Απαλλαγείτε φυσικά από το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

  • Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2019 09:53
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν δυσάρεστο πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι εμφανίζεται λόγω κόπωσης και έλλειψης ύπνου, η αλήθεια είναι ότι το πρήξιμο κάτω από τα μάτια έχει διαφορετικά αίτια και μπορεί επίσης να είναι κληρονομικό.

Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, έχουμε για εσάς μια σύντομη λίστα φυσικών θεραπειών που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε την εμφάνιση του πρηξίματος το συντομότερο δυνατόν.

Φέτες πατάτας

Ο χυμός που περιέχουν οι φέτες πατάτας, βοηθά να μειωθούν οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Μπορείτε να εφαρμόσετε μία ή δύο φέτες πατάτας απευθείας κάτω από τα μάτια ή μπορείτε επίσης να βυθίσετε δύο βαμβάκια σε χυμό πατάτας και να εφαρμόσετε αυτά αντί για τις φέτες.

Φέτες αγγουριού

Είναι γνωστό ότι το αγγούρι έχει ήπιες στυπτικές ιδιότητες και συχνά χρησιμοποιείται ενάντια στο πρήξιμο. Απλά εφαρμόστε τις φέτες, αφήστε τις δέκα λεπτά και στη συνέχεια πλύνετε το πρόσωπό σας ως συνήθως. Αν επαναλάβετε τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα, σύντομα θα δείτε ότι το πρήξιμο θα μειωθεί.

Χαμομήλι

Βάλτε δύο βαμβάκια σε κρύο χαμομήλι και εφαρμόστε τα στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, το τσάι χαμομηλιού είναι πολύ αποτελεσματικό τόσο στη μείωση των μαύρων κύκλων όσο και στην ελάττωση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια. Μπορείτε, επίσης, να εφαρμόσετε χρησιμοποιημένα φακελάκια χαμομηλιού στην περιοχή. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχουν κρυώσει.

Γλυκό αμυγδαλέλαιο

Πλούσιο σε μέταλλα και βιταμίνες, το γλυκό αμυγδαλέλαιο τροφοδοτεί βαθιά το δέρμα και το βοηθά να επιστρέψει στην κανονική του κατάσταση. Απλά τρίψτε αυτό το έλαιο στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας πριν πάτε για ύπνο και το πρωί θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα. Το πρήξιμο θα είναι σημαντικά λιγότερο από το συνηθισμένο.

imommy.gr