Γυναίκα γιατρός έκοψε με τα δόντια τη γλώσσα του βιαστή της

  • Σάββατο, 15 Ιούνιος 2019 08:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Αντιμέτωπη με τις ορέξεις ενός θρασύτατου ασθενή βρέθηκε μία 24χρονη γιατρός στο Μπλουφοντέιν της Νοτίου Αφρικής, καθώς ο νεαρός άντρας επιχείρησε να την βιάσει μέσα στον χώρο του νοσοκομείου που εργαζόταν.

Η νεαρή επιστήμονας βρισκόταν στο δωμάτιο ανάπαυσης του προσωπικού, όταν ξαφνικά ένας άντρας εισέβαλε στον χώρο, κλείνοντάς της το στόμα κι αρχίζοντας να ασελγεί σε βάρος της.

Η 24χρονη γυναίκα, όμως, δεν παραδόθηκε αμαχητί στον επίδοξο βιαστή της κι αφού άρχισε να υποκρίνεται πως δεν θα συνεχίσει να αντιστέκεται, κατάφερε να κάνει τον δράστη να χαλαρώσει, πριν αντεπιτεθεί με όση δύναμη της είχε απομείνει.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο 33χρονος δράστης έσκυψε προς το στόμα της, προσπαθώντας να την φιλήσει, η θαρραλέα γυναίκα δάγκωσε τόσο δυνατά την γλώσσα του άντρα, καταφέρνοντας να κόψει ένα μεγάλο κομμάτι της.

Ο δράστης γεμάτος στα αίματα και σφαδάζοντας από τους πόνους προσπάθησε να διαφύγει, όμως το γεγονός ότι ήταν αιμόφυρτος δεν δυσκόλεψε τους αστυνομικούς -οι οποίοι είχαν ενημερωθεί στο μεταξύ για την επίθεση από το προσωπικό του νοσοκομείου- να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, πριν επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος ώστε να λάβει τις πρώτες βοήθειες για την ακρωτηριασμένη γλώσσα του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου Πελομόνι της νοτιοαφρικανικής πόλης, η γιατρός είναι καλά στην υγεία της και θα επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά τους, ενώ οι τοπικές αρχές ασφαλείας δημοσιοποίησαν εικόνες του δράστη, στις οποίες γίνεται σαφές ότι θα μετανιώσει πολύ πικρά για το έγκλημά του.

protothema.gr