Νίκος Σεργιανόπουλος: Τι απέγινε η περιουσία του, 11 χρόνια μετά το θάνατό του;

Ήταν 4 Ιουνίου του 2008 όταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Η είδηση του θανάτου του είχε πέσει σαν «βόμβα» στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ήταν ένας αγαπητός ηθοποιός που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα. Η απώλειά του μεγάλη για την οικογένειά του, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο ο Νίκος τους έφυγε από τη ζωή.

Τα χτυπήματα της μοίρας πολλά για την οικογένεια του άτυχου ηθοποιού, αφού έναν χρόνο μετά έφυγε από τη ζωή, νικημένη από τον καρκίνο και η αδελφή του, ενώ λίγο αργότερα πέθανε και ο σύζυγός της. Η περιουσία του πέρασε στα χέρια της μητέρας του, η οποία βρισκόταν πολλές ώρες στα μνήματα των παιδιών της.

Αυτόματα, η περιουσία του που ήταν ένα σκάφος και το ρετιρέ όπου βρέθηκε νεκρός πέρασε στα παιδιά της αδελφής του. Τότε, ο ανιψιός τους Γιώργος που σήμερα είναι γιατρός, είχε εξηγήσει σε συνέντευξή του τι θα απογίνονταν αυτά τα δύο περιουσιακά στοιχεία που του είχαν αφήσει οι δικοί του άνθρωποι που τόσο απρόσμενα έφυγαν μέσα σε λίγα χρόνια από τη ζωή.

Τι συμβαίνει, λοιπόν με το σκάφος το ρετιρέ, όπου ο ηθοποιός έμενε και εκεί έμελλε να παιχτεί η τελευταία τραγική πράξη της ζωής του;

Μετά τον θάνατο του ηθοποιού και της αδελφής του, η περιουσία του πέρασε στα ανίψια του. Ο ανιψιός του Γιώργος, αποφάσισε να πουλήσει το σκάφος του επειδή δεν μπορούσε να το συντηρήσει καθώς τα έξοδα ήταν μεγάλα.

«Ο Νίκος μου είχε αφήσει το σκάφος του και το διαμέρισμα. Καταλαβαίνεις ότι εγώ είχα να τελειώσω τις σπουδές μου, έπρεπε να κάνω τη καρδιά μου “πέτρα” και να συνεχίσω. Ήταν άλλωστε και το όνειρο του θείου μου και κυρίως των γονιών μου να σπουδάσω και να γίνω γιατρός. Το έκανα» είχε πει ο Γιώργος σε παλιότερη συνέντευξή του.

«Με το σπίτι δεν μπορώ να κάνω το ίδιο. Για την ακρίβεια δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να κάνω τίποτα. Να το νοικιάσω; Ποιος νομίζεις ότι θα μείνει εκεί; Να το πουλήσω; Ούτε για αστείο όμως δεν το σκέφτομαι αυτό, είναι η ίδια η ζωή του μέσα εκεί” είχε πει στην ίδια συνέντευξη

Απίστευτες είναι όμως, σύμφωνα με το Χάι και οι μαρτυρίες ανθρώπων που μένουν στη γειτονιά όπου βρίσκεται το ρετιρέ του αδικοχαμένου Νίκου Σεργιανόπουλου. Είναι τόσο απίστευτες που καταντούν… τρομακτικές.

gossip-tv.gr