Τα τρία ζώδια που βγάζουν αρνητική ενέργεια

  • Πέμπτη, 13 Ιούνιος 2019 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Υπάρχουν ζώδια που βγάζουν «κακία» και υπάρχουν και εκείνα που εκπέμπουν αρνητική ενέργεια, όταν η κατάσταση που βρίσκονται δεν τους αρέσει ή αισθάνονται άβολα.

Η αρνητική τους στάση θα αποκαλυφθεί με μία «φαρμακερή» ατάκα ή με ένα βλέμμα, ενώ πολλές φορές οι γύρω τους θα αισθανθούν την αρνητικότητά τους.

Ποια είναι αυτά;

Υδροχόος

Μπορεί να είναι φοβεροί στην παρέα, ωστόσο, όταν κάποιος τους πει αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν, θα τον «αφανίσουν». Ποιος είπε ότι μπορείτε να λέτε στον Υδροχόο ότι είναι να λάθος σε μια κατάσταση ή να προσπαθείτε να του αλλάξετε γνώμη. Οταν αισθανθούν ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο γεμίζουν με αρνητικότητα και την εκπέμπουν με τη στάση και τα λόγια τους.

Ταύρος

Η αρνητικότητα του Ταύρου βγαίνει όταν οι γύρω του αρχίζουν να καυχιούνται για τον εαυτό τους. Είναι σαν να του ανάβουν «κόκκινα» λαμπάκια και δεν αργεί να βγάλει τη «χολή» του προς πάσα κατεύθυνση.

Καρκίνος

Η ανασφάλεια του Καρκίνου μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε κόμπλεξ, οπότε η αρνητική ενέργεια σέρνεται μαζί του. Οταν αισθανθούν ότι παραμελούνται κατεβάζουν μούτρα, ενώ όταν τους συμβαίνει κάτι «κακό» πέφτουν να «πεθάνουν» από την στεναχώρια. Αρνητικότητα στο φουλ.
Πηγή: iefimerida.gr