Ποια ζώδια απατούν το καλοκαίρι

Ταραχτήκατε; Μάλλον... ναι, αν και είναι γνωστό πως το καλοκαίρι είναι καλοκαίρι είναι η περίοδος των περισσότερων χωρισμών. Για να πάει η... καρδιά στη θέση της, δεν διατρέχετε κανέναν απολύτως κίνδυνο αν το έτερο σας ήμισυ είναι Αιγόκερως, Σκορπιός ή Παρθένος.

Τα τέσσερα παραπάνω ζώδια χαρακτηρίζονται ως αξιόπιστα, αφού τις περισσότερες φορές έχουν υπολογίσει τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας κίνησης και έτσι δεν προδίδουν το ζευγάρι τους.

Ποια είναι τα ζώδια που απατούν το καλοκαίρι;

Ωστόσο υπάρχει και μια αντίθετη κατηγορία, αφού τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία. Μετρώντας αντίστροφα από την τρίτη θέση ως τον βασιλιά της απιστίας και το νούμερο ένα, τα πράγματα πάνε κάπως έτσι:

Ταύρος: Ο... επιλεκτικά άπιστος

Μπορεί να μην ανήκει στους παραδοσιακούς άπιστους, ωστόσο μερικές φορές το μάτι των Ταύρων... τουμπάρει τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η γυναίκα Ταύρος θα απιστήσει πιο δύσκολα, ωστόσο ο άνδρας είναι αρκετά επιρρεπής σε μια μικρή αμαρτία του καλοκαιριού.

Δίδυμος: Άπιστος και καλός ηθοποιός

Η δεύτερη θέση ανήκει δικαιωματικά στους Διδύμους, οι οποίοι παίρνουν Όσκαρ ηθοποιίας, αφού όχι μόνο κάνουν πράξη τις καλοκαιρινές φαντασιώσεις τους, αλλά δεν αφήνουν και τη σχέση τους.

Ο άπιστος Δίδυμος θυμίζει έφηβο που έχει κάνει σκανδαλιές, κρύβει καλά τις αμαρτίες του και προσέχει αρκετά μέχρι να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Κριός: Ο Βασιλιάς της απιστίας

Και το πρώτο βραβείο, το χρυσό μετάλλιο της απιστίας ανήκει στον Κριό. Οι παράλληλες σχέσεις απογειώνουν έναν Κριό, ωστόσο παράλληλα τον αποσυντονίζουν και μπορεί να αποκαλυφθεί ευκολότερα.

Ο Κριός έχει την απιστία στο... αίμα του, οπότε αν το ταίρι σας έχει γεννηθεί ανάμεσα σε Μάρτιο και Απρίλιο, οφείλετε να ρίχνετε μια ματιά παραπάνω στις κινήσεις του. Πάντα με τρόπο!
Πηγή: iefimerida.gr