Ο Κώστας Ευρυπιώτης ήταν ο ... παίδαρος στο τραγούδι της Ρίτας Σακελλαρίου

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο, σε φίλους και σε θαυμαστές, η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού, Κώστα Ευριπιώτη.

Ο Κώστας Ευριπιώτης αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του σε δημοφιλείς σειρές, αλλά και ταινίες. Ωστόσο, όσον αφορά στο πασίγνωστο τραγούδι της Ρίτας Σακελλαρίου από τη δεκαετία του ’90, «Εγώ δεν πάω Μέγαρο», πολλοί είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν πως το αφιέρωνε στον Κώστα Ευριπιώτη! Οι δυο τους μάλιστα -σύμφωνα με τις φήμες- ήταν και ζευγάρι εκείνη την εποχή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μιλήσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «You» για το πώς αισθανόταν για αυτή την αφιέρωση της Ρίτας Σακελλαρίου.

«Ξεχωριστή χαρά. Και η πιο ξεχωριστή ήταν η δήλωση της “μεγάλης κυρίας” του λαϊκού τραγουδιού όταν τη ρώτησαν σε μια συνέντευξη: “Μα είναι δυνατόν ο Ευριπιώτης να είναι παίδαρος; Γιατί γι’ αυτόν δεν μιλάμε; Γιατί παίδαροι είναι οι “τετράγωνοι” έτσι δεν είναι;”. Και τους απάντησε: “Ο Ευριπιώτης είναι παίδαρος στην ψυχή!”. Έτσι αισθάνομαι, λοιπόν, μέσα μου. Θέλω πάντα να είμαι δυνατός, να κάνω το καλύτερο για όλους», απάντησε τότε ο Κώστας Ευρυπιώτης.