Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου

  • Δευτέρα, 1 Ιούλιος 2019 08:19
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Καλό μήνα σε όλους! Δευτέρα σήμερα, αλλά με την Σελήνη στου Διδύμους, η διάθεση μας είναι σίγουρα παιχνιδιάρικη, κεφάτη και άκρως επικοινωνιακή! Σήμερα είναι η κατάλληλη καλοκαιρινή ημέρα για να βγούμε και να γνωρίσουμε κόσμο!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, βρίσκεις τον εαυτό σου σήμερα! Είσαι σε εγρήγορση, γεμάτος ενέργεια, δράση και όρεξη! Η ικανότητα σου να κοινωνικοποιείσαι με αμεσότητα, σε καθιστούν ιδιαίτερα αγαπητό στους άλλους και δημοφιλή! Απρόσμενα, χωρίς καν να το περιμένεις, θα έχεις μηνύματα, τηλεφωνήματα και προτάσεις για συνάντηση ή έξοδο! Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου για κουτσομπολιό, που πιθανόν να σε εκθέσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία ιδιαίτερα όμορφη ημέρα σήμερα για τα αισθηματικά σου ζητήματα! Απολαμβάνεις ανεμελιά, ξεγνοιασιά, φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα και πολλά ερωτικά ραντεβού, γεγονός που σε ανανεώνει απόλυτα! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις με ποικίλους τρόπους, την επικοινωνία σου με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βλέπεις την καριέρα σου, με λιγότερη σοβαρότητα σήμερα και ίσως αυτό σου στοιχήσει! Προσοχή χρειάζεται και η οικονομική σου διαχείριση, γιατί μάλλον κάνεις ανούσια έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα κάποια γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες, θα σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου και να νιώσεις απόλυτα σίγουρος για τις μέχρι τώρα επιλογές και αποφάσεις σου! Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και επιδίωξε να βρεθείς μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, σε οικεία μέρη και γνώριμες καταστάσεις! Γενικά, πρόκειται για μια ημέρα που θα σου δώσει αυτό που θες, με προσγειωμένο, αλλά και απολαυστικό

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις σήμερα να προσέξεις την τάση σου για καταπίεση, άμυνα και επιθετικότητα, χωρίς λόγο στον σύντροφο σου! Αντ’αυτού, εκμεταλλεύσου την σημερινή εύνοια, απολαμβάνοντας αισθησιασμό και συναισθηματισμό με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα κάποιες ερωτικές επαφές, που θα επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες επαγγελματικές εξελίξεις σήμερα! Οικονομικά, θα σε απασχολήσουν θετικά οι υποθέσεις σου και θα βρεις τρόπους, να κερδίσεις ακόμα περισσότερα χρήματα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, η Σελήνη σήμερα στο δικό σου Ζώδιο και αν προσέξεις την τάση σου, για εγωιστική και νευρική συμπεριφορά σε επαφές, διαπροσωπικές σχέσεις και επικοινωνίες! Θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις επιθυμίες, να μοιραστείς συναισθήματα πετυχαίνοντας στόχους, να τραβήξεις όλα τα βλέμματα και να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, ενισχύοντας την λάμψη και την ισχυρή προσωπικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται λίγη προσοχή την σημερινή ημέρα, διότι πιθανόν δεν σκέφτεσαι αντικειμενικά κάποια θέματα που αφορούν την σχέση σου και δεν μπαίνεις στην θέση του συντρόφου σου, πριν αντιδράσεις και μιλήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει πάθος, ομορφιά και γοητεία σε χαρακτηρίζουν σήμερα, γεγονός που θα φέρει πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι υπερβολικά παρορμητικός στο τομέα της καριέρας, ωστόσο η θέλησή σου για δουλειά, θα αποφέρει καρπούς, παρά τα μικρά λάθη! Οικονομικά, μάλλον ήρθε η ώρα να ξοδέψεις μόνο για δική σου ικανοποίηση και όχι μόνο για τους άλλους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, με την Νέα Σελήνη σήμερα στο Ζώδιο σου και την ταυτόχρονη Ολική Ηλιακή Έκλειψη, γεγονότα και καταστάσεις που θα προκύψουν, καθοριστικά για σένα, θα σε οδηγήσουν σε καταλυτικές αποφάσεις και θα σε αναγκάσουν να κλείσεις αρκετούς κύκλους, ανοίγοντας νέους, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω! Μην αρνηθείς σήμερα, να έρθεις μέχρι και σε ρήξη, ώστε να λήξεις κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις που ήταν ομολογουμένως τοξικές για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ρήξεις και καυγάδες που μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και