Πώς να ετοιμάσετε σωστά τη βαλίτσα σας

  • Παρασκευή, 12 Ιούλιος 2019 15:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ταξίδια

Αξιοποιήστε σωστά τις συμβουλές παρακάτω και να είστε σίγουροι ότι θα γίνετε ειδικοί στο πακετάρισμα των αποσκευών όταν ετοιμάζεστε για ταξίδι. Αν κάποιος είναι αρμόδιος να σας συμβουλεύσει για την οργάνωση της βαλίτσας σας, ειδικά όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο που οι περιορισμοί είναι αρκετοί, αυτός είναι σίγουρα οι αεροσυνοδοί που έχουν αποκτήσει ιδιαίτερη πείρα από τα ταξίδια τους.

Τα πιο βαριά αντικείμενα μπαίνουν στη βάση της τσάντας. Αυτό είναι απαράβατος κανόνας. Ξεκινήστε, λοιπόν, με τα παπούτσια και τα καλλυντικά σας και εν συνεχεία προσθέστε τα πιο ελαφριά ρούχα.
Προτιμήστε μια βαλίτσα με ροδάκια. Μεταφέρεται πιο εύκολα και αν τα τοιχώματά της είναι σκληρά, βοηθάει ώστε να μην τσαλακωθούν τα ρούχα σας.
Πάρτε καλλυντικά σε μέγεθος ταξιδιού. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κουβαλάτε περιττά βάρη, όταν υπάρχει η δυνατότητα να πάρετε μαζί σας μικρότερες ποσότητες καλλυντικών. Προμηθευτείτε τις ειδικές travel size συσκευασίες και κερδίστε τόσο σε βάρος, όσο και σε χρήμα.
Χρησιμοποιήστε τσάντες συμπίεσης. Αφαιρούν τον αέρα και έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο. Αφήστε τον ελεύθερο για την επιστροφή, καθώς (σίγουρα) όλο και κάτι θα ψωνίσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Αν κουβαλάτε μαζί σας smart συσκευές (tablet, ipad, laptop κλπ) φρoντίστε να τις τοποθετήσετε πάνω πάνω στην αποσκευή. Στον έλεγχο θα σας ζητηθεί σίγουρα να τις ανοίξετε και έτσι θα αποφύγετε το ψάξιμο και την ταλαιπωρία.
Αξιοποιήστε τις τσέπες των ρούχων σας. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού προτιμήστε να φορέσετε ρούχα με πολλές τσέπες, έτσι ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε εξτρά αντικείμενα που ίσως να μην χωρέσουν στη χειραποσκευή σας.

newsbeast,gr