Τίτλοι τέλους: Χώρισε ο Παύλος Χαϊκάλης μετά από τέσσερα χρόνια γάμου

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μαρία Λύκου.


Ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μαρία Λύκου, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Hello, μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας, τα τέσσερα εξ αυτών ως παντρεμένοι, πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Οπως αναφέρουν άνθρωποι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον τους, η απόφαση πάρθηκε με ψυχραιμία και έγινε υπό το πρίσμα της αγάπης που έχουν ο ένας για τον άλλον.

Το δημοσίευμα σημειώνει πως ο Παύλος Χαϊκάλης αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τον χωρισμό, καθώς όπως λέει σε φίλους του, εκείνος ευθύνεται για την απόσταση και τα κενά που προκάλεσαν φθορά στον γάμο τους. Οι πληροφορίες τονίζουν πως δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Το ζευγάρι ζει χωριστά εδώ και δυο μήνες και πήραν διαζύγιο πριν από περίπου ένα μήνα.

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο Παύλος Χαϊκάλης παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του Μαρία Λύκου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο Ραφήνας με μάρτυρες την Χριστίνα Λαμπίρη και τον σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο. 


Η Μαρία Λύκου ως αστυνομικός είχε αποσπαστεί στο πολιτικό γραφείο του Παύλου Χαϊκάλη, προκειμένου να την έχει συνεχώς δίπλα του. Οι πληροφορίες ήθελαν την κοκκινομάλλα αστυνομικό να είχε αποσπαστεί από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου υπηρετούσε, στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ. 

«Ναι, είμαι ερωτευμένος. Δεν ξέρω ακόμα για γάμο, θα δούμε. Ας μη βιαζόμαστε. Κανείς δεν ξέρει ποτέ τι θα γίνει. Ο,τι θελήσει ο Θεός», είχε πει ο Παύλος Χαϊκάλης σε δήλωσή του, όταν είχαν σχέση και πριν πάρουν την απόφαση να παντρευτούν.
Πηγή: