Μαρινέλλα: Η αποκάλυψη για τον Στέλιο Καζαντζίδη και για τη Βίκυ Μοσχολιού

Η Μαρινέλλα εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος για πολλά. Μερικές από τις ατάκες της που θα συζητηθούν πρόβαλε η εκπομπή Happy Day.

«Δεν έχω ελιξήριο. Γεννήθηκα νέα, θα πεθάνω νέα.

Ποτέ δεν σκέφτηκα να παντρευτώ, ούτε ήθελα να παντρευτώ. Έκανα και δύο γάμους, έτσι για να έχουμε να λέμε.

Με τον Στέλιο Καζαντζίδη κατάλαβα αμέσως ότι είχαμε αγάπη ξαφνικά, με είδε, τον είδα στα μάτια, κοιταχτήκαμε και ερωτευτήκαμε. Πολύ καλό παιδί, ντροπαλός κι αυτός. Άρχισα να μιλάω εγώ για τη δουλειά του και λιγότερο εκείνος. Δεν του άρεσε να βγαίνει το βράδυ να τραγουδάει. Ήταν η μεγαλύτερη φωνή, δεν το συζητάω! Ο Μπιθικώτσης ήταν μετά.

Σχεδόν κάθε απόγευμα πήγαινα στο σπίτι της Βάσως και του Στέλιου Καζαντζίδη. Επειδή ήταν απέξω κάμερες και δημοσιογράφοι, βρήκαμε έναν δρόμο που μου είπε η Βάσω και έμπαινα στο σπίτι τους κρυφά. Όπως και στο νοσοκομείο που πήγαινα, έμπαινα από το γκαράζ.

Εγώ με λιγότερο σπουδαία τραγούδια, έκανα πολύ μεγαλύτερο σουξέ από ότι η Βίκυ Μοσχολιού. Η Βίκυ ήταν πιο περιορισμένη σε ένα κέντρο διασκέδασης. Εγώ το κέντρο διασκέδασης το έπαιρνα και το έκανα ό,τι ήθελα. Δεν άρπαξα το «Σταλιά Σταλιά», μου το έδωσε η Αλίκη.

Ήθελε μεγάλα κότσια για να μεγαλώσω μόνη μου την κόρη μου. Δεν πήγαινα στο σχολείο της για να μου πουν οι καθηγητές πώς πάει το παιδί. Περίμενα να μπουν όλα τα παιδάκια στις τάξεις, να μην υπάρχουν άλλοι γονείς και πήγαινα στο γραφείο του διευθυντή. Και έφευγα πάλι όταν δεν υπήρχαν παιδιά».

zappit.gr