Τα 3 πιο ανταγωνιστικά ζώδια – Χωρίς έλεος

  • Δευτέρα, 13 Μάιος 2019 19:05
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι έντονα ανταγωνιστικά. Όχι με την έννοια ότι βλέπουν παντού εχθρούς, αλλά ότι θέλουν να έχουν το πάνω χέρι.

Ποια είναι, όμως, τα τρία αυτά ζώδια, που ανταγωνίζονται τους πάντες και τα πάντα, χωρίς λόγο αλλά με πολύ πάθος; Να σημειώσουμε εδώ ότι καθόλου τυχαία πρόκειται για τα τρία ζώδια που… σκάνε γάιδαρο με το πείσμα τους!

Ταύρος

Οι Ταύροι θέλουν να είναι οι καλύτεροι σε όλα. Απλά τους αρέσει να είναι ανταγωνιστικοί στα πάντα, γιατί απλά, έτσι, αισθάνονται ζωντανοί. Ενας Ταύρος δεν μπορεί να δεθχεί ότι κάποιος άλλος μπορεί να είναι καλύτερος, εξυπνότερος ή πιο επιτυχημένος από εκείνον.

Ο Ταύρος πρέπει να είναι ο καλύτερος όλων για να τον επαινούν οι υπόλοιποι. Απλώς, οι Ταύροι αγαπούν αυτή την αίσθηση. Ο Ταύρος συχνά δεν ακούει τους άλλους, αλλά μόνο το ένστικτό του, το οποίο, πιστεύει, ότι τον οδηγεί πάντα στο σωστό δρόμο. Και επειδή αν τελικά κάνει μια επιλογή που αποδειχθεί λάθος, θα την έχει λάβει μόνος του. Προσοχή, γιατί ο Ταύρος όταν μπαίνει στη διαδικασία του ανταγωνισμού, χρησιμοποιεί κάθε μέσο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει τον ανταγωνισμό στο αίμα του. Δεν μπορεί να λειτουργήσει με άλλον τρόπο, παρά με τον ανταγωνισμό. Και προσπαθεί πάντα να είναι ο καλύτερος σε όλα.

Ο Σκορπιός, όταν μπαίνει σε διαδικασία ανταγωνισμού το κάνει έξυπνα και στο τέλος καταφέρνει να πάρει πάντα αυτό που θέλει. Και αν χρειστεί χρόνο για να πετύχει το στόχο του, δεν έχει πρόβλημα. Ο Σκορπιός έχει άπειρη υπομονή. Οταν δε, καταφέρνει να πετύχει τους στόχους του, ο Σκορπιός αισθάνεται άτρωτος και ισχυρός.

Οσο για το πώς παίζει το παιχνίδι του ανταγωνισμού; Οχι, ο Σκορπιός δεν πατά επί πτωμάτων, αλλά στάζει… φαρμάκι. Και είναι και τακτικιστής. Ο Σκορπιός κάνει φίλο τον εχθρό και μόλις μάθε τα μυστικά του επιτίθεται. Θέλει σε κάθε περίπτωση πάντα και παντού να έχει το πάνω χέρι.

Λέων

Ο Λέων θέλει πάντα να προσπαθεί για το κάτι παραπάνω. Ενας μέσος σύντροφος, μια μέση δουλειά, ένας μέσος μισθός δεν είναι ποτέ αποδεκτός για τον Λέοντα. Θα κάνει τα πάντα, λοιπόν, για να πάρει αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει.

Ο Λέων δεν είναι σκληρός και δεν πληγώνει τους άλλους, αλλά θέλει να δίνει μαθήματα σε όσους δεν τον εκτίμησαν ή δεν τον πίστεψαν. Οταν ο Λέοντας πετυχαίνει το στόχο του αισθάνεται υπερήφανος για τον εαυτό του. Είναι ένα συναίσθημα που τον εμπνέει και του δίνει και τη δύναμη να κάνει πράγματα τρελά.

Οταν, πάντως, ο Λέων, πετύχει το στόχο του, θα μοιραστεί τη χαρά του για τα επιτεύγματά του με τους αγαπημένους του ανθρώπους επειδή ξέρει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να πετύχει κανέναν στόχο χωρίς αυτούς.
iefimerida.gr