MasterChef 3: Πείτε στη Σπυριδούλα να βγάλει τον σκασμό!

Η τελευταία ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 3 «έπαιξε» με τα νεύρα των παικτών. Ανάμεσα στους πάγκους στήθηκε ο περίφημος τοίχος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται και από τις δύο πλευρές. Έτσι, οι παίκτες της κάθε ομάδας έπρεπε να επικοινωνήσουν μετ’ εμποδίων, με τον τοίχο ανάμεσά τους.

Όλοι, εκτός από τη Σπυριδούλα, δυσκολεύονταν να επικοινωνήσουν με την άλλη πλευρά του τοίχου του MasterChef, καθώς η συμπαίκτριά τους ούρλιαζε σε τέτοιο βαθμό που μέχρι και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απηύδησε!

Η Σπυριδούλα διάλεξε την ομάδα της και το ίδιο έκανε και η Ιωάννα. Στην συνέχεια, οι δυο τους πήγαν να πάρουν τα υλικά που χρειάζονταν για την παρασκευή του φαγητού.

Οι δυο αρχηγοί έπρεπε να δίνουν οδηγίες στους παίκτες της ομάδας τους, αλλά η δυνατή φωνή της Σπυριδούλας δεν άφηνε την μπλε ομάδα να συνεννοηθεί.

Την στιγμή που η Ιωάννα προσπαθούσε να μιλήσει στους παίκτες της, οι δυσκολίες ήταν πολλές και οι υπόλοιποι ενοχλήθηκαν πολύ με τον τρόπο που η Σπυριδούλα προσπαθούσε να καθοδηγήσει την ομάδα της.

Τότε ένας από τους συμπαίκτες της είπε: «Πείτε στη Σπυριδούλα να βγάλει τον σκασμό!»

newsbeast