Απίστευτο: Ορφανά παιδιά στη Βραζιλία σε υποτιθέμενα «καλλιστεία» -Για να βρουν θετούς γονείς

  • Πέμπτη, 23 Μάιος 2019 08:11
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Ενα απίστευτο περιστατικό που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει 21ο αιώνα εκτυλίχθηκε στη Βραζιλία.


Παιδιά τα οποία είναι ορφανά από γονείς έκαναν… πασαρέλα στην κυριολεξία προκειμένου οι υποψήφιοι θετοί που γονείς που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση να αποφασίσουν ποιο θα επιθυμούσαν να κάνουν δικό τους.

Στην υποτιθέμενη… πασαρέλα στη Βραζιλία συμμετείχαν συνολικά 18 ανήλικα έως και 4 ετών. Το τρομερό περιστατικό έλαβε χώρα σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Κουιάμπα την περασμένη Τρίτη (21/05). Σύμφωνα με την πρόσκληση της υπηρεσίας η εκδήλωση είχε ως στόχο «να γίνει μια βραδιά στην οποία άνθρωποι που κρίνονται κατάλληλοι για υιοθεσίες να γνωρίσουν τα παιδιά».

«Αδιανόητη ανωμαλία»
«Παιδιά να κάνουν πασαρέλα ώστε οι υποψήφιοι θετοί γονείς να δουν πόσο όμορφα, φιλικά και επιλέξιμα είναι, εμένα μου θυμίζει εποχές σκλαβοπάζαρου όταν οι άνθρωποι εξέταζαν τα σώματα και τα δόντια των Αφρικανών προκειμένου να καταθέσουν την προσφορά τους» έγραψε σε οργισμένη ανάρτησή του στo Twitter ο δικηγόρος Εντουάρντο Μαχόν.

Για «αδιανόητη ανωμαλία» έκανε λόγο σε δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος της Βραζιλίας στις πρόσφατες εκλογές, Γκιγιέρμε Μπούλος. Συνολικά στο εμπορικό κέντρο βρέθηκαν 200 άνθρωποι, ενώ ο επικεφαλής της υπηρεσίας δηλώνει ότι είχε το ελεύθερο από την δικαιοσύνη για ότι έγινε.
Πηγή: iefimerida.gr