Η Μαίρη Χρονοπούλου έχει ήδη μοιράσει την περιουσία της

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι μια ηθοποιός με μεγάλη καριέρα και μεγάλη καρδιά. Κι έχει κάνει κάτι που πολλοί δεν θα τολμούσαν ή δεν θα σκέφτονταν. Έχει φροντίσει να τακτοποιήσει την περιουσία της, μετά τον θάνατό της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», ο φίλος της, Μάκης Δελαπόρτας, αποκάλυψε που έχει γράψει η Μαίρη Χρονοπούλου την περιουσία της.

Όπως αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας, η ηθοποιός μένει σε οίκο ευγηρίας και είναι καλά στην υγεία της.

Τι δήλωσε για την Μαίρη Χρονοπούλου: 

Διατηρείς φιλική σχέση με τη Μαίρη Χρονοπούλου, για την οποία πρόσφατα μάθαμε ότι έχει μπει σε κάποιο οίκο ευγηρίας, είναι αλήθεια; Έχεις επικοινωνήσει πρόσφατα μαζί της, γνωρίζεις κάτι;
Έχω επαφή με τη Μαίρη και είναι καλά.

Πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου και της μουσικής, τον τελευταίο καιρό, φιλοξενούνται σε γηροκομείο και ιδρύματα.
Αν δεν έχουν οικογένεια, δεν με χαλάει, δεν με στεναχωρεί. Όπου αισθάνονται καλά. Αν έχουν οικογένεια, πρέπει να είναι δίπλα τους και να μην καταλήγουν σε κάποιο γηροκομείο. Η Μαίρη είναι πολύ φιλοσοφημένος άνθρωπος, έχει γράψει ήδη όλη την περιουσία της στο Χαμόγελο του Παιδιού, που αυτό δεν το κάνει κανείς εν ζωή, να είναι φιλοξενούμενη στο σπίτι της. Είναι από τις γυναίκες που έχουν μεγαλώσει με ωριμότητα, στωικότητα σκέψης και φιλοσοφίας της ίδιας της ζωής.
Πηγή: iefimerida.gr