Τι λένε τα ζώδια για τo Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου

  • Σάββατο, 27 Απρίλιος 2019 08:05
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η κόντρα του Άρη και του Ποσειδώνα και σήμερα η ψευδαίσθηση, η υπεραισιοδοξία και οι υπερβολικές προσδοκίες, θα φέρουν ρήξεις και σοβαρές απογοητεύσεις, κυρίως για τα Μεταβλητά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, ίσως νιώσεις πως η λογική σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε αποφάσεις και κρίσιμες καταστάσεις, αφού το τοπίο είναι αρκετά θολό! Μπορείς τώρα να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου έμπνευση και φαντασία, αλλά καλό θα είναι να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέχεις στις μετακινήσεις σου! Μην εμπιστεύεσαι λοιπόν τις υποθέσεις του μυαλού σου και μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, που μπορεί να σε εκθέσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να πειθαρχήσεις και να βάλεις τις αξίες σου σε συγκεκριμένα καλούπια στην σχέση σου και επιδίωξε άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να αποφύγεις παρερμηνείες και εμπόδια στη συνεννόηση και στο φλερτ! Είναι εμφανής η ικανότητα σου για γοητευτική επικοινωνία, αλλά μάλλον λαμβάνεις κάποια πράγματα, διαφορετικά από ό,τι είναι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις γνώσεις και πληροφορίες και πιθανόν να αισθανθείς πως δεν μπορείς να συγκεντρωθείς! Οικονομικά, προκύπτουν έξοδα για μετακινήσεις ή για μέσα μεταφοράς!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Ταύρε, λόγω του Τετραγώνου Άρη-Ποσειδώνα, έχεις την τάση να στηρίζεσαι περισσότερο στη διαίσθησή σου, παρά σε αντικειμενικά και λογικά κριτήρια, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς αργά ή γρήγορα! Θα αισθανθείς σίγουρα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να προσκολληθείς στα υλικά αγαθά και ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα σε κάθε είδους συναλλαγές, ιδίως ότι αφορά πρακτικές υποθέσεις! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους, ώστε να μην νιώσεις τελικά προδομένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην νομίζεις ότι μπορεί να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς να καταπιέζεσαι από τα Πρέπει, τα Μη και τις τύψεις! Φρόντισε να είσαι έντιμος και ολιγαρκής και να μην θεωρείς τίποτα και κανέναν, δεδομένο! Αν είσαι ελεύθερος, μην βασίζεσαι τώρα σε νέες γνωριμίες, που πιθανόν να σε πληγώσουν αργότερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν σου αρκεί ο χρόνος για να τελειώσεις εκκρεμότητες! Οικονομικά, έρχονται απώλειες και πιέσεις σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, η διάθεσή σου, που ομολογουμένως το τελευταίο διάστημα, ήταν στα πάνω της, ήρθε η ώρα να προσγειωθεί και μάλιστα απότομα! Μπορεί να έχεις σίγουρα πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, οι οποίες σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, πρέπει να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου, ώστε να μην χαλάσεις την καλή σου διάθεση, λόγω απομυθοποίησης και απογοήτευσης! Μην πιστεύεις σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασυρθείς από λόγια ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται! Καλό θα είναι να αποφύγεις νέα ξεκινήματα, που όχι μόνο δεν θα σε ευχαριστήσουν, αλλά θα αποδειχθούν και ψευδαισθήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ψέματα, μυστικά, αλλά και νεύρα, απέναντι στον σύντροφο, γιατί θα βγεις χαμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην θεωρείς δεδομένη την επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση, τώρα! Το ρίσκο, η βιασύνη και η υπερβολική αυτοπεποίθηση, θα φέρουν ζημιές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα , θα πλήξει τα κρυφά σου όνειρα και τις ανεκπλήρωτες ελπίδες σου! Επαναφέρει κάποιους φόβους και ανασφάλειες, κυρίως μετά από κάποιες αποκαλύψεις! Η αλήθεια, την οποία μέχρι τώρα αρνιόσουν, θα αναγκαστείς να δεχτείς με τον πιο αναπάντεχο τρόπο! Προστάτεψε τις ψυχικές σου δυνάμεις και μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου, γιατί μάλλον δεν την χρησιμοποιείς σωστά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και κρατάς μυστικά ή είσαι μπλεγμένος σε παράνομες ερωτικές δραστηριότητες, ένας κρυφός και παρασκηνιακός έρωτας κινδυνεύει σήμερα να αποκαλυφθεί και να σε εκθέσει! