Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου

  • Παρασκευή, 26 Ιούλιος 2019 07:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Παρασκευή σήμερα, ημέρα ιδανική για απολαύσεις και ξεκούραση! Με την Σελήνη στον Ταύρο, χαιρόμαστε τα μικρά πράγματα στη ζωή! Ένα γεύμα δίπλα στην θάλασσα, με το άλλο μας μισό, είναι ό,τι καλύτερο για την σημερινή ημέρα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, κάποια γεγονότα και συγκυρίες, θα σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να νιώσεις σίγουρος για τις μέχρι τώρα επιλογές και τις αποφάσεις σου! Η ισχυρή σου ανάγκη να βρεθείς μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, σε οικεία μέρη και γνώριμες καταστάσεις, σε ωθεί να προστατεύεις τα άτομα που αγαπάς και εκείνα όμως, στο ανταποδίδουν έμπρακτα, κερδίζοντας ξανά την εμπιστοσύνη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου να γίνεσαι καταπιεστικός και αμυντικός χωρίς λόγο με τον σύντροφο σου! Εκμεταλλεύσου τον αισθησιασμό και τον συναισθηματισμό της ημέρας, χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις, που ενδεχομένως να τον κουράσουν! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σήμερα κάποιες ερωτικές επαφές, που θα επαναφέρουν την αυτοεκτίμηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πράγματα είναι θετικά, παρόλο που δεν θα υπάρξουν μεγάλες μεταβολές. Θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι οικονομικές σου υποθέσεις και θα βρεις τρόπους, να κερδίσεις ακόμα περισσότερα χρήματα ή να λύσεις παλαιά προβλήματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η Σελήνη που βρίσκεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο, θα σε κάνει να νιώσεις σίγουρα ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Μπορείς να καταφέρεις σήμερα να ικανοποιήσεις επιθυμίες, να μοιραστείς συναισθήματα πετυχαίνοντας στόχους, να τραβήξεις τα βλέμματα και να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την εμφάνιση σου, ενισχύοντας την λάμψη και την ισχυρή προσωπικότητα σου! Προσοχή μόνο στην αδικαιολόγητη τάση σου, να φέρεσαι κάπως εγωιστικά και απαιτητικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ομορφιά και γοητεία σε χαρακτηρίζουν σήμερα, γεγονός που θα φέρει πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται λίγη προσοχή, αφού δεν είσαι καθόλου αντικειμενικός και δεν μπαίνεις στην θέση του συντρόφου σου, πριν δράσεις! Φρόντισε λοιπόν να είσαι ταπεινός, δίκαιος και ολιγαρκής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι περίσσια παρορμητικός, ωστόσο η ακούραστη θέλησή σου για δουλειά, θα αποφέρει τους καρπούς που θες! Οικονομικά, ίσως ήρθε η ώρα να ξοδέψεις μόνο για δική σου ικανοποίηση και όχι μόνο για άλλους!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα μην επικεντρώνεσαι άνευ λόγου και αιτίας, σε φόβους και ενοχές και μην στεναχωριέσαι λόγω νοσταλγίας ή αρνητικών αναμνήσεων! Προσπάθησε να ηρεμήσεις, ακόμα κι αν χρειαστεί να απομακρυνθείς από κοινωνικές δραστηριότητες, να βρεις λύσεις και να πάρεις αποφάσεις για τις επόμενες ημέρες, με σύμμαχο την ισχυρή διαίσθηση σου και την ανεπτυγμένη διορατικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι χωρίς λογική και φραγμούς σε έναν απαγορευμένο ή παλαιό έρωτα, μετά από μία είδηση ή παρασκηνιακή επαφή! Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις ανανεωμένος ψυχικά και ενδυναμωμένος συναισθηματικά! Ωστόσο, είσαι αρκετά παραπονιάρης και αποζητάς την συναισθηματική επιβεβαίωση από τον σύντροφο σου, με κάθε τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, οφείλεις να προσέξεις την τάση σου για αφηρημάδα! Οικονομικά, απολαμβάνεις εύνοια και βρίσκεις ωφέλιμες λύσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα οι καλοί σου φίλοι, θα σε βοηθήσουν με πράξεις και συμβουλές, σε κάθε σκοπό ή στόχο που έχεις τώρα! Φρόντισε λοιπόν, να μην είσαι αγνώμων, απαιτητικός και κτητικός μαζί τους! Δείξε τους την αγάπη σου και εσύ, όπως και την κατανόηση σου, χωρίς να ζητάς όλο και περισσότερα από αυτούς! Γενικά, θα απολαύσεις δραστηριότητες μαζί τους και θα πετύχεις ενδυνάμωση των φιλικών σου σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γοητευτικές γνωριμίες ή ακόμα και μία φιλία, που μετατρέπεται σε ένα μεγάλο έρωτα, εκεί που δεν το περιμένεις! Αν είσαι δεσμευμένος, οι ιδέες και οι σκέψεις που έχεις για την ανανέωση της σχέσης σου, φαίνεται να αποδίδουν καρπούς! Επίσης απόλαυσε την ημέρα με το ταίρι