Το παράπονο της Χαρούλας Λαμπράκη από την Πίτσα Παπαδοπούλου

Η Χαρούλα Λαμπράκη μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το παράπονο που έχει από την κουμπάρα της Πίτσα Παπαδοπούλου.

Με τις γυναίκες συναδέλφους πώς τα πηγαίνατε;
Όταν ήμουν εγώ δεν έπαιρναν άλλη στο σχήμα. Υπήρχε ανταγωνισμός, αλλά κι αυτές είχαν επιτυχίες, για να ανταγωνιστούν εμένα; Η Πίτσα Παπαδοπούλου είναι κουμπάρα μου, έχει βαφτίσει την κόρη μου Μαριλένα, όμως δεν έρχεται να τη βλέπει κι αυτό είναι παράπονο.

powered by Rubicon Project

Ποιο είναι το παράπονό σας από την Πίτσα Παπαδοπούλου;
Είναι παράπονο το ότι δεν ήρθε στο γάμο του παιδιού μου και το ότι δεν ήρθε ποτέ να δει τον εγγονό μου τον Άκη, από τότε που γεννήθηκε. Η Πίτσα έχει πολλά προβλήματα και δεν την παρεξηγώ.

Δεν μιλάτε, δεν έχετε επαφή;
Μιλάμε, αλλά όποτε βρεθούμε, κάποτε μιλούσαμε 10 φορές τη μέρα.

Τι άλλαξε στη μεταξύ σας σχέση;
Δεν ξέρω, ούτε και τη ρώτησα ποτέ.

Γιατί δεν τη ρωτήσατε;
Όταν βλέπεις ότι κάποιος απομακρύνεται από σένα… εκεί υπερίσχυσε κι εμένα ο εγωισμός μου, είπε: «Γιατί; Τι έγινε; Εγώ σε πήγα στον Τάκη Μουσαφίρη, εκείνος σου έδωσε τραγούδια, έγινες αυτή που έγινες, σου φέρθηκα ποτέ άσχημα; Σου μίλησα άσχημα;». Από το σπίτι μου έφυγε για να πάει στον Μουσαφίρη και μου είπε: «Αν δεν μου δώσει τραγούδια, με σένα θα τα βάλω». Εγώ της είπα «Καλά, δεν πειράζει, πήγαινε εσύ να κάνεις επιτυχία και μετά μη μου ξαναμιλάς».

protothema.gr