Είστε νονός ή νονά; Αυτές είναι οι υποχρεώσεις σας το Πάσχα

  • Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2019 09:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παιδί

Όσοι από εμάς έχουμε βαφτίσει μωράκια, τώρα το Πάσχα έχουμε δρόμο μπροστά μας καθώς θα πρέπει να αγοράσουμε δώρα για τα βαφτιστήρια μας.

Είναι μία διαδικασία που την κάνουμε με πολλή αγάπη και αυτό που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι δεν παίζουν ρόλο τα ποσά που θα ξοδέψουμε για τα δώρα, αλλά η κίνηση. Μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά χρειάζονται αρχικά αγάπη. Κι αν αυτή είναι αληθινή την εκλαμβάνουν αμέσως. Λοιπόν, πάρτε χαρτί και μολύβι και γράψτε τις υποχρεώσεις σας γι’ αυτό το Πάσχα!

Λαμπάδα. Διαλέξτε όποια πιστεύετε ότι θα του αρέσει. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, υπάρχουν οι αγαπημένες του παιδικές σειρές από τις οποίες «αγαπάει» έναν ήρωα. Ρωτήστε τη μαμά του παιδιού και αγοράστε του μία λαμπάδα που είναι θεματική. Θα του την δώσετε την Μ. Πέμπτη αν και η καλύτερη μέρα είναι η Κυριακή των Βαΐων.
Με την λαμπάδα, συνήθως αγοράζουμε και κάποια παπουτσάκια. επειδή τα οικονομικά του καθένα μας λόγω εποχής είναι στενά, αρχίστε να κάνετε μία έρευνα αγοράς προτού καταλήξετε.
Με τα παραπάνω δώρα μπορείτε να αγοράσετε και κάποιο σοκολατένιο αυγό που θα περιέχει μέσα του ένα παιχνίδι.

Σε περίπτωση που το βαφτιστήρι σας μένει σε άλλη πόλη από τη δική σας, τότε φροντίστε να κάνετε τις αγορές αυτές τις μέρες για να στείλετε μετά όλα μαζί με μια αξιόπιστη ταχυμεταφορική εταιρία