Τι λένε τα ζώδια σήμερα Σάββατο 27 Ιουλίου

  • Σάββατο, 27 Ιούλιος 2019 08:27
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Καλό Σαββατοκύριακο και τι καλύτερο από μία Σελήνη στους Διδύμους! Απολαμβάνουμε επικοινωνία, κοινωνικότητα, εξόδους, εξυπνάδα και γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας, ιδίως για Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα μπορείς να μιλήσεις επιτέλους και να πεις όλα αυτά που μέχρι τώρα κρατούσες μέσα σου! Ιδανική ημέρα για αποστολή μηνυμάτων, συγγραφή, μετακινήσεις, συναντήσεις και τηλεφωνήματα κάθε είδους! Απέφυγε κουτσομπολιά που μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα και άνοιξε το μυαλό σου! Είσαι ιδιαίτερα ευφυής και εύγλωττος και καταφέρνεις μέσα από επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις, να πετύχεις σημαντικούς στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μαραθώνιο… φλερτ! Μπορείς να αναμένεις ερωτικές επαφές, επικοινωνίες, ειδήσεις και συναντήσεις τώρα και κυρίως μία νέα συναρπαστική γνωριμία που έρχεται, να φέρει μια γλυκιά αναστάτωση στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να προγραμματίσετε μαζί, μία έξοδο ή μία εκδρομή, που θα ανανεώσει τον δεσμό σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι πρωτότυπες ιδέες σου σε φέρνουν πολύ κοντά στην επιτυχία! Οικονομικά, δεν θα πάνε όλα όπως περιμένεις, αφού θα προκύψουν κάποια απρόσμενα έξοδα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα ετοιμάσου να είσαι ο εαυτό σου και να χορτάσεις άνεση, σιγουριά και απολαύσεις! Συγκυρίες κάθε είδους, θα σε κάνουν να νιώσεις ξανά, βεβαιότητα και ασφάλεια, όσον αφορά τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Απόλαυσε ένα ωραίο γεύμα με αυτούς που αγαπάς, ασχολήσου με την εμφάνιση σου και την βελτίωσή της, πήγαινε για ψώνια, ανανεώσου, ξεκουράσου και εκτίμησε ξανά τον εαυτό σου, ανακτώντας την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που θες, θα σου δώσει ένα φανερό σημάδι, πως ενδιαφέρεται κι αυτό για εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι σίγουρα η καλύτερη ημέρα για να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και στόχους που έχουν να κάνουν με την σχέση σου! Βεβαιώνεσαι για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου με τον πιο αισθησιακό τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μην αφήνεις τίποτα για αύριο, που μπορείς και οφείλεις να κάνεις σήμερα! Αξιοσημείωτη, είναι η απρόσμενη οικονομική εύνοια, σήμερα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε σήμερα είσαι αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής, με την Σελήνη να διελαύνει από το δικό σου ζώδιο! Είσαι δυναμικός και η καθημερινότητα σου γεμίζει λάμψη, γεγονότα και εξελίξεις κάθε είδους! Πες ναι σε νέα ξεκινήματα, καινούργιες δραστηριότητες και αποφάσεις! Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται, στην τάση σου για πείσμα, ανταγωνισμό και δογματικότητα! Είναι ωραίο να σε κακομαθαίνουν και να είσαι το επίκεντρο τελικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είναι ελεύθερος, είσαι σαφώς με αυτοπεποίθηση και πρωτοβουλία στα αισθηματικά σου, γεγονός που σε βοηθά να βάλεις γερές βάσεις και να εκπληρώσεις επιθυμίες! Αλλάζεις τακτική στον έρωτα και αυτό έχει θετικά αποτελέσματα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναίσθημα και πάθος στην σχέση σου, αρκεί να φροντίσει να μην έχουν υπερβολικές απαιτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και παίρνεις αυτό που θες στον εργασιακό τομέα, κατακτάς φιλοδοξίες και παίρνεις πρωτοβουλίες, που σου δίνουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε ανούσια έξοδα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα η ημέρα προστάζει καλοσύνη, συμπόνια αλλά και ενδοσκόπηση! Πες ναι, σε φιλανθρωπίες, σε βοήθεια που ίσως σου ζητηθεί, σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες και σε μία καλή πράξη χωρίς αντάλλαγμα! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να συγχωρέσεις ή να ζητήσεις συγχώρεση! Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, στις βαθιές επιθυμίες σου και στις πραγματικές ανάγκες σου! Βλέπεις, μπορεί η μέρα να μην ενδείκνυται για δραστηριότητες, αλλά είναι σίγουρα ιδανική για συνειδητοποιημένες προσωπικές αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να σε απασχολήσει ένας έρωτας απωθημένος, κρυφός, απαγορευμένος ή του παρελθόντος! Προσοχή μόνο στην τάση σου, να συμβουλεύεσαι μόνο την καρδιά, κλείνοντας τα αυτιά, στην φωνή της λογικής! Αν είσαι δεσμευμένος, οι παρασκηνιακές ενέργειες και συζητήσεις στον ερωτικό τομέα, είναι σχεδόν σίγουρες σήμερα, γι’αυτό προσοχή στις αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξουν κάποια λάθη λόγω αφηρημάδας ή και ανασφάλειας! Οικονομικά, αρκετές οι ευκαιρίες για βελτίωση! Άρπαξε τες!