Τα 3 ζώδια που την πατανε πιο δύσκολα στον έρωτα

  • Τετάρτη, 29 Μάιος 2019 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Tρία ζώδια που αντιμετωπίζουν τον έρωτα αρχικά με λογική. Αυτοί οι τρεις αφήνονται με δυσκολία και προσέχουν για να έχουν. Πάμε να τους δούμε!

Ταύρος

Δεν ερωτεύεται εύκολα, ερωτεύεται όμως βαριά, αυτή τη λεπτομέρεια για τον εαυτό του την  ξέρει και για αυτό προσέχει. Είναι σταθερό ζώδιο και δεν συγκαταλέγεται σε εκείνα που έχουν καρδιά από μαρούλι. Προσέχει τις παρέες του και φροντίζει να είναι μονίμως προσγειωμένος πράγμα που πολλές φορές καταντάει κουραστικό ακόμα και για εκείνον.

Ζυγός

Ζυγίζει, δεν ερωτεύεται. Αναποφάσιστος και δεν δίνει την καρδιά του έτσι εύκολα. Βασική προϋπόθεση για να ερωτευτεί είναι ότι αυτός που θα επιλέξει πρέπει να χωράει στα κουτάκια του. Είναι όμορφος, ξέρει πόσο αξίζει και δεν αφήνεται έτσι εύκολα.

Υδροχόος

Στον κόσμο του, είναι ρομαντικός, ωστόσο αυστηρά και μόνο με το πρόσωπο που θα του κλέψει τη δύσκολη καρδιά του. Έχει δυσνόητες σκέψεις και αυτός που θα τον κάνει να αφεθεί πρέπει να τον καταλαβαίνει, πράγμα σπάνιο. Δεν αφήνεται εύκολα και η ιδιωτική του ζωή είναι απροσπέλαστη για τους πολλούς. Όταν και αν ερωτευτεί θα το κάνει αθόρυβα και θα περάσει το μήνυμα στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο με έναν πολύ δικό του τρόπο. marieclaire.gr