Ζούσε με μια χειρολαβή μηχανής στη μήτρα της για δύο χρόνια

  • Σάββατο, 18 Μάιος 2019 09:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Σε άθλια κατάσταση ήταν η μήτρα μιας 30χρονης γυναίκας, έχοντας σχεδόν διαβρωθεί τελείως, καθώς σε αυτήν ήταν «σφηνωμένη» μια χειρολαβή μοτοσυκλέτας για περίπου δύο χρόνια.

Την σοκαριστική αυτή ανακάλυψη έκαναν οι γιατροί σε νοσοκομείο της Ινδίας, όταν έφτασαν στα χέρια τους οι ακτινογραφίες της γυναίκας, η οποία χρειάστηκε την ιατρική βοήθεια, λόγω έντονων πόνων στο στομάχι της.

Όπως αναφέρει η Cover Asia Press, οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έφεραν αυτό το συγκλονιστικό εύρημα, για το οποίο η 30χρονη είπε στους γιατρούς ότι «το έβαλε μέσα της ο άνδρας της, όταν μία μέρα είχε γυρίσει σπίτι μεθυσμένος. Την είχε απειλήσει, μάλιστα, να μην το πει σε κανέναν γιατί θα την χτυπούσε».

Όπως τονίστηκε στη συνέχεια, «το συγκεκριμένο αντικείμενο ήταν μέσα της για περίπου δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μολύνσεις. Η μήτρα της είχε διαβρωθεί τελείως και για αυτό έπρεπε να την αφαιρέσουμε, επισκευάζοντας παράλληλα την ουροδόχο κύστη μέσω ενός στεντ».

Το χειρουργείο ήταν αρκετά δύσκολο και χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να ολοκληρωθεί, όπως και η συμμετοχή στην επέμβαση 19 γιατρών.