Μεγάλη γιορτή εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά με ελεύθερη είσοδο στο Ενυδρείο Κρήτης

Την Κυριακή 19 Μαΐου, το Ενυδρείο Κρήτης - CRETAquarium Θalassoκosmos, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019, θα φιλοξενήσει το FIRST® LEGO®  League Jr. Πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή μάθησης και διασκέδασης, που και για τη φετινή σχολική χρονιά 2018 - 2019 τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου και έχει τίτλο «MISSION MOON».

 

15 ομάδες μικρών παιδιών (6 έως 10 ετών) από όλη την Κρήτη που έχουν ήδη εξερευνήσει το διάστημα, θα παρουσιάσουν την δική τους «ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ» και θα εκθέσουν τις δικές τους σχετικές ιδέες μέσα από μια γιορτή γνώσης, ομαδικής εργασίας και ενός διαγωνισμού που καλλιεργεί την ευγενή άμιλλα. Εκτός από την γνώση, η ενασχόληση με την Ρομποτική προάγει εξίσου την επικοινωνία, τη δημιουργικότητα και τη διασκέδαση!

 

Αποκλειστικός διοργανωτής του διαγωνισμού FIRST® LEGO®  League Jr. για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Φιλεκπαιδευτικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο eduACT που στόχο έχει την προώθηση της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας μέσω καινοτόμων εκπαιδευτικών πρακτικών.

 

Κυριακή 19 Μαΐου 2019, Έναρξη: 14:00μμ

Ενυδρείο Κρήτης - CRETAquarium θalassoκosmos

Είσοδος Ελεύθερη στους χώρους διεξαγωγής του διαγωνισμού