα είναι του Ανδρέα Μορφονιού και το σενάριο της Δήμητρα Τσόλκα. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Αλέξανδρο Λογοθέτη και την Εβελίνα Παπούλια. Θα παίξουν, επίσης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Γιώργος Παπανδρέου. Η έκπληξη, ωστόσο, ακούει στο όνομα Μαρία Αλιφέρη κι εδώ μιλάμε για μια επιστροφή της γνωστής ηθοποιού στην τηλεόραση, μετά από αρκετό καιρό απουσίας της. Όπως όλα δείχνουν, η νέα σειρά θα αναπληρώσει στο πρόγραμμα το κενό που αφήνει το Σόι σου.

Ο Alpha φαίνεται ότι βαδίζει στον ίδιο δρόμο που του χάρισε τα προηγούμενα χρόνια μεγάλες επιτυχίες και υψηλές τηλεθεάσεις. Μια… διακριτική, θα λέγαμε, δύναμη που δεν ακολούθησε τις ευκαιριακές τάσεις της τηλεοπτικής αγοράς -talent shows και realities- αλλά επένδυσε στη μυθοπλασία, διατηρώντας παράλληλα τον πολυθεματικό χαρακτήρα του προγράμματός του. Αυτή η στρατηγική εξάλλου ήταν που τον οδήγησε στην κορυφή της τηλεθέασης.

Να σημειώσουμε ότι κατά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στο Top 5 των προγραμμάτων μυθοπλασίας ο Alpha κατέκτησε τις 4 θέσεις, στο σύνολο πληθυσμού, με τις σειρές του «Το Τατουάζ» (1η θέση), «Το σόι σου» (2η θέση), «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (3η θέση) και «Έλα στη θέση μου» (5η θέση), ενώ στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέλαβε 3 θέσεις με τις σειρές του «Το Τατουάζ» (1η θέση), «Το σόι σου» (2η θέση), «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (4η θέση).

zappit.gr