Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου

  • Τρίτη, 2 Ιούλιος 2019 08:45
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο σήμερα και βιώνουμε μία περίοδο αναγκαστικών αλλαγών αλλά και συναισθηματικής ανακατάταξης, ιδίως για τα Παρορμητικά Ζώδια του2ου δεκαημέρου! Ψυχραιμία και σύνεση σε αποφάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις αυτήν την περίοδο αλλά και τις επόμενες κρίσιμες ημέρες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, η σημερινή μέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις σημαντικές συνεργασίες σου! Με την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Καρκίνου, οφείλεις τώρα να λύσεις ό,τι πρόβλημα, είχες αφήσει στο παρελθόν άλυτο! Καταστάσεις και γεγονότα, επιστρέφουν τώρα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να τα αντιμετωπίσεις, ακόμα και αν αναγκαστείς να κλύσεις κάποιους κύκλους σε θέματα οικογενειακά ή σπιτιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σε παλαιούς έρωτες και θες επανασύνδεση. Δυστυχώς σήμερα είναι η πιο ακατάλληλη μέρα για ερωτική επανένωση ή επαναφορά συντρόφου, γι’αυτό πρόσεχε μην πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνιες και ξεσπάσματα στον σύντροφό σου, για παλαιά θέματα, τα οποία υποτίθεται έχετε ξεπεράσει ήδη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετές οι δυσκολίες στα επαγγελματικά σου, αφού κάποια παρελθοντικά σου λάθη, τώρα ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια και σε πιέζουν! Επιπλέον έρχονται μη προγραμματισμένα έξοδα, που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, με την σημερινή Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, κάποια κουτσομπολιά αποκαλύπτονται και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο σε εσένα. Οι σχέσεις με αδέρφια και γείτονες, ίσως γίνουν λίγο πιο έντονες τώρα, ωστόσο όλα αυτά είναι περαστικά και αν φερθείς ώριμα, θα καταφέρεις εύκολα, να τα ξεπεράσεις! Η ημέρα θα πλήξει επαφές και μετακινήσεις, γι’αυτό απέφυγε βιασύνες, λεκτικές ρήξεις και παρεξηγήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετά θετικά τα ερωτικά σου σήμερα, ακόμα κι αν υπάρξουν σημαντικές μεταβολές. Προσοχή όμως χρειάζεται στις ερωτικές σου επικοινωνίες με το ταίρι σου, ιδίως όσον αφορά καυγάδες και παρεξηγήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε νέα ερωτικά ξεκινήματα και πρόσεξε την συμπεριφορά σου σε φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα ήταν να μη προχωρήσεις σε επαγγελματικές και οικονομικές αποφάσεις ή συμφωνίες σήμερα! Κάνε υπομονή, λίγες ακόμα μέρες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, η Ολική Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο Ζώδιο του Καρκίνου και πιθανόν να σου φέρει αρκετή ανασφάλεια και αβεβαιότητα, αυτές τις μέρες! Πολύ πιθανόν αυτή η ατμόσφαιρα να σε αποσυντονίσει, αλλά σκέψου ότι είναι προσωρινό! Μην κάνεις διατροφικές υπερβολές, γιατί πιθανόν να έχει αντίκτυπο στο βάρος σου! Επίσης οφείλεις να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια γεγονότα πιθανόν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφο σου και να δημιουργηθούν εντάσεις και αστάθεια. Αν είσαι ελεύθερος, αντιμετωπίζεις δυσκολίες στην σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, αφού τα πράγματα δεν θα προχωρήσουν έτσι όπως περίμενες ή ήλπιζες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα πρέπει να εργασθείς περισσότερο και να μην τεμπελιάσεις λεπτό! Οικονομικά, θα διαπιστώσεις πως τα έξοδα, είναι παραπάνω από τα έσοδα σου και πιθανόν να αγχωθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, με την Νέα Σελήνη σήμερα στο Ζώδιο σου και την ταυτόχρονη Ολική Ηλιακή Έκλειψη, γεγονότα και καταστάσεις που θα προκύψουν, καθοριστικά για σένα, θα σε οδηγήσουν σε καταλυτικές αποφάσεις και θα σε αναγκάσουν να κλείσεις αρκετούς κύκλους, ανοίγοντας νέους, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω! Μην αρνηθείς σήμερα, να έρθεις μέχρι και σε ρήξη, ώστε να λήξεις κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις που ήταν ομολογουμένως τοξικές για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ρήξεις και καυγάδες που μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και σε οριστική λήξη! Επιστράτευσε ψυχραιμία! Αν είσαι ελεύθερος, δεν ενδείκνυται η μέρα για νέα ξεκινήματα ερωτικά ή