“Τρεις φόνοι... καμία κηδεία” με ελεύθερη είσοδο

Οι 2 παραστάσεις θα δοθούν στις 9.30 το βράδυ, αύριο Τετάρτη 24 Ιουλίου, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας και την Πέμπτη 25 του μήνα στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Αρχανών

Η θεατρική παράσταση «Τρεις φόνοι… καμία κηδεία» θα παρουσιαστεί με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης σε Αγία Βαρβάρα και Αρχάνες με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες.

Οι 2 παραστάσεις θα δοθούν στις 9.30 το βράδυ, αύριο Τετάρτη 24 Ιουλίου, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας και την Πέμπτη 25 του μήνα στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Αρχανών.

Τρία άτομα, που αποτελούν ένα θεότρελο ερωτικό τρίγωνο, επισκέπτονται μέσα σε έναν χρόνο, σε τρεις διαφορετικές περιόδους διακοπών –Χριστούγεννα, Πάσχα, Πρωτοχρονιά– το ίδιο ξενοδοχείο, το ίδιο δωμάτιο, με τον ίδιο δολοφονικό σκοπό: να εξοντώσουν το τρίτο άτομο από τη σχέση τους. Μια κωμωδία γεμάτη σασπένς, που ξεχειλίζει από ξεκαρδιστικά σχέδια δολοφονίας ανάμεσα στον ερωτύλο και άπιστο εραστή (Κώστας Αποστολάκης), τον σκανδαλιάρη απατημένο σύζυγο (Σπύρος Πούλης), και τη μοιραία γυναίκα του (Κατερίνα Μπιλάλη).

Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Κατερίνα Μπιλάλη

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: 
Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κυριακού 
Σκηνικά: Νατάσα Παπαστεργίου 
Κοστούμια: Κατερίνα Ανδρικοπούλου 
Φωτισμοί: Βλάσης Θεοδωρίδης 
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης 
Δημόσιες σχέσεις: Μαργαρίτα Δρούτσα