Τρεις φυσικοί τρόποι να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας

Το καλοκαίρι επιβάλλει λάμψη, bronze επιδερμίδα και φυσικές ανταύγειες που τονίζουν ακόμη περισσότερο το τροπικό μας μαύρισμα.

Ακόμη λοιπόν και αν λατρεύετε τη σοκολατένια απόχρωση των μαλλιών σας, αυτή τη σεζόν καλό θα ήταν να την ανοίξετε ελαφρώς, με λεπτές sun kissed ανταύγειες που θα τονώσουν την καλοκαιρινή διάθεση.

Και σας έχουμε καλά νέα εάν δεν θέλετε να πειραματιστείτε με νέες αποχρώσεις! Υπάρχουν 3 εντελώς φυσικοί τρόποι να αποκτήσετε τα τέλεια, natural ξανοίγματα εύκολα και χωρίς κανένα ρίσκο:

#1 Χαμομήλι:

Η συμβουλή της γιαγιάς, που πιάνει πάντα! Ακόμη κι αν έχετε πολύ σκούρα μαλλιά, μπορείτε να τους δώσετε μια πιο χρυσή απόχρωση με σύμμαχό σας το χαμομήλι.

Τι πρέπει να κάνετε:
-Φτιάξτε μια κούπα χαμομήλι και αφήστε το αφέψημα να κρυώσει για 10 λεπτά.
-Έπειτα απλώστε το σε όλο το μήκος των μαλλιών και αφήστε το όλο το βράδυ.
-Το πρωί ξεβγάζετε κανονικά τα μαλλιά και επαναλαμβάνετε τις ημέρες που θα καθίσετε περισσότερες ώρες στον ήλιο.

#2 Λεμόνι:

Ή αλλιώς, οι ανταύγειες του γυμνασίου. Οι περισσότερες από εμάς έχουμε δοκιμάσει το συγκεκριμένο τρικ για φυσικές ανταύγειες στο σχολείο, που η μαμά μας δεν μας άφηνε να βάψουμε τα μαλλιά μας.

Τι πρέπει να κάνετε:
-Kόψτε ένα λεμόνι στη μέση, και περάστε το στα σημεία που θέλετε να δημιουργήσετε ανταύγειες.
-Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά στον ήλιο.
-Έπειτα λουστείτε, και χρησιμοποιήστε μια πολύ ενυδατική μάσκα μαλλιών.

#3 Σόδα μαγειρικής:

Όπως σας είπαμε κι εδώ η μαγειρική σόδα, έχει πολλές beauty χρήσεις. Μια από αυτές, είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει και ως φυσικός τρόπος να ανοίξετε μαλλιά σας.

Τι πρέπει να κάνετε:
-Αναμείξτε 1 κ.γ μαγειρική σόδα με νερό και χρησιμοποιήστε το μείγμα για να ξεβγάλετε τα μαλλιά σας 1 φορά το μήνα (μετά το σαμπουάν και πριν το κοντίσιονερ), για να ανοίξετε φυσικά και σταδιακά το χρώμα των μαλλιών σας.

marieclaire.gr