Τα 3 ζώδια που ψάχνουν παραλίες για γυμνισμό

  • Κυριακή, 14 Ιούλιος 2019 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Τα περισσότερα ζώδια αγαπούν το καλοκαίρι και όποτε βρίσκουν χρόνο θέλουν να αράζουν στην παραλία. Κάποια επιλέγουν ήσυχες παραλίες, άλλα ακτές με beach bar και άλλα παραλίες πιο απομονωμένες.


Οι τελευταίοι αναζητούν πιο ερημικές παραλίες προκειμένου να βγάλουν το μαγιό τους και να αφεθούν στο απέραντο γαλάζιο. Ορισμένα ζώδια αγαπούν τον γυμνισμό και δεν το κρύβουν, αφήνοντας τις ντροπές στην άκρη και απολαμβάνοντας με τον τρόπο τους τα #summervibes, που λένε και στο Instagram. Ποια ζώδια τρελαίνονται για γυμνισμό;

Ως γνωστόν, ο Δίδυμος αγαπάει την ελευθερία, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη ότι είναι ένα από τα ζώδια που κάνουν γυμνισμό. Ο Δίδυμος δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τους γύρω του, όταν κάνει κάτι που του αρέσει. Οπότε, ακόμη και αν υπάρχουν αδιάκριτα βλέμματα θα αδιαφορήσει.

Παρθένος
Ναι, το… περίεργο αυτό ζώδιο, που δεν είναι και το πιο εύκολο, δεν έχει θέμα με τον γυμνισμό και όταν το δοθεί η ευκαιρία θα βγάλει το μαγιό. Η Παρθένος αγαπάει τη φύση, οπότε της αρέσει να εναρμονίζεται με αυτή. Η αλήθεια είναι πως την πρώτη φορά θα διστάσει, αλλά θα είναι και η τελευταία που θα έχει δεύτερες σκέψεις.

Ζυγός
Ο Ζυγός αναρωτιέται γιατί πρέπει να φοράει μαγιό. Το θεωρεί μια μικρή καταπίεση προς την αρμονία της φύσης και του ανθρώπου. Θα τον δεις να είναι κουλ και να βγάζει το μαγιό του, χωρίς να κοιτά δεξιά και αριστερά. Μην του πιάσεις, όμως, κουβέντα για περί γυμνισμού γιατί θα σου αρχίσει τα δικά του.
Πηγή: iefimerida.gr