σε οριστική λήξη! Επιστράτευσε ψυχραιμία! Αν είσαι ελεύθερος, δεν ενδείκνυται η μέρα για νέα ξεκινήματα ερωτικά ή γνωριμίες! Φλέρταρε, αλλά χωρίς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις και χωρίς να βγάλεις συμπεράσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και πιέσεις, γι’αυτό μην προκαλείς και κράτησε την ψυχραιμία σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα οι φίλοι σου, θα σε βοηθήσουν με πράξεις και συμβουλές, σε κάθε σκοπό ή στόχο που έχεις! Φρόντισε λοιπόν, να μην είσαι αγνώμων και κτητικός μαζί τους, αλλά να τους δείχνεις την αγάπη σου, όπως και την κατανόηση σου, χωρίς να ζητάς όλο και περισσότερα από εκείνους! Γενικά, λόγω της κοινωνικότητας σου, απολαμβάνεις δραστηριότητες ομαδικές, αλλά και ενδυνάμωση των φιλικών σου σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οι ιδέες και οι σκέψεις που έχεις για την ανανέωση της σχέσης σου, φαίνεται να αποδίδουν καρπούς και απολαμβάνεις την ημέρα, μαζί με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει νέες γνωριμίες ή ακόμα και μία φιλία, που μετατρέπεται σε ένα μεγάλο έρωτα! Ωστόσο, πριν κάνεις κίνηση, φρόντισε να είσαι σίγουρος, πως η έλξη είναι αμοιβαία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ξεχωρίζεις για τις καλές σου ιδέες και το καινοτόμο μυαλό σου! Πες όχι σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με σημαντικές αγορές σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα θα καταφέρεις να εκπληρώσεις μεγαλεπήβολους στόχους και φιλοδοξίες, αρκεί να μην παρασυρθείς από την τάση σου για αρχηγικές τάσεις και δογματικότητα! Βγάλε τον σοβαρό, αλλά ταυτόχρονα και τον εγκάρδιο εαυτό σου και θα δεις πως η επιτυχία, είναι στα χέρια σου! Επικεντρώνεσαι, στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας, στην πρόοδο σου αλλά και γενικά στην προσωπική σου εξέλιξη και προβολή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να μην ξεσπάς τα νεύρα που έχεις από την δουλειά στον σύντροφο σου! Άσε τα επαγγελματικά σου προβλήματα, εκεί που ανήκουν και μην τα κουβαλάς μαζί σου στο σχόλασμα! Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα μην προσεγγίσεις ερωτικά κάποιον από το επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η διάθεσή σου και το ενδιαφέρον σου, θα στραφεί στον επαγγελματικό τομέα σήμερα και θα καταφέρεις να αναδειχθείς και να αναγνωρισθεί η αξία σου! Οικονομικά, θα έχεις εύνοια και οικονομικές ωφέλιμες συμφωνίες!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, να συνοδεύεται από την καθοριστική για σένα, Ολική Ηλιακή Έκλειψη, έρχονται κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις σκληρές και ίσως επίπονες αποφάσεις! Προσπάθησε σήμερα να παραμείνεις ψύχραιμος, απέναντι στις προκλήσεις της ημέρας και να μην εκτίθεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, λόγω επιθετικότητας και ξεσπασμάτων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα τρίζουν τα θεμέλια της αισθηματικής σου ζωής και της σχέσης σου, λόγω κάποιων μοιραίων γεγονότων και τσακωμών. Ό,τι κι αν συμβεί, να θυμάσαι ότι τα νεύρα και ο παρορμητισμός, δεν είναι οι λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος πες όχι προς το παρόν, σε νέες σχέσεις ή νέα ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα αλλαγές σήμερα! Επαγγελματικά όμως, πρέπει να προσέξεις και να δείξεις άμεσα το σοβαρό και υπεύθυνο πρόσωπο σου, για να μην έχεις απώλειες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, η ημέρα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα, συμφωνίες, συζητήσεις, αλλά και για αλλαγές κάθε είδους, που πρέπει να γίνουν καιρό τώρα! Μην υποτιμήσεις σήμερα την δύναμη της διορατικότητας σου, διότι σου δώσει πολλές απαντήσεις! Σε χαρακτηρίζει αποφασιστικότητα, εσωτερική δύναμη αλλά και ισχυρή διαίσθηση, χαρακτηριστικά και σε ωθούν να ψάξεις και να μάθεις το βάθος των πραγμάτων σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου ή σε διαπροσωπικές σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μία απόλυτα ερωτική ημέρα! Ερωτισμός, πάθος και καυτές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις μία βαθιά επιθυμία, αρκεί να φερθείς έξυπνα! Μπορείς και διεκδικείς κατακτώντας με ευκολία, το άτομο που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου για εξουσία και χειραγώγηση! Οικονομικά, έρχονται