σου, κάνοντας μαζί εξόδους ψυχαγωγίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον χώρο εργασίας, ξεχωρίζεις για τις ξεχωριστές σου ιδέες και το καινοτόμο μυαλό σου! Οικονομικά πες όχι σε αποφάσεις, συμφωνίες και σημαντικές αγορές σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα θα καταφέρεις να εκπληρώσεις φιλοδοξίες και ουσιαστικούς στόχους, αρκεί να μην παρασυρθείς από την τάση σου για αρχηγικές τάσεις και δογματικότητα! Επικεντρώσου λοιπόν, στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας, στην πρόοδο σου αλλά και γενικά στην προσωπική σου εξέλιξη και ανέλιξη! Επιστράτευσε την λογική σου, τον δυναμισμό σου και την σοφία σου και επιδίωξε τους σπουδαίους σκοπούς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε σήμερα να μην ανακατέψεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου! Καλύτερα να μην προσεγγίσεις ερωτικά σήμερα, εκείνο το άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον που σε ενδιαφέρει, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να μην ξεσπάς τα νεύρα που έχεις από την δουλειά στον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα σήμερα και θα καταφέρεις να αναδειχθείς, ακριβώς όπως επιθυμείς! Οικονομικά, θα έχεις εύνοια και οικονομικές ωφέλιμες συμφωνίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα διεκδικείς και καταφέρνεις να έχεις την προσωπική σου ελευθερία και τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο, αρκετές φορές μέσα στην ημέρα και φυσικά το απολαμβάνεις στο έπακρο! Είσαι αρκετά αισιόδοξος και θα διαπιστώσεις πως όντως, την σημερινή ημέρα, η τύχη είναι με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν κάνεις! Παρόλο που δεν το συνηθίζεις, έχεις όρεξη για περιπέτεια και διαφορετικά πράγματα, ακόμα και ρίσκο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μία συναρπαστική γνωριμία, θα σε απογειώσει και θα σε γεμίσει ελπίδα ή πολύ πιθανόν να λάβεις ένα ερωτικό νέο ή μήνυμα που θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να νιώσετε σήμερα την ανάγκη με τον σύντροφο σου, να βγείτε έξω, να συναναστραφείτε με άλλους ανθρώπους και να περάσετε απλά υπέροχα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, απέφυγε κουτσομπολιά με ή για συναδέλφους! Οικονομικά, αρκετή η εύνοια σήμερα, ωστόσο περιόρισε τα έξοδα ψυχαγωγίας!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, η ημέρα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα, συμφωνίες, συζητήσεις που θες εσύ να έχεις εσύ το πάνω χέρι, αλλά και για αλλαγές κάθε είδους, που πρέπει να γίνουν αρκετό καιρό τώρα! Σε χαρακτηρίζουν αποφασιστικότητα, εσωτερική δύναμη αλλά και ισχυρή διορατικότητα, που σε ωθούν να ψάξεις και να μάθεις το βάθος των πραγμάτων σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε διαπροσωπικές σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος θα βιώσεις μία απόλυτα ερωτική ημέρα! Ερωτισμός, πάθος και καυτές προσωπικές στιγμές είναι μέσα στο πρόγραμμα της σχέσης σου και επιπλέον, θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις μία βαθιά επιθυμία, αρκεί να φερθείς έξυπνα! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδικείς και κατακτάς με ευκολία, νέες σχέσεις ερωτικές με βάθος και ουσία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, οφείλεις να προσέξεις την τάση σου για εξουσία και χειραγώγηση! Οικονομικά, έρχονται απρόσμενα έσοδα και νιώθεις ανακουφισμένος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα είναι ιδανική, για να διεκδικήσεις την αποκατάσταση κάποιας προβληματικής σχέσης, να ξεπεράσεις τσακωμούς και να λύσεις παρεξηγήσεις! Δώσε λοιπόν έμφαση σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού είσαι ιδιαίτερα ευγενικός και κοινωνικός, αλλά θα διαπιστώσεις πως και οι άλλοι σου φέρονται αρκετά πιο γλυκά και καλοπροαίρετα τώρα! Πέρασε ποιοτικό και ευχάριστο χρόνο, με αυτούς που αγαπάς και σ’ αγαπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς, την γοητευτική σου εμφάνιση και προσωπικότητα και να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Ξέχνα τους εγωισμούς και τόλμησε να κάνεις το πρώτο βήμα, με διακριτικότητα και ευγένεια! