Η λεπτομέρεια που χαρίζει στιλ και επισημότητα σε κάθε γιορτινό τραπέζι

  • Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2019 09:29
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σπίτι

Είναι το έπιπλο που ενώνει τα αγαπημένα πρόσωπα: εκεί φτιάχνουμε αναμνήσεις που μας ακολουθούν μια ζωή. Γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι, ζούμε στιγμές ατόφιας χαράς.

Αξίζει να δημιουργήσουμε γι’αυτές ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Σε λίγες ημέρες, το μεγάλο τραπέζι του σπιτιού θα φιλοξενήσει εμάς και τα πρόσωπα που αγαπάμε. Η διακόσμησή του δεν χρειάζεται πολλά για να γίνει ξεχωριστή.

Έχουμε πει πολλές φορές, ότι οι λεπτομέρειες είναι αυτές που αλλάζουν το σκηνικό της ζωής μας και της χαρίζουν ποιότητα.

Αν στο φετινό γιορτινό τραπέζι ετοιμάζεστε να απλώσετε ένα απλό λευκό τραπεζομάντηλο, εμείς σας έχουμε μια elegant, εναλλακτική ιδέα που θα μεταμορφώσει το τραπέζι σας, δίνοντάς του επισημότητα.

Η απάντηση βρίσκεται στο ράνερ (ή τραβέρσα) τραπεζιού: αυτό το κομμάτι υφάσματος που «διασχίζει» απ’άκρη σ’ άκρη το τραπέζι.

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε runner σε χρώματα και σχέδια που ανταποκρίνονται σε κάθε στιλ. Μπορείτε, βέβαια, να τοποθετήσετε το runner πάνω από το τραπεζομάντηλο -αν θέλετε να ακολουθήσετε τον «παραδοσιακό» δρόμο στο στολισμό του τραπεζιού.

Πάνω στο runner μπορείτε να τοποθετήσετε τις πιατέλες με το φαγητό, τα ποτήρια, βάζα με φρέσκα λουλούδια, οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό επιθυμείτε.

bovary.gr

Αφηστε καποιο σχολιο