επιπλέον έσοδα, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, θα σε μπερδέψει αρκετά, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ενδεχομένως να νιώσεις προδομένος από κάποιους και πιθανόν ήρθε η ώρα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου! Βρες λύσεις, χωρίς να βγάζεις θυμό και εκδικητικότητα και ξεπέρασε έγκαιρα την εσωτερική σου αναστάτωση, η οποία είναι αρκετή τώρα! Επίσης κάποιες αποκαλύψεις μυστικών, σε απογοητεύσουν τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να αναμένεις προβλήματα στην ερωτική σου ζωή, αφού θα δεις σήμερα κάποιες επιθυμίες και προσδοκίες σου να ναυαγούν, γεγονός που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τακτική! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ζήλιες και κτητικότητα, που ενδεχομένως θα φέρουν ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, αντιθέτως κάποιες αποκαλύψεις θα σε ευνοήσουν! Οικονομικά θα υπάρχουν σίγουρα αναποδιές, ιδίως όσον αφορά χρέη και εκκρεμότητες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, η Ολική Έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται σήμερα απέναντι σου, στο Ζώδιο του Καρκίνου και αν δεν προσέξεις συμπεριφορά και αντιδράσεις, θα κλείσουν κύκλοι, θα υπάρξουν απώλειες και αρκετές ρήξεις, που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε επίπονες αποφάσεις! Η ημέρα σου εφιστά την προσοχή, στην σωστή διαχείριση όλων των διαπροσωπικών σου σχέσεων, αφού το κλίμα είναι αρκετά έντονο τώρα και θα έρθεις πολλές φορές σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό μείνε ψύχραιμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ρήξεις και απώλειες θα έχει και η συντροφική ζωή. Προστάτεψε την σχέση σου από εντάσεις και τσακωμούς, συγκρατώντας την ψυχραιμία σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σήμερα σε νέες σχέσεις και γνωριμίες, αφού η ημέρα δεν ενδείκνυται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά δεν θα υπάρξουν σοβαρές μεταβολές. Ωστόσο τα επαγγελματικά σου, πλήττονται, κυρίως όσον αφορά σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, με μία Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από Ολική Ηλιακή Έκλειψη, στον Καρκίνο, οι υποχρεώσεις θα σε πιέσουν περισσότερο από ποτέ και ταυτόχρονα θα αναγκαστείς να τρέξεις και για άλλους ανθρώπους. Πιθανόν να νιώσεις εξαντλημένος και κουρασμένος ψυχολογικά, από το άγχος και την ανησυχία! Οφείλεις να αναμένεις αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητα σου και προσπάθησε να μην πιέζεις τον εαυτό σου παραπάνω από όσο μπορείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ψυχρότητα και στασιμότητα θα φέρει η σημερινή ημέρα για τα ερωτικά σου και ίσως αυτό σε απογοητεύσει τώρα! Μην πιέζεις καταστάσεις, απλά για να επιβεβαιωθείς από το ενδιαφέρον του άλλου! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες πρακτικές υποθέσεις, θα φέρουν προβλήματα και τριβή στην σχέση σου με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, τα επαγγελματικά προβλήματα θα είναι αρκετά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχήσει, αφού θα είναι και προσωρινά! Οικονομικά, ο σωστός προγραμματισμός, είναι η λύση σε όλα σου τα προβλήματα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με την σημερινή Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, επιδίωξε να έχεις σωστή εικόνα στην κοινωνική σου ζωή κι όχι απλά μια επιφανειακά προσωρινή καλή φήμη! Επιπλέον, κάποια θέματα με παιδιά σε απασχολούν τώρα, αλλά με λογική και προσπάθεια, θα καταφέρεις να τα λύσεις! Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς πραγματικά και να ωριμάσεις και θα δεις πως αυτή η φάση της Σελήνης, μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά για εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο έρωτας σήμερα απαιτεί λογική, ταπεινότητα, ψυχραιμία και σύνεση, διαφορετικά η επιπολαιότητα και η ανωριμότητα σου, θα φέρει εμπόδια και προβλήματα στην σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην φλερτάρεις και να μην «παίζεις» χωρίς όρια, διότι θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, απέφυγε οπωσδήποτε το ρίσκο σήμερα και κυρίως μην μπλεχτείς σε τυχερά παιχνίδια! Επαγγελματικά δεν θα υπάρξουν σήμερα ιδιαίτερες εξελίξεις, ωστόσο δεν είναι ιδανική μέρα, για νέα ξεκινήματα!

Πηγή: oroskopos.gr