Ο Στέλιος Ρόκκος στο Matala Beach Festival

Στο  πολύχρωμο Matala  Beach Festival  θα εμφανιστεί ο γνωστός τραγουδοποιός Στέλιος Ρόκκος την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Ο Στέλιος είναι από τις λίγες περιπτώσεις καλλιτεχνών που δεν μπαίνει κάτω από ταμπέλες. Αν προσπαθήσεις να τον κατατάξεις κάπου, στο επόμενο βήμα του θα σε διαψεύσει. Πάει όπου τον πάει η ψυχή! Από ένστικτο κι από αγνή αγάπη για τη μουσική, αυτή καθαυτή, χαράζει τον δικό του δρόμο, που δεν υπακούει στους κανόνες της “ταμπέλας”.

Καταπιάνεται μόνο με ό,τι του μιλάει στη γλώσσα της αλήθειας. Ξεκίνησε ένα πρωί από το νησί του με μία κιθάρα και ξαφνικα από τους δρόμους βρέθηκε να τραγουδάει δίπλα σε σπουδαία ονόματα της μουσικής όπως: ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Σάκης Ρουβάς,  ο Αντώνης Ρέμος.  Με το ιδιαίτερο ροκ στυλ του, τη μοναδική χροιά του και το ταλέντο του σε στίχους και μουσική έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες που αντέχουν στο χρόνο: Σμαράγδια και Ρουμπίνια, Στο χα πει, Μεγάλες Αγάπες, Άγγελοι είμαστε όλοι, Έμεινα εδώ και πολλά ακόμα.

Το 2002 υπήρξε χρονιά – σταθμός για τον Στέλιο Ρόκκο, αφού μοιράστηκε τη σκηνή με τον διεθνούς φήμης Γκόραν Μπρέγκοβιτς, με εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι συναυλίες του συνδυάζουν το λαϊκό με το ροκ και το ποπ στοιχείο και ο ίδιος δείχνει να συνδυάζει το άγριο με το τρυφερό με έναν μοναδικό τρόπο.