Κόρη Σωτήρη Μουστάκα: Ήθελε να μου κρύψει ότι πεθαίνει

Για τον θάνατο του πατέρα της, του γνωστού ηθοποιού Σωτήρη Μουστάκα, αλλά και την ασθένεια της μητέρας της, Μαρίας Μπονέλου, μίλησε η Αλεξία Μουστάκα.

Η κόρη του δημοφιλούς ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για τον πατέρα της, αναφέροντας πως ο καρκίνος τον «χτύπησε» γρήγορα, αλλά ο ίδιος προσπαθούσε να το αποκρύψει αν και γνώριζε ότι μπορεί να ερχόταν σύντομα το τέλος.

«Δεν τον ταλαιπώρησε πολλά χρόνια ο καρκίνος, μόνο το τελευταίο διάστημα, πολύ, αλλά προσπαθούσε να μου το κρύψει, το ότι ταλαιπωρείται και μπορεί να έρθει το τέλος. Μεγάλο λάθος γιατί με βρήκε απροετοίμαστη. Η μητέρα μου ήταν πολλά χρόνια άρρωστη (Αλτσχάιμερ) και το περίμενα, το είχα συνειδητοποιήσει», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξία Μουστάκα και συνέχισε για την μητέρα της, επίσης γνωστή ηθοποιό:

«Για μένα ειδικά ήταν πολύ δύσκολο γιατί της είχα λατρεία και ξαφνικά αυτό σταματάει. Πήγαινα στο δωμάτιο και της έλεγα με λεπτομέρειες τα ερωτικά μου και μετά έβγαινα από την πόρτα και έκλαιγα. Νομίζω ότι μας αναγνώριζε, αλλά στο τέλος δεν μπορούσε να μιλήσει καν».