γνωριμίες! Φλέρταρε, αλλά χωρίς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις και χωρίς να βγάλεις συμπεράσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και πιέσεις, γι’αυτό μην προκαλείς και κράτησε την ψυχραιμία σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα θα σε βρει μάλλον με πεσμένη διάθεση, αφού η Νέα Σελήνη και η ταυτόχρονη Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, σε γεμίζει άγχος, ψυχολογική αναταραχή και συναισθηματική σύγχυση. Ορισμένα μυστικά σου, πιθανόν να αποκαλυφθούν και να απογοητευτείς από την έκβαση που θα έχει αυτή η αποκάλυψη. Καλό θα ήταν να ηρεμήσεις τώρα και να μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος κάποιες απογοητεύσεις, πολύ πιθανόν προκύψουν στα αισθηματικά σου, λόγω δικών σου ψευδαισθήσεων και τάσης εξιδανίκευσης. Αν είσαι δεσμευμένος και ταυτόχρονα μπλεγμένος σε έναν κρυφό έρωτα, κινδυνεύεις από αποκαλύψεις που σε εκθέτουν, στον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα αποκαλυφθεί ένα λάθος σου και αυτό μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες! Συνειδητοποιείς τα οικονομικά σου λάθη και τώρα μπαίνεις στην διαδικασία διευθέτησης τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, προσπάθησε να κρατήσεις τα πόδια σου στη γη και αν το κάνεις, θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς αυτήν την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο! Πρώτον, κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν τώρα στην εκπλήρωση ενός ονείρου σου, θα σε ωριμάσουν και επιτέλους θα αλλάξεις τακτική! Δεύτερον, οφείλεις να κάνεις κάποια αναγκαία ξεκαθαρίσματα σε φιλίες, ακόμα κι αν αυτό αρχικά σε πληγώσει, αλλά μην ξεχνάς, πως από την ζωή σου μόλις έβγαλες τοξικούς ανθρώπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα στην αισθηματική σου ζωή, αλλά ούτε και θετικές μεταβολές. Ωστόσο νέες σχέσεις και γνωριμίες, δεν ενδείκνυνται σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο σου, διότι πολύ πιθανόν να οδηγήσουν σε σοβαρούς τσακωμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον προκαλείς με την εκρηκτική σου συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να προκαλείς την αντιπάθεια των συναδέλφων σου! Οικονομικά δεν υπάρχουν σοβαρές αλλαγές, ωστόσο απέφυγε συμφωνίες και υπογραφές!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, να συνοδεύεται από την καθοριστική για σένα, Ολική Ηλιακή Έκλειψη, έρχονται κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις σκληρές και ίσως επίπονες αποφάσεις! Προσπάθησε σήμερα να παραμείνεις ψύχραιμος, απέναντι στις προκλήσεις της ημέρας και να μην εκτίθεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, λόγω επιθετικότητας και ξεσπασμάτων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα τρίζουν τα θεμέλια της αισθηματικής σου ζωής και της σχέσης σου, λόγω κάποιων μοιραίων γεγονότων και τσακωμών. Ό,τι κι αν συμβεί, να θυμάσαι ότι τα νεύρα και ο παρορμητισμός, δεν είναι οι λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος πες όχι προς το παρόν, σε νέες σχέσεις ή νέα ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα αλλαγές σήμερα! Επαγγελματικά όμως, πρέπει να προσέξεις και να δείξεις άμεσα το σοβαρό και υπεύθυνο πρόσωπο σου, για να μην έχεις απώλειες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με την σημερινή Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, θα αναγκαστείς να πάρεις κάποιες αποφάσεις, οι οποίες σχετίζονται με ένα μήνυμα που θα λάβεις ή μία είδηση! Θα αλλάξει μοιραία η οπτική σου, όσον αφορά θέματα κοινωνικής ζωής, επικοινωνιών, μετακινήσεων, σπουδών και διαπροσωπικών ή συγγενικών σχέσεων από απόσταση. Αλλάζεις φιλοσοφία ζωής και ίσως μειώσεις την αισιοδοξία σου, αυξάνοντας την λογική σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος προσοχή χρειάζονται οι επικοινωνίες στα ερωτικά σου και το φλερτ, ιδιαίτερα λόγω της παρορμητικότητας και του αυθορμητισμού σου. Ευτυχώς οι προσδοκίες σου είναι προσγειωμένες και θα καταφέρεις να αποφύγεις τα λάθη! Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε πολύ τον τρόπο που μιλάς στον σύντροφο σου, διότι μάλλον παραείσαι νευρικός και επιθετικός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, απέφυγε σήμερα συζητήσεις και συμφωνίες, διότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται! Οικονομικά, μάλλον κάνεις παραπάνω έξοδα απ’ όσα θα έπρεπε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, θα σε μπερδέψει αρκετά, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ενδεχομένως να νιώσεις προδομένος από κάποιους και πιθανόν ήρθε η ώρα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου! Βρες λύσεις, χωρίς να βγάζεις θυμό και εκδικητικότητα και ξεπέρασε έγκαιρα την εσωτερική σου αναστάτωση, η οποία είναι αρκετή τώρα! Επίσης κάποιες αποκαλύψεις μυστικών, σε απογοητεύσουν τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να αναμένεις προβλήματα στην ερωτική σου ζωή, αφού θα δεις σήμερα κάποιες επιθυμίες και προσδοκίες σου να ναυαγούν, γεγονός που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τακτική! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ζήλιες και κτητικότητα, που ενδεχομένως θα φέρουν ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, αντιθέτως κάποιες αποκαλύψεις θα σε ευνοήσουν! Οικονομικά θα υπάρχουν σίγουρα αναποδιές, ιδίως όσον αφορά χρέη και εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, η Ολική Έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται σήμερα απέναντι σου, στο Ζώδιο του Καρκίνου και αν δεν προσέξεις συμπεριφορά και αντιδράσεις, θα κλείσουν κύκλοι, θα υπάρξουν απώλειες και αρκετές ρήξεις, που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε επίπονες αποφάσεις! Η ημέρα σου εφιστά την προσοχή, στην σωστή διαχείριση όλων των διαπροσωπικών σου σχέσεων, αφού το κλίμα είναι αρκετά έντονο τώρα και θα έρθεις πολλές φορές σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό μείνε ψύχραιμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ρήξεις και απώλειες θα έχει και η συντροφική ζωή. Προστάτεψε την σχέση σου από εντάσεις και τσακωμούς, συγκρατώντας την ψυχραιμία σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σήμερα σε νέες σχέσεις και γνωριμίες, αφού η ημέρα δεν ενδείκνυται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά δεν θα υπάρξουν σοβαρές μεταβολές. Ωστόσο τα επαγγελματικά σου, πλήττονται, κυρίως όσον αφορά σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, με μία Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από Ολική Ηλιακή Έκλειψη, στον Καρκίνο, οι υποχρεώσεις θα σε πιέσουν περισσότερο από ποτέ και ταυτόχρονα θα αναγκαστείς να τρέξεις και για άλλους ανθρώπους. Πιθανόν να νιώσεις εξαντλημένος και κουρασμένος ψυχολογικά, από το άγχος και την ανησυχία! Οφείλεις να αναμένεις αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητα σου και προσπάθησε να μην πιέζεις τον εαυτό σου παραπάνω από όσο μπορείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ψυχρότητα και στασιμότητα θα φέρει η σημερινή ημέρα για τα ερωτικά σου και ίσως αυτό σε απογοητεύσει τώρα! Μην πιέζεις καταστάσεις, απλά για να επιβεβαιωθείς από το ενδιαφέρον του άλλου! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες πρακτικές υποθέσεις, θα φέρουν προβλήματα και τριβή στην σχέση σου με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, τα επαγγελματικά προβλήματα θα είναι αρκετά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχήσει, αφού θα είναι και προσωρινά! Οικονομικά, ο σωστός προγραμματισμός, είναι η λύση σε όλα σου τα προβλήματα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με την σημερινή Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, επιδίωξε να έχεις σωστή εικόνα στην κοινωνική σου ζωή κι όχι απλά μια επιφανειακά προσωρινή καλή φήμη! Επιπλέον, κάποια θέματα με παιδιά σε απασχολούν τώρα, αλλά με λογική και προσπάθεια, θα καταφέρεις να τα λύσεις! Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς πραγματικά και να ωριμάσεις και θα δεις πως αυτή η φάση της Σελήνης, μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά για εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο έρωτας σήμερα απαιτεί λογική, ταπεινότητα, ψυχραιμία και σύνεση, διαφορετικά η επιπολαιότητα και η ανωριμότητα σου, θα φέρει εμπόδια και προβλήματα στην σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην φλερτάρεις και να μην «παίζεις» χωρίς όρια, διότι θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, απέφυγε οπωσδήποτε το ρίσκο σήμερα και κυρίως μην μπλεχτείς σε τυχερά παιχνίδια! Επαγγελματικά δεν θα υπάρξουν σήμερα ιδιαίτερες εξελίξεις, ωστόσο δεν είναι ιδανική μέρα, για νέα ξεκινήματα!

Πηγή: oroskopos.gr