Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου

  • Δευτέρα, 6 Μάιος 2019 07:50
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο σήμερα! Τι σημαίνει αυτό; Η γιορτή της… ξεροκεφαλιάς, της αξιοπιστίας, της υπομονής, των οικονομικών συμφωνιών και της επιμονής! Οι πιο ευνοημένοι τις επόμενες ημέρες, κυρίως επικοινωνιακά, είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα, φίλε Κριέ, που ξεκινά την πορεία του, ο Ερμής στον Ταύρο, μία βαθιά επιθυμία σου, εκπληρώνεται μετά από υπομονή και επιμονή! Οργανώσου σωστά, πρώτα μέσα σου, δες τι χρειάζεσαι ουσιαστικά στην ζωή σου και κάνε σχέδια! Γενικά, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να “κόψεις” κάποιες ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, να μιλάς πιο ουσιαστικά και ορθά και να επικοινωνείς με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς να στηριχτείς επάνω τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν είχες καταλάβει ότι ενδιαφέρεται για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε κτητικότητα και ζήλια και θα δεις πως θα μπορέσεις να απολαύσεις συναισθηματική σιγουριά και βεβαιότητα, που θα έρθουν μέσα από τις πράξεις του συντρόφου σου, αλλά και αισθησιακές στιγμές μαζί του

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Περιόρισε αναβλητικότητα και αργούς ρυθμούς, ώστε να μην έχεις προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα! Η οικονομική άνοδος είναι σίγουρη πλέον

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα περνάει ο Ερμής στο Ζώδιο σου και είσαι πλέον ιδιαίτερα κοινωνικός, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, λαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, έχεις συναντήσεις, θετικές ειδήσεις και νέα, ωφέλιμες επικοινωνίες, βρίσκεις λύσεις και κάνεις χαρούμενες μετακινήσεις! Είσαι σίγουρα περιζήτητος και αρκετά προσιτός επικοινωνιακά, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις σκοπούς, όνειρα και στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να συζητήσεις ή να ζητήσεις κάτι από το σύντροφο, έχοντας σίγουρη επιτυχία! Οι συνθήκες, σας ευνοούν ιδιαίτερα και μπορείτε να βρείτε σπουδαίες λύσεις για την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες γνωριμίες, ασταμάτητο φλερτ, αλλά και πολλές αποκαλύψεις κρυφών θαυμαστών! Η επικοινωνία, είναι το κλειδί στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά θα έχεις θετικά νέα και ειδήσεις, ευκαιρίες και τύχη σε προτάσεις ή συμφωνίες σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με τον Ερμή στον Ταύρο πλέον, από εδώ και πέρα οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την ζωή σου! Εκμεταλλεύσου το ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις εσωτερική, ψυχολογική και συναισθηματική σιγουριά, όπως και ανασυγκρότηση ψυχικών δυνάμεων! Επιτέλους, καταφέρνεις να διαφυλάξεις τα μυστικά σου με επιτυχία και να ενδυναμώσεις το όραμα σου και τα όνειρα σου, αλλά και την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις βελτίωση με την σχέση σου και συναισθηματική ανανέωση! Απέφυγε όσο μπορείς όμως, κρυφούς, παρασκηνιακούς ή απαγορευμένους ερωτικούς δεσμούς. Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, θα είναι μάλλον απογοητευτικές, αφού θα πιστέψεις και πάλι στους λάθος ανθρώπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομική εύνοια θα έχεις σήμερα και μάλιστα χωρίς να το περιμένεις! Στον τομέα της εργασίας, βάζεις τέλος σε λάθος χειρισμούς του παρελθόντος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα, που πλέον ο Ερμής περνάει στον Ταύρο! Βρίσκεις τρόπους να εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναναστροφές, εξόδους και νέες γνωριμίες! Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός, περιζήτητος και δημοφιλής! Είσαι χαρούμενος, κεφάτος, εξωστρεφής, κοινωνικός και έτοιμος για αλλαγές και εξελίξεις! Επιπλέον, ακολουθώντας τις συμβουλές ενός φίλου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις έναν μεγάλο σου στόχο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί από το πουθενά, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, με μία νέα γνωριμία ή ίσως ακόμα και μία φιλία, μετατρέπεται σε έναν μεγάλο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μετά από ώριμη συζήτηση με τον σύντροφο, να κάνετε το επόμενο βήμα, αφού σήμερα θα βάλετε γερές βάσεις στα κοινά σας όνειρα και στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, ήρθε η ώρα να μαζέψεις τα περιττά έξοδα, προτού το μετανιώσεις! Πετυχαίνεις επαγγελματικά, αφού οι ιδέες σου και η οξυδέρκεια σου, αναγνωρίζονται πλέον!