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να δημιουργήσεις ρομαντική και ανανεωτική ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μία νέα συμφωνία ή συνεργασία, θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά! Οικονομικά, μην χάνεις τον έλεγχο των εξόδων σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα έχεις την δυνατότητα να αναλύσεις τα πάντα, αφού δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Κάποιες καταστάσεις ωστόσο, που μέχρι τώρα παραμελούσες, επανέρχονται τώρα και εσύ οφείλεις να τις διευθετήσεις κι αυτές, προκειμένου να γλιτώσεις καταστάσεις άγχος και κούραση! Η σημερινή ημέρα είναι αδιαμφισβήτητα εποικοδομητική και ωφέλιμη για τα συμφέροντα σου και τους στόχους σου, τους οποίους πετυχαίνεις, κυρίως λόγω οργανωτικής διάθεσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μία μεγάλη πιθανότητα σήμερα, ένας έρωτας μέσα σε περιβάλλον εργασίας, να γεννηθεί! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να αισθανθείς ότι δεν έχεις όρεξη και διάθεση για ερωτικές συναναστροφές ή δραστηριότητες, με το ταίρι σου, γεγονός που θα τον δυσαρεστήσει! Απέφυγε λοιπόν στιγμές ψυχρότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις ενέργεια, θέληση για δουλειά και βελτιωμένη απόδοση, σήμερα! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις για αρκετά προβλήματα, χρησιμοποιώντας την λογική σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα ξέχασε την… σοβαροφανή φύση σου και μην διστάσεις, να βγάλεις το παιδί από μέσα σου, να αρνηθείς την υπερβολική λογική και περάσεις ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές, που σίγουρα θα σε ανανεώσουν! Ετοιμάσου για την απόλυτη καλοπέραση, αφού οι τυχερές για εσένα συγκυρίες, θα σου υπενθυμίσουν πως η ζωή θέλει και διασκέδαση και αυτό θα σε κάνει ιδιαίτερα παιχνιδιάρη, δημιουργικό και φυσικά ακαταμάχητο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, καταφέρνεις και προβάλλεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου, στον σύντροφό σου! Με την συμπεριφορά σου, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου, να σε ερωτευτεί ξανά και πιο δυνατά από ποτέ! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις κατακτήσεις, θαυμαστές και άπειρες ερωτικές επιτυχίες, αφού τραβάς πάνω σου όλα τα βλέμματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να αναμένεις αρκετές επιτυχίες, λόγω της ανεπτυγμένης δημιουργικότητας σου! Οικονομικά, μην προβληματίζεσαι, αφού ακόμα κι αν έρθουν προβλήματα, ως δια μαγείας, λύνονται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, πέρασε ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους και εκμεταλλεύσου την εύνοια, για αλλαγές διακόσμησης στο σπίτι! Λαμβάνεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι, όχι από επιφανειακές διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά μόνο από στενές και ουσιαστικές! Αποτραβήξου έστω για μία μέρα από την έντονη κοινωνική ζωή και ασχολήσου με τα άτομα της οικογένειας σου ή με θέματα οικίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το χαρακτηριστικό της ημέρας, είναι σίγουρα η νοσταλγία! Πολύ πιθανόν σήμερα, να αναπολείς συχνά ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος και ίσως παρασυρθείς και επιδιώξεις επικοινωνία μαζί του! Καλό θα ήταν να μην κάνεις σήμερα κάποια παρορμητική κίνηση, που αργότερα ενδεχομένως να μετανιώσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε υπερβολική γκρίνια και παράπονα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, ξεπέρασε άμεσα ανασφάλειες, αφού καταφέρνεις και αποδίδεις άψογα, σε αυτά που σου έχουν αναθέσει! Οικονομικά, θα υπάρξουν ορισμένα έκτακτα οικογενειακά έξοδα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα χωρίς καν να το περιμένεις, θα έχεις άπειρα μηνύματα, τηλεφωνήματα και προτάσεις για συνάντηση ή ψυχαγωγική έξοδο! Το μόνο που οφείλεις να προσέξεις, είναι η τάση σου για ανώφελο κουτσομπολιό, που πιθανόν να σε εκθέσει, σε πρόσωπα που δεν θες! Γενικά, είσαι σε εγρήγορση, γεμάτος ενέργεια και όρεξη για κοινωνική ζωή και συναντήσεις! Η ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι, όπως και η ευμετάβλητη προσωπικότητα σου, σε καθιστούν ιδιαίτερα δημοφιλή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, διορθώνεις την επικοινωνία με τον σύντροφο σου και μαζί, βρίσκετε την χρυσή τομή, για την επίλυση των προβλημάτων στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ανεμελιά και ξεγνοιασιά! Μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας, ανήκει το φλερτ, οι νέες γνωριμίες, τα μηνύματα, τα τηλεφωνήματα και οι συναντήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά, μάλλον «χάνεις την μπάλα» και κάνεις αρκετά λάθη!

Πηγή: oroksopos.gr