Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 16 Ιουνίου

  • Κυριακή, 16 Ιούνιος 2019 08:34
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Το σημερινό Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, δίνει αιτίες απογοητεύσεων, που προκαλούν άγχος και νευρικότητα, κυρίως λόγω μεγάλων προσδοκιών! Τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου, θα πρέπει να μην έχουν υπεραισιοδοξία και υπέρμετρο ενθουσιασμό!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, θα χρειαστεί σήμερα αρκετή προσοχή από μέρους σου, σε συζητήσεις και επαφές, σε κάθε τομέα της ζωής σου, που μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείς αμέσως να αναγνωρίσεις! Ταυτόχρονα, οι όψεις του Ερμή με Ποσειδώνα σε προειδοποιούν να επιστρατεύσεις λογική, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες και καθυστερήσεις, που αφορούν μετακινήσεις, το σπίτι και την οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από κάποιες αποκαλύψεις ή γεγονότα, θα διαπιστώσεις ότι είχες απατηλές ελπίδες για ένα θέμα που αφορά την σχέση σου, ότι ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος και ότι είχες θέσει υπερβολικά υψηλούς ερωτικούς στόχους για τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τις προσδοκίες σου και τον ενθουσιασμό σου, όσον αφορά φλερτ και νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σοβαρότητα και ωριμότητα θα πρέπει να σε χαρακτηρίζουν, όσον αφορά επαγγελματικά και οικονομικά, αν δεν θες απογοητεύσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στις εκτιμήσεις και τα λόγια σου, αφού υπάρχει τάση για απώλειες, αποτυχίες ή και εξαπατήσεις, που θα σε προσγειώσουν απότομα! Επιπλέον οι όψεις του Ερμή με Ποσειδώνα και Κρόνο, σε συμβουλεύουν να μείνεις μακριά από ψέματα και κουτσομπολιά, αλλά και γενικά να θυμάσαι, πως τα λόγια δεν είναι για να εμπιστεύεσαι, χωρίς πράξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, πιθανόν να σου φέρει μια ρομαντική και ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία όμως απαιτεί χρόνο, προτού επενδύσεις επάνω της! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις ορισμένους κινδύνους που παρουσιάζονται τώρα στην σχέση σου, αφού σου δημιουργεί ανασφάλεια ο σύντροφος με την συμπεριφορά σου και την ψυχρότητα του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή ημέρα επηρεάζει αρκετά αρνητικά τον τομέα των οικονομικών σου, ιδίως θέματα με χρέη και φορολογία! Επαγγελματικά, έρχονται αποκαλύψεις που ευνοούν τα συμφέροντα σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, το σημερινό Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα σε επηρεάζει αρκετά, γι’υτό ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις αρκετή σύγχυση στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και ένα θολό τοπίο, που σου δημιουργεί ανασφάλεια και αίσθηση αβεβαιότητας! Παράλληλα, οι όψεις του Ερμή με Ποσειδώνα και Κρόνο, σε προειδοποιούν να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού είναι πιθανό ακόμα και ένα μικρό ψέμα, να φέρει άσχημες συνέπειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξει έντονα η αίσθηση της προδοσίας και της απογοήτευσης στην σχέση σου! Απέφυγε εντάσεις και καυγάδες, αφού όλο αυτό είναι σίγουρα παροδικό! Αν είσαι ελεύθερος, επιμένεις να μην βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα τελικά να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, απογοητεύεσαι από την συμπεριφορά συναδέλφων και συνεργατών απέναντι σου! Προσοχή θα χρειαστεί και στον οικονομικό τομέα, αφού δεν εκτιμάς σωστά κάποιες καταστάσεις και κάνεις λάθος έξοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, θα έχεις αυξημένα καθήκοντά και υποχρεώσεις, που πραγματικά θα σε αγχώσουν! Οφείλεις να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να βάλεις σε τάξη τις συσσωρευμένες δουλειές της καθημερινότητας! Επίσης οι όψεις του Ερμή στο Ζώδιο σου, με Ποσειδώνα και Κρόνο, σε συμβουλεύουν να ακούς την φωνή της λογικής και όχι της καρδιάς…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ανανεώνεσαι εμφανισιακά και έτσι η λάμψη και το στυλ σου, φέρνουν θαυμαστές και κατακτήσεις στο δρόμο σου! Επιπλέον, θα υπάρξει ένα φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά χωρίς να έχει μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πολλά λάθη που κάνεις και κάποιες αποκαλύψεις σε δυσαρεστούν και προκαλούν προβλήματα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, φρόντισε οπωσδήποτε να διατηρείς καλή σχέση με τους συναδέλφους σου, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι σε προκαλέσουν με την συμπεριφορά τους! Οικονομικά, μία λύση έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, εγκυμονεί κινδύνους, αφού σε ωθεί να φερθείς ανώριμα και επιπόλαια, για λόγους ψυχαγωγίας και ανεμελιάς. Θα πρέπει να παραμείνεις λοιπόν προσγειωμένος, να μην αναζητάς την εφήμερη επιτυχία και να μην πιστεύεις υπερβολικούς επαίνους και μεγάλα λόγια! Να είσαι πάντα υποψιασμένος, αφού και οι ταυτόχρονες όψεις του Ερμή με Ποσειδώνα και Κρόνο, θα σου φέρουν αποκαλύψεις παρασκηνιακά, που θα σε προσγειώσουν θες, δεν θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, φλερτ και κατακτήσεις, που μπορεί να μην είναι τελικά τόσο τέλειες, όσο φαίνονται. Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα μπορεί να έχει ρομαντισμό, πάθος και φλόγα, ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια, που δεν μπορείς να τηρήσεις αργότερα στον σύντροφο σου, απογοητεύοντας τον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά μπορείς να καλοδεχτείς νέες ευκαιρίες, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρει αποφάσεις σήμερα, αφού οι εξαπατήσεις είναι επίσης πιθανές! Οικονομικά, οφείλεις να αποφύγεις το ρίσκο, για να μην έρθουν απογοητεύσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, με το σημερινό Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου, σε κάθε τομέα της ζωής σου, αφού είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος της όψεις ! Πολύ πιθανόν να υπάρξει σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και στο σπίτι και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη λογική σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις! Επίσης, οι όψεις του Ερμή με Ποσειδώνα και Κρόνο, φέρνουν απογοητευτικές συζητήσεις και επαφές με κάποιο φίλο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αποφύγεις υπερβολικά παράπονα, γκρίνια και ξεσπάσματα, αν θες να γλιτώσεις σοβαρές ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι και πάλι λανθασμένα με ένα άτομο του παρελθόντος και αν δεν προσγειωθείς άμεσα, στο τέλος θα απογοητευτείς, αφού δεν θα πετύχεις η προσπάθεια επανασύνδεσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή και ωριμότητα χρειάζεται ο τομέας της εργασίας, αφού πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις παρεξηγήσεις που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την πρόοδο σου. Επιπλέον, σήμερα πρέπει να συγκρατηθείς και να μην κάνεις κάποια αγορά αυθόρμητα, που μετά θα μετανιώσεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με το σημερινό Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα σήμερα, πιθανόν να αισθανθείς πως η λογική σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε αποφάσεις και κρίσιμες καταστάσεις, αφού το τοπίο είναι αρκετά θολό και οι αυταπάτες σου ακόμα περισσότερες! Καλό θα ήταν να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέχεις στις μετακινήσεις σου! Ταυτόχρονα, οι όψεις του Ερμή με Ποσειδώνα και Κρόνο, σε προσγειώνουν και σε αναγκάζουν να σοβαρευτείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να αποφύγεις παρερμηνείες στη συνεννόηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά και γενικά στο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου και να βελτιώσεις την σχέση σου, επιδιώκοντας μία άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία με τον σύντροφο σου, ώστε να βρείτε λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και πιθανόν να αισθανθείς πως δεν μπορείς να συγκεντρωθείς! Οικονομικά, θα υπάρξουν αναπάντεχα έξοδα για μετακινήσεις ή για μέσα μεταφοράς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, το σημερινό Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, σε κάνει να στηρίζεσαι περισσότερο στη διαίσθησή σου, παρά σε αντικειμενικά και λογικά κριτήρια, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς αργά ή γρήγορα, από τις συμπεριφορές των άλλων και από διάφορα γεγονότα που θα αυξήσουν κάποιες ανασφάλειες! Οι όψεις του Ερμή με Ποσειδώνα και Κρόνο, θα φέρουν κάποια σκαμπανεβάσματα σε επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην βασίζεσαι σε νέες γνωριμίες, απλά λόγω ενθουσιασμού, διότι πιθανόν να σε πληγώσουν και να σε απογοητεύσουν αργότερα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, με εντιμότητα, σοβαρότητα και ωριμότητα, όχι με ερωτικές παρασπονδίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, νιώθεις πως δεν σου φτάνει ο χρόνος για να τελειώσεις κάποιες εκκρεμότητες! Οικονομικά, έρχονται κάποιες απώλειες ή πιέσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, μάλλον μέσα από συμπεριφορές και γεγονότα, να προσγειωθείς και μάλιστα απότομα! Θα πρέπει άμεσα να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου, ώστε να μην χαλάσεις την καλή σου διάθεση, λόγω απομυθοποίησης και απογοήτευσης! Οι όψεις του Ερμή με Ποσειδώνα και Κρόνο παράλληλα, σε προειδοποιούν να μην εμπιστεύεσαι αμέσως υποσχέσεις και μεγάλα λόγια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από λόγια ή καταστάσεις, που δεν είναι τελικά έτσι όπως φαίνονται! Καλύτερα να αποφύγεις νέα ξεκινήματα, που θα αποδειχθούν ψευδαισθήσεις και λάθος επιλογές! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ψέματα, μυστικά, αλλά και νεύρα, απέναντι στον σύντροφο σου, γιατί στο τέλος θα βγεις χαμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, διότι το ρίσκο, η βιασύνη και η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, θα επιφέρουν ζημιές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, το σημερινό Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, θα «ρίξει» λίγο απότομα την διάθεση και την ψυχολογία σου! Θα επαναφέρει φόβους και ανασφάλειες, κυρίως μετά από κάποιες αποκαλύψεις, που θα σε απογοητεύσουν! Επιπλέον, οι όψεις του Ερμή με Ποσειδώνα και Κρόνο, σε προειδοποιούν να παραμείνεις λογικός, αλλά και έντιμος, απέναντι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση! Η αλήθεια είναι εδώ, ετοιμάσου να την αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά άμεσα και έτσι, να νιώσεις απογοητευμένος, από το αποτέλεσμα που θα φέρει! Αν είσαι δεσμευμένος και κρατάς μυστικά από το ταίρι σου ή είσαι μπλεγμένος σε παράνομες ερωτικές δραστηριότητες, κάποιες αποκαλύψεις σήμερα, θα σε εκθέσουν στην σχέση σου και θα την βάλουν σε κίνδυνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι αρκετά αφηρημένος και ξεχασιάρης! Κάποια επιπλέον έξοδα προκύπτουν και ίσως αγχωθείς λίγο παραπάνω!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, ίσως προκύψουν κάποιες μικρές απογοητεύσεις, που έχουν να κάνουν κυρίως με φίλους, με την συλλογική προσπάθεια, την ομαδική δραστηριότητα, τις αλτρουιστικές πράξεις, τα οράματα, τους στόχους και τα ιδανικά σου! Επιπλέον, οι όψεις του Ερμή με Ποσειδώνα και Κρόνο, θα φέρουν κάποιες αυξημένες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, γεγονός που πιθανόν να σε αγχώσει λίγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την επίμονη τάση σου για ανεξαρτησία, επειδή απλά θεωρείς δεδομένο το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος μην πιστέψεις πως μία ζεστή φιλική συμπεριφορά, μπορεί να σημαίνει φλερτ ή έρωτας, διότι πιθανόν να κάνεις κίνηση ερωτικής προσέγγισης και να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε να αποφύγεις καυγάδες μέσα στο συναδελφικό περιβάλλον! Επίσης, περιόρισε τα έξοδα που κάνεις, κυρίως για τους άλλους!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, οφείλεις να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις αρκετές λανθασμένες ενέργειες, που θα δυσκολέψουν ή θα επιβραδύνουν τους στόχους σου, την πρόοδό σου και τις φιλοδοξίες σου! Επιπλέον, οι όψεις του Ερμή με Ποσειδώνα και Κρόνο, σε αναγκάζουν να είσαι πιο προσεκτικός και ώριμος, σε επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνεις έντιμος, πιστός και τίμιος στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στον σύντροφο σου, ώστε να μην έρθουν απογοητεύσεις και παρεξηγήσεις στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους, καταστάσεις και νέες γνωριμίες, επειδή έτσι απλά σε βολεύει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις λάθη που δύσκολα θα διορθωθούν μετά. Επίσης, καλό θα είναι να μην ριψοκινδυνέψεις οικονομικά, με ανούσια και τολμηρά έξοδα!

Πηγή: oroskopos.gr