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, δημιούργησε ένα καινούργιο όραμα, υλοποίησε τις ιδέες σου και κατάκτησε τους στόχους σου! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, αλλά κυρίως οι σύμμαχοι σου! Έχεις διάθεση για βελτίωση της ζωής σου και αλλαγής των δεδομένων σου! Άνθρωποι, κυρίως φίλοι, που σε αγαπούν, σε στηρίζουν! Βγες λοιπόν σήμερα με τους φίλους σου, κοινωνικοποιήσου και ακολούθησε τις συμβουλές τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει μία νέα γνωριμία ή έναν καινούργιο έρωτα, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για ανεξαρτησία και προσωπική ελευθερία, πιθανόν να προκαλέσει εντάσεις στην σχέση τους! Γι’αυτό, φρόντισε να ακούς τις σοφές συμβουλές των φίλων σου και να μην ενεργείς παρορμητικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, καταφέρνεις και τραβάς το ενδιαφέρον των γύρων σου με τις καινοτόμες και έξυπνες ιδέες σου! Οικονομικά, κάνεις έξοδα για πράγματα που δεν χρειάζεσαι πραγματικά!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα οι καταστάσεις και τα γεγονότα σήμερα, θα σε αναγκάσουν να βάλεις στην άκρη ψυχαγωγικές και ανέμελες δραστηριότητες και να θεμελιώσεις την σωστή κοινωνική σου θέση και εικόνα! Η ημέρα χρειάζεται αρκετή προσοχή και οπωσδήποτε σοβαρότητα από μέρους σου, αφού ήρθε η ώρα να παλέψεις, ώστε να αναρριχηθείς, να πετύχεις και να υλοποιήσεις τους σπουδαίους σου στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι πλέον πιο επιλεκτικός και δεν έχεις διάθεση για επιφανειακό ανούσιο φλερτ! Οφείλεις ωστόσο να προσέξεις, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, πως καλός ο ρεαλισμός, όμως κάποιες στιγμές χρειάζεται και το συναίσθημα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσφέρεις χρόνο και αφοσίωση στην σχέση σου, γεγονός που σε βοηθά να λύσεις ουσιαστικά προβλήματα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, επικεντρώνεσαι στην εργασία και εκπληρώνεις στόχους! Η επιτυχία είναι πολύ κοντά! Οικονομικά, σήμερα είναι σίγουρα η ιδανική μέρα για αποταμίευση!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, ετοιμάσου για κέφι και αισιοδοξία, εξόδους, συναντήσεις και επαφές, αφού οι προτάσεις και οι κοινωνικές προσεγγίσεις, θα είναι άπειρες! Φιλοσοφείς διαφορετικά την ζωή και σίγουρα νιώθεις πιο ανανεωμένος και χαρούμενος, από ποτέ! Εκμεταλλεύσου το και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, λέγοντας ναι σε συμφωνία για ένα ταξίδι, σε μία ευκαιρία για αθλητική δραστηριότητα ή σε δυνατότητες που έχουν να κάνουν με σπουδές ή σεμινάρια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία απόλυτα ανανεωτική και γεμάτη εξελίξεις για τα ερωτικά σου ημέρα! Συζητήσεις με τον σύντροφο, σε φέρνουν πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σου και επιπλέον περνάτε υπέροχα μαζί, μέσα από ποικίλες δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, συναντήσεις, γνωριμίες, μηνύματα και καυτά τηλεφωνήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πιθανόν να φερθείς κάπως ανώριμα και επιπόλαια στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, γεγονός που θα αποφέρει απώλειες αργότερα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, απαλλάξου από συγκαλυμμένες έχθρες, εμμονές και επίμονες σκέψεις που καιρό σε βασανίζουν, για άτομα που δεν το αξίζουν και σε αδίκησαν στο παρελθόν! Αναγνώρισε τις δυνάμεις σου και κάνε σήμερα κιόλας, τα ξεκαθαρίσματα σου! Καλό μάλιστα θα ήταν να μειώσεις λίγο τις κοινωνικές σου επαφές και να ασχοληθείς αποκλειστικά με τις ψυχικές σου ανάγκες και τις συναισθηματικές σου επιθυμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις από τις πιο συναισθηματικές, ερωτικές και αδιαμφισβήτητα σεξουαλικές μέρες! Απολαμβάνεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και αισθησιασμό! Μην διστάσεις να δοκιμάσεις νέα πράγματα με τον ερωτικό σου παρτενέρ λοιπόν! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι κατάλληλη για να σαγηνεύσεις και να κάνεις δικό σου, το άτομο που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, ορισμένες αποκαλύψεις θα σε φέρουν σε αρκετά δύσκολη θέση! Οικονομικά ασχολείσαι, με μια κληρονομιά, με φορολογικά ή με χρέη!