Η Κλαούντια Καρντινάλε πουλάει σε δημοπρασία την γκαρνταρόμπα της -Εως και 5.000 ευρώ για ένα φόρεμα

  • Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2019 08:49
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κους-Κους

Η Κλαούντια Καρντινάλε αποφάσισε να πουλήσει σε δημοπρασία κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της, ανάμεσά τους ρούχα που φορούσε σε ταινίες.

Συνολικά θα πουληθούν 130 φορέματα, ταγιέρ, μαντό και άλλα σύνολα. Η δημοπρασία θα γίνει διαδικτυακά από τον οίκο Sotheby’s, ενώ τα ρούχα της Καρντινάλε θα εκτεθούν στις 2-4 Ιουλίου, στον οίκο δημοπρασιών. 

Οι οίκοι Nina Ricci, Emilio Schuberth, Roberto Capucci, Irene Galitzine, Barocco και Balestra, έντυναν μεταξύ άλλων στη δεκαετία του ‘60 την 81χρονη σήμερα ηθοποιό. Κάποια από αυτά τα ρούχα θα πουληθούν στη δημοπρασία και αναμένεται να «πιάσουν» έως και 5.000 ευρώ.

Ένα σύνολο της Irene Galitzine, που θυμίζει εκείνο που φόραγε η Καρντινάλε το 1963 στον «Ροζ Πάνθηρα» του Μπλέικ Έντουαρντς εκτιμάται ότι θα πωληθεί μεταξύ 3.500 και 5.000 ευρώ. Ενα μαύρο κοκτέιλ φόρεμα Nina Ricci, το οποίο φορούσε η Κλαούντια Καρντινάλε στην ταινία «Ένας Υπέροχος Κερατάς» του Αντόνιο Πιετραντζέλι, θα μπορούσε να φθάσει τα 3.500 ευρώ. Ακόμη, το δερμάτινο παλτό που φορούσε στην ταινία «Ένα μοναδικό Ζευγάρι του Φραντσέσκο Μασέλι», με συμπρωταγωνιστή τον Ροκ Χάντσον, εκτιμάται ότι θα φθάσει τα 2.000-3.000 ευρώ. Τέλος, το μαγιό του οίκου Cole of California που είχε βάλει στην ταινία «Χαμένη Ταξιαρχία» με τον Αλέν Ντελόν, υπολογίζεται ότι θα πωληθεί στα 700 ευρώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.