Μάθημα ζωής - Μητέρα τεσσάρων παιδιών συγκέντρωσε 19.125 μόρια

  • Σάββατο, 29 Ιούνιος 2019 09:47
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπα

Ποτέ δεν είναι αργά να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Αυτό σκέφτηκε και έκανε πράξη μια μητέρα τεσσάρων παιδιών από την Κοζάνη, η οποία αποφάσισε να δώσει φέτος Πανελλήνιες Εξετάσεις.


Ο λόγος για την Σιατιστινή Σωτηρία Τσίτσαρη, η οποία φοιτούσε στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης και συγκέντρωσε 19.125 μόρια! Την ευχάριστη είδηση κοινοποίησε ο γιος της Γιώργος Τριανταφύλλου, με μια τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρα του στο facebook. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων από το Υπουργείο Παιδείας.


«Αρχικά ένα μπράβο! Τελικά το μεγαλείο το ανθρώπου δεν είναι ούτε το χρήμα, ούτε η δόξα, ούτε η εξουσία, ούτε η αναγνώριση! Το μεγαλείο του Ανθρώπου βρίσκεται μέσα στα πιο απλά πράγματα, η μάνα μου πέρσι αποφάσισε φέτος να δώσει Πανελλήνιες, πήγαινε και αυτή καθημερινά στο σχολείο όπως εγώ, γυρνούσες σπίτι το μεσημέρι έβρισκες φαΐ, τα ρούχα διπλωμένα, το σπίτι να λάμπει, βοηθούσε το μικρό να διαβάσει και μετά έως το βράδυ διάβαζε για τις εξετάσεις.


Μετά το μεγάλωμα 4 παιδιών αποφάσισε να πάρει το κουράγιο και να δώσει και αυτή πανελλήνιες όπως τα 2 μεγάλα μου αδέρφια τα οποία βρίσκονται στο ΑΠΘ ο ένας με 18.000+ και η άλλη με 16.000, μεγάλωσε ένα δύσκολο παιδί σαν εμένα και έχει ένα παιδί στην ηλικία των 10 ετών, άγνωστο το από που αντλεί αυτή τη ψυχική δύναμη, αλλά το θεωρώ τεράστιο ότι κατάφερε να μας δώσει κάποιες αρχές και αξίες, να είναι συνεχώς δίπλα σε εμάς και στο πατέρα μας και σήμερα μετά από επίμονο διάβασμα έβαλε τα γυαλιά σε όλους και το αποτέλεσμα ήταν 19.125 μόρια! Ακόμα δε μπορώ να τι πιστέψω, ελπίζω στο μέλλον να μπορέσω να γράψω έστω τα 9.000!», έγραψε χαρακτηριστικά.
Πηγή: iefimerida.gr