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα που ο Ερμής περνά στο Ζώδιο του Ταύρου, οφείλεις να δείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου, κυρίως όσον αφορά την κοινωνική σου εικόνα! Μπορείς να καταφέρεις ουσιαστικά πράγματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αρκεί να το θελήσεις! Ασχολήσου με την βελτίωση της κοινωνικής σου υπόστασης, τώρα που έχεις ευκαιρία! Με τα λόγια σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μετά από σωστή επικοινωνία, με τον σύντροφο! Σήμερα, είναι σίγουρα μία εποικοδομητική ερωτική ημέρα, αφού θα πετύχεις μεγαλεπήβολα όνειρα που έχουν να κάνουν με την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένονται σήμερα νέες αξιόλογες γνωριμίες και ώριμο, αποτελεσματικό φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες, συναλλαγές και αποφάσεις! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, ο Ερμής μπαίνει σήμερα στον Ταύρο και βάζει τέλος στα προβλήματα! Ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά και αποκτάς ξανά αισιοδοξία και φυσικά διάθεση για αλλαγή και καλοπέραση! Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου και μπορείς πλέον, να αναμένεις χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις και ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ταξίδια! Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής, γεγονός που σε βοηθά σημαντικά στην κατάκτηση των προσωπικών σου στόχων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος η λάμψη και η γοητεία που αποπνέεις, δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο! Έρχονται γνωριμίες, κατακτήσεις, θαυμαστές και πολύ φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανέωση και τύχη χαρακτηρίζουν την σημερινή ημέρα! Απολαμβάνεις ατέλειωτες καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό και με συζήτηση, βρίσκετε λύσεις σε παλαιά και παροντικά προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και επιθυμίες, φαίνονται πιο προσιτές τώρα, λόγω της αισιοδοξίας, αλλά και της οξυδέρκειας σου! Όχι στα υπερβολικά έξοδα, λόγω υπερβολική ανεμελιάς!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, με τον Ερμή στον Ταύρο, την σημερινή ημέρα, θα στραφεί το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες! Είσαι πλέον απόλυτα ικανός, να «διαβάζεις» τις προθέσεις των άλλων για σένα, όπως και την γλώσσα του σώματος! Με συμμάχους την διαίσθηση σου και την διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεσαι! Καταλαβαίνεις επιτέλους ακριβώς, ποιοι είναι πραγματικά ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έχεις τώρα μία μεγάλη ευκαιρία για μία νέα αρχή με το άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα γοητευτική και παθιασμένη, που ενδεχομένως να οδηγηθεί σε μία όμορφη συναισθηματική σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία ιδιαίτερα συναισθηματική, αλλά και παθιασμένη ημέρα με τον σύντροφο! Όσον αφορά τις συζητήσεις σας, μπορείς να τον πείσεις για τα πάντα, χωρίς όμως να γίνεις καταπιεστικός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, ευνοούνται οι συνεργασίες σου, κυρίως λόγω της διορατικότητας σου! Έρχεται μία πετυχημένη οικονομική συμφωνία ή είδηση, από το πουθενά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από αρμονία, ηρεμία, δικαιοσύνη και ισορροπία, αφού σήμερα ο Ερμής περνά απέναντι σου, στο Ζώδιο του Ταύρου! Καλό θα είναι βέβαια, να μην ακούς μόνο τις ανάγκες των άλλων, αλλά να εκφράζεις και τις δικές σου! Ευνοούνται ιδιαίτερα συνεργασίες, αλλά και γενικά διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, οι οποίες βελτιώνονται σημαντικά, λόγω των δικών σου καλών εκφραστικών μέσων, αλλά και λόγω της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ανανεώνεσαι και ομορφαίνεις, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα, να βρεις το άλλο σου μισό, αρκεί να δραστηριοποιηθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία από τις καλύτερες μέρες στα ερωτικά σου σήμερα, αφού θα έχεις συντροφικότητα και ηρεμία στον δεσμό σου με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι απόλυτα ισορροπημένος και