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά και να νιώσεις απογοητευμένος, από το αποτέλεσμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι αρκετά αφηρημένος, αλλά και ξεχασιάρης! Συγκεντρώσου για να μην έχεις προβλήματα! Έξτρα έξοδα έρχονται σήμερα και ίσως αγχωθείς!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, ίσως έρθουν κάποιες παροδικές απογοητεύσεις, που έχουν να κάνουν με την συλλογική προσπάθεια, την ομαδική δραστηριότητα, τις αλτρουιστικές πράξεις, τις φιλίες σου, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Ίσως να έδωσες παραπάνω από όσα πρέπει σε ανθρώπους και τώρα αυτοί φαίνονται να είναι αγνώμονες και αχάριστοι! Φρόντισε και εσύ όμως να αποφύγεις κουτσομπολιά, που ενδεχομένως να σε εκθέσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην θεωρείς ότι μία φιλική συμπεριφορά, μπορεί να σημαίνει και φλερτ ή έρωτας, αφού μπορεί να κάνεις κίνηση ερωτικής προσέγγισης και τελικά να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία, επειδή απλά θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν αποφύγεις καυγάδες μέσα στο συναδελφικό περιβάλλον λόγω οξυθυμίας, θα έχεις επιτυχία και ικανοποίηση! Περιόρισε τα έξοδα που κάνεις για άλλους! Καιρός να κοιτάξεις και τον εαυτό σου, πλέον!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, να σε επηρεάζει άμεσα, οφείλεις να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις λανθασμένες ενέργειες, που θα δυσκολέψουν ή θα επιβραδύνουν την πρόοδό σου και τις φιλοδοξίες σου! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά τα λόγια των άλλων και μην λες πολλά, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθεί κάποιος άλλος από αυτήν την συμπεριφορά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους, καταστάσεις και γνωριμίες, επειδή έτσι σε βολεύει, αφού δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι έντιμος, πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει, ώστε να μην έρθουν απογοητεύσεις και παρεξηγήσεις στην σχέση σου με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, προσοχή χρειάζεται από μέρους σου, ώστε να αποφύγεις σοβαρά λάθη που δύσκολα θα διορθωθούν μετά. Επίσης, καλό θα είναι να μην ριψοκινδυνέψεις οικονομικά, με ανούσιες αλλαγές και τολμηρά έξοδα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα χρειαστεί σήμερα αρκετή προσοχή από μέρους σου, σε τυχόν συζητήσεις, σε κάθε τομέα της ζωής σου, που μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείς απευθείας να αναγνωρίσεις! Επίσης, αν σκοπεύεις να κάνεις μετακίνηση σήμερα ή κυρίως αν θες να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι συνεπής και τέλεια οργανωμένος, για να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες ή και καθυστερήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τις προσδοκίες σου και τον ενθουσιασμό σου στον ερωτικό τομέα! Μην ενθουσιάζεσαι υπέρμετρα με μηνύματα που θα λάβεις και με νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από αποκαλύψεις και γεγονότα, θα διαπιστώσεις ότι είχες απατηλές ελπίδες για ένα θέμα που αφορά την σχέση σου, ότι ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος και είχες θέσει πολύ υψηλούς ερωτικούς στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σοβαρότητα και ωριμότητα απαιτούν άμεσα τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Αν τα τηρήσεις, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει τάση για απώλειες, αποτυχίες ή εξαπατήσεις, που θα σε προσγειώσουν απότομα! Μην ξεχνάς, πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι τα λόγια δεν είναι για να εμπιστεύεσαι, χωρίς πράξεις! Μην νιώσεις σίγουρος αν δεν δεις πρώτα, τρανταχτές αποδείξεις, για να γλιτώσεις απογοητεύσεις και ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα εγκυμονεί ορισμένους κινδύνους για τη σχέση σου, αφού σου δημιουργεί ανασφάλεια ο σύντροφος με την συμπεριφορά σου, που πιθανόν να σε ωθήσει στα άκρα. Αν είσαι ελεύθερος, η παρούσα όψη, μπορεί να σου φέρει μια ρομαντική και ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία όμως απαιτεί χρόνο, για να επενδύσεις επάνω της!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή ημέρα επηρεάζει αρκετά αρνητικά τον τομέα των οικονομικών σου και γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός στις συναλλαγές σου! Επαγγελματικά, έρχονται αποκαλύψεις που ευνοούν τα συμφέροντα σου και τους στόχους σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε επηρεάζει άμεσα! Ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις σύγχυση στον τομέα των σχέσεών σου και ένα θολό τοπίο, που σου δημιουργεί αναπάντεχη ανασφάλεια και αίσθηση αβεβαιότητας! Οφείλεις να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού είναι πιθανό ακόμα και ένα μικρό ψέμα σου, να φέρει άσχημες συνέπειες στην καθημερινότητα σου! Φρόντισε να είσαι προσγειωμένος και να βλέπεις κατάματα την αλήθεια λοιπόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα και γι’ αυτό καλό θα ήταν σήμερα να μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες, που δεν εγγυώνται σίγουρο μέλλον και σταθερότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιος από τους δυο σας, πιθανόν να νιώσει προδομένος και να πληγωθεί! Απέφυγε εντάσεις και καυγάδες, αφού όλο αυτό θα είναι παροδικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, απογοητεύεσαι, ιδίως λόγω της συμπεριφοράς συναδέλφων και συνεργατών! Προσοχή χρειάζεται και στον οικονομικό τομέα, αφού δεν εκτιμάς σωστά κάποιες καταστάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα έρχονται αυξημένα τα καθήκοντά σου και… μαζεμένες οι ξεχασμένες υποχρεώσεις σου! Θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις συσσωρευμένες δουλειές της καθημερινότητας σου, όπως επίσης να μην ζητάς ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος! Οφείλεις να παραδεχθείς τα λάθη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η γοητευτική σου εμφάνιση και η λάμψη σου, φέρνουν θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου! Ωστόσο, αν υπάρχει ένα φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να παραμείνει κρυφό τουλάχιστον παροντικά! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις πολλά λάθη και ορισμένες αποκαλύψεις δεν σε συμφέρουν και σίγουρα θα σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας σου, φρόντισε να διατηρήσεις μια καλή σχέση με τους συναδέλφους σου, ακόμα κι αν σε προκαλέσουν με την συμπεριφορά τους! Μία οικονομική λύση έρχεται σήμερα, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, μπορεί να τονίζει τη δημιουργικότητά σου και σε βοηθάει να αναδείξεις τον εαυτό σου και όλα σου τα ταλέντα και την λάμψη σου, ωστόσο εγκυμονεί κινδύνους, αν φερθείς ανώριμα και επιπόλαια. Θα πρέπει να παραμείνεις οπωσδήποτε προσγειωμένος, να μην αναζητάς την εφήμερη επιτυχία, πιστεύοντας σε κανακέματα και μεγάλα λόγια ή υποσχέσεις και να μην περιμένεις να σε κακομαθαίνουν με επιφανειακό θαυμασμό, για να νιώσεις καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις σίγουρα έντονο ρομαντισμό, πάθος και φλόγα στην σχέση σου με τον σύντροφό σου! Ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια, που δεν μπορείς να τηρήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες και κατακτήσεις, που μπορεί να μην είναι τόσο τέλειες, όσο φαίνονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έρχονται νέες ευκαιρίες, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρει αποφάσεις σήμερα, αφού εξαπατήσεις παραμονεύουν! Οικονομικά, οφείλεις να αποφύγεις το ρίσκο, για να μην έχεις απογοητεύσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, με το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου, σε κάθε τομέα της ζωής σου! Πιθανόν να υπάρξει σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή και στην δουλειά σου και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη λογική σου, ώστε να πάρεις ορθές προσγειωμένες αποφάσεις και να αποφύγεις καυγάδες και σημαντικές ρήξεις. Βλάβες στο σπίτι σου, ιδίως για συσκευές που αγοράστηκαν πρόσφατα, είναι πιθανές τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι και πάλι λανθασμένα με ένα άτομο του παρελθόντος! Αν δεν επιστρατεύσεις άμεσα λογική, θα διαπιστώσεις ότι σπατάλησες χρόνο και ενέργεια σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης και τελικά θα πληγωθείς! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε παράπονα, γκρίνια και ξεσπάσματα, προκειμένου να γλιτώσεις σοβαρές ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται προσοχή και ωριμότητα στην εργασία, διότι πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις παρεξηγήσεις που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την επαγγελματική πορεία σου. Σήμερα πρέπει να συγκρατηθείς και να μην κάνεις κάποια αγορά αυθόρμητα!

Πηγή: oroskopos.gr