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα έχεις την ανάγκη για ήρεμες διαπροσωπικές σχέσεις, κοινωνικοποίηση που σε ευχαριστεί και δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ομορφιά, τέχνη και εκλεπτυσμένη ψυχαγωγία! Τόλμησε λοιπόν, να κάνεις το πρώτο βήμα και να πάρεις την πρωτοβουλία αποκατάστασης μίας σχέσης, χωρίς εγωισμό και διάθεση υποχωρητικότητας! Σήμερα θα καταφέρεις πιο εύκολα, να εξαλείψεις τυχόν διαφορές ή παρεξηγήσεις με κάποια άτομα που συναναστρέφεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συντροφικότητα, συναίσθημα και τρυφερότητα με τον σύντροφο! Όλες οι διαφωνίες που είχατε μέχρι τώρα, λαμβάνουν τέλος! Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς συνειδητά τα επιφανειακά φλερτ και ψάχνεις το άλλο σου μισό, γεγονός που μπορείς να το καταφέρεις με ευκολία, λόγω της γοητευτικής σου εμφάνισης και προσωπικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είσαι ένας αξιοθαύμαστος συνεργάτης, με διαλλακτικότητα και καλοπροαίρετη διάθεση! Πες όχι σε σημαντικές αγορές, εκτός αν πρόκειται για ρουχισμό ή προϊόντα ομορφιάς!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή μέρα, ενδείκνυται για απασχόληση και εξομάλυνση της ρουτίνας της καθημερινότητας σου! Είναι η ιδανική στιγμή, να ασχοληθείς με την καλή κατάσταση του σώματος σου και του οργανισμού σου, να ξεκουραστείς, να ξεκινήσεις διατροφή ή άσκηση, να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου για σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες, να κάνεις εκκαθάριση και ξεκαθάρισμα στο σπίτι ή το γραφείο και να κόψεις μία κακή συνήθεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει επιτέλους να καταλάβεις, πως αν δεν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, δεν θα προχωρήσουν τα ερωτικά σου σχέδια! Δεν είναι κακό να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και ενδεχομένως να ρίξεις την υπερηφάνεια σου, ωστόσο θέλει προγραμματισμό και οργάνωση, πριν κάνεις κίνηση! Αν είσαι ελεύθερος, η όμορφη εμφάνιση σου, είναι σίγουρα σύμμαχος σου, στις ερωτικές σου διεκδικήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα βελτιώνεσαι εμφανώς, προβάλλεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου και καταφέρνεις να αναγνωρισθεί η αξία σου! Οικονομικά, κάνεις εμφανώς βελτιωμένη χρήση των οικονομικών σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, η τύχη σήμερα είναι απόλυτα με το μέρος σου και καταφέρνεις να κατακτήσεις στόχους και φιλοδοξίες, χωρίς καν να το επιδιώξεις! Αν μάλιστα, προσέξεις την τάση σου για αλαζονική συμπεριφορά, λαμβάνεις θαυμασμό, προσοχή και αναγνώριση από τους άλλους, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Ιδανική ημέρα για κέντρα διασκέδασης, θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικές δραστηριότητες και ενασχόληση με τα παιδιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν σήμερα ο σύντροφος σου κάνει ένα δωράκι ή μία όμορφη έκπληξη που θα συναρπάσει και θα σε κάνει πολύ χαρούμενο! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις πολλές κατακτήσεις και φυσικά αρκετές θα είναι και οι ερωτικές επιλογές! Σίγουρα θα πάρεις την ερωτική προσοχή που θες και πιθανόν, να μην ξέρεις τι να επιλέξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, οφείλεις να είσαι προσεκτικός! Η τάση σου για έπαρση, θα σου δημιουργήσει προβλήματα! Οικονομικά, σταμάτα έγκαιρα να σκορπάς τα χρήματα σου, για λόγους εντυπωσιασμού!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, αν πρόσφατα υπήρξε παρεξήγηση ή ένας τσακωμός, με κάποιο συγγενικό πρόσωπο, θα έρθει η ευκαιρία για αποκατάσταση της σχέσης! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για επαφή με την μητέρα, για οικογενειακές δραστηριότητες, για μαγειρική ή για δουλειές του σπιτιού! Σήμερα, οφείλεις να μείνεις στο σπίτι σου και να περάσεις αρκετό χρόνο με τα άτομα της οικογένειας σου, που τώρα σε χρειάζονται, περισσότερο από ποτέ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να έχεις επαφή με ένα άτομο του παρελθόντος και μάλιστα να έχεις πολλές ευκαιρίες για επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, η ιδέα της συγκατοίκησης είναι πολύ έντονη σήμερα και καλό θα ήταν να διεκδικήσεις μία συζήτηση με τον σύντροφο περί αυτού! Όπως και να έχει απέφυγε περίσσια γκρίνια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οι εξελίξεις είναι θετικές, αλλά όχι ιδιαίτερα καθοριστικές! Οικονομικά, αποφασίζεις να κάνεις προγραμματισμό και ίσως χρειαστείς βοήθεια από έναν στενό συγγενή!

Πηγή: oroskospos.gr