λογικός σε επάγγελμα και χρήμα, γεγονός που σε οδηγεί σε πετυχημένες συμφωνίες και πράξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, ο Ερμής από σήμερα στον Ταύρο και εσύ ετοιμάζεσαι για δράση! Η ημέρα, φέρνει τρεξίματα για υποχρεώσεις, εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας, αλλά εσύ ανταπεξέρχεσαι! Οφείλεις απλά, να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την εύνοια της σημερινής ημέρας, όπως και την παροντική ικανότητα που έχεις για οργάνωση και προγραμματισμό! Ευνοούνται θέματα ομορφιάς, ευεξίας και διατροφής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κακόμαθε χωρίς δεύτερη σκέψη με περιποιήσεις και φροντίδα τον σύντροφο! Μία απόλυτα συναισθηματική και ήρεμη μέρα, που κυλά με αρμονία και ισορροπία για την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γνωριμίες! Μάλιστα, ένας έρωτας πιθανόν να έρθει από το επαγγελματικό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό αναγνωρίζεται, με επαίνους και ανταμοιβές! Τακτοποιείς ευκολότερα πλέον, οικονομικές εκκρεμότητες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε επιτέλους, ο Ερμής περνά στον Ταύρο! Σήμερα λοιπόν, θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος από τους γύρω σου! Πες ναι στην ανεμελιά και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς και μην πεις όχι σε προτάσεις εξόδου διασκέδασης! Η κοινωνική σου ζωή αλλά και η φήμη σου, βελτιώνονται όλο και πιο πολύ και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημιουργικότητα σε όλες σου τις δραστηριότητες και διαπροσωπικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος, συναίσθημα, συντροφικότητα και βελτίωση της σχέσης σου με τον σύντροφο! Τα ερωτικά σου μπαίνουν σε νέα, βελτιωμένη τροχιά! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, νέες γνωριμίες, ερωτόλογα, αλλά και την πιθανότητα έναρξης μίας νέας σχέσης! Λάμπεις και είναι όλα τα φώτα πάνω σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες όχι σε παρορμητικές αγορές σήμερα, αφού μάλλον αργότερα θα το μετανιώσεις! Επαγγελματικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις, αρκεί να μην μπεις στον πειρασμό για υπερβολικό, χωρίς λόγο ανταγωνισμό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, με τον Ερμή στον Ταύρο από σήμερα, επικεντρώνεσαι με κάθε τρόπο σε σπίτι και οικογένεια! Είσαι πλέον σοβαρός, πιο λογικός και ώριμος και οφείλεις πια, να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, με ηρεμία, συναίσθημα, κατανόηση, αλληλεγγύη, αφοσίωση στους στόχους σου και φυσικά σύνεση! Συγγενικές σχέσεις εξομαλύνονται, όπως και λύνονται θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι και σε απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν, ακόμα σε απασχολεί και πολύ πιθανόν να σε προσεγγίσει τώρα και πιθανόν να πετύχεις επανασύνδεση, αν φερθείς έξυπνα! Αν είσαι δεσμευμένος εμπιστέψου την διαίσθηση σου, αφού είναι αυτή που θα σου δώσει την απάντηση και την λύση, μαντεύοντας τις προθέσεις και τους σκοπούς του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έρθουν ιδιαίτερα θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, οι οποίες όμως είναι αναμενόμενες! Κάποια ξαφνικά έξοδα θα προκύψουν σήμερα, για το σπίτι ή την οικογένεια σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, ο Ερμής στον Ταύρο, θα σου φέρει μόνο καλά νέα! Η θέση αυτή σε ευνοεί ιδιαίτερα, αφού μέσα από συζητήσεις και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις επιτέλους λύσεις! Εμπλουτίζεις τα εκφραστικά σου μέσα και την πειθώ σου και έτσι πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς! Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, συμπαθής, περιζήτητος και δημοφιλής! Ιδανική ημέρα για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο βελτιώνεται πολύ και μπορείς εύκολα να τον πείσεις, για να κάνει αυτό που επιθυμείς και είναι καλό για την πορεία της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα, για νέα ερωτικά ξεκινήματα, ερωτικές εξελίξεις, φλερτ και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή ακόμα και την έναρξη μίας νέας σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να βρεις λύσεις για ένα οικονομικό πρόβλημα που εδώ και καιρό σε απασχολεί! Επαγγελματικά, πες ναι, σε μία νέα συμφωνία ή πρόταση, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Πηγή: oroskopos.gr