Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου

  • Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 07:52
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Καλή Μεγάλη και ευλογημένη Εβδομάδα! Η Αφροδίτη κάνει τον έρωτα δυναμικό, ευθύ και παθιασμένο από το Ζώδιο του Κριού, πλέον! Ωστόσο η θέση αυτή για την Αφροδίτη, ενισχύει τους τσακωμούς, την επιπολαιότητα, τον εγωισμό και τις σπατάλες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα φέρνει αλλαγές, αλλά και την ευκαιρία μίας προσωπικής μεταμόρφωσης! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να λήξεις δραστηριότητες, καταστάσεις και σχέσεις που σε ταλαιπωρούν και αποδείχθηκαν τοξικές στην ζωή σου και να ξεκινήσεις από το μηδέν! Χρησιμοποίησε την αυξημένη σου διορατικότητα τώρα, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση ή επαφή, αφού τώρα μπορείς να «διαβάσεις» τις προθέσεις των άλλων και ξέρεις αν πρέπει ή όχι, να τους εμπιστευτείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να κάνουν εμφάνιση κάποιες εκρήξεις ζήλιας, είτε από σένα είτε από τον σύντροφο, λόγω αδικαιολόγητης καχυποψίας ανάμεσα σας! Αν είσαι ελεύθερος, αποκαλύπτεται ένας κρυφός σου θαυμαστής σήμερα και αλλάζει η ζωή σου, όπως και η διάθεση σου! Αν θες νέα γνωριμία, είναι ίσως η πιο κατάλληλη ημέρα, για να σαγηνεύσεις και να γοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βρίσκονται οικονομικές λύσεις, σε εκκρεμότητες, δάνεια ή φόρους! Επαγγελματικά, υπάρχει ψυχρότητα στις συναδελφικές σου σχέσεις και αυτό σε προβληματίζει!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα αποφασίζεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Δεν θα λείψουν βέβαια και στιγμές εσωτερικής έντασης! Απέφυγε συναισθηματικές εκδηλώσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεσαι! Εκμεταλλεύσου την ενέργεια και διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ισχυρή γοητεία σου, το μυστήριο που αποπνέεις, αλλά και η έντονη σεξουαλική σου ενέργεια είναι αυτές που θα σου φέρουν αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις, που σίγουρα θα τους σαγηνεύσεις και θα τους μαγέψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την σεξουαλική εύνοια, αλλά μην προκαλείς και καυγάδες για λόγους ζήλιας, απαιτητικότητας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά προσπάθησε να προστατέψεις τις συναδελφικές σου σχέσεις από καυγάδες και εντάσεις! Οικονομικά, μπορείς να αναμένεις θετικές εξελίξεις και μάλιστα, χωρίς καν να προσπαθήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις! Επιπλέον, πιθανόν να σε απασχολήσει ένα νομικό ζήτημα τώρα και να χρειαστεί να πάρεις ορισμένες αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και ενδυναμώνεις την σχέση σου και έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο σου! Όλα αυτά, μόνο αν αποφύγεις την τάση σου για εγωιστικές αντιδράσεις και συμπεριφορές απέναντί του! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις γνωριμίες, αλλά και αρκετές ερωτικές επαφές, που θα σου δώσουν ελπίδα για το άμεσο μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρμονία και ισορροπία χαρακτηρίζουν τις συναδελφικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Οικονομικά, θα αντιμετωπίσεις κάποια σκαμπανεβάσματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, μπορεί οι υποχρεώσεις να είναι πολλές τώρα, όμως καταφέρνεις σήμερα, να βρεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να τις διεκπεραιώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες! Ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις ευεξίας, έναρξης διατροφής, άσκηση ή ψυχικής ενδυνάμωσης. Ο περίγυρός σου θα επιδιώξει σίγουρα επικοινωνία μαζί σου, αφού βασίζονται στα λόγια σου, στις συμβουλές σου και την βοήθεια που τους προσφέρεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα έχει εξελίξεις και θα σου δώσει χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κατακρίνεις συνεχώς τον σύντροφο, για τα λάθη του, επειδή απλά «κολλάς» σε λεπτομέρειες, διότι του χαλάς την διάθεση και τον φέρνεις στα όρια του, χωρίς κανέναν απολύτως ουσιαστικό λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και πετυχαίνεις στον εργασιακό χώρο, με σκληρή δουλειά και αξιοθαύμαστη απόδοση! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη, πέρα από κάποιες υποχρεώσεις, που ήδη έχεις οργανώσει!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα θα καταφέρεις και θα πετύχεις υψηλούς στόχους, χωρίς μάλιστα να κοπιάσεις ιδιαίτερη! Τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου, γεγονός που πάντα έχεις ανάγκη και σε χαροποιεί! Απόλαυσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος, χαμόγελο και θέληση και θα ζήσεις στιγμές καλοπέρασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Η αγάπη των γύρων σου, θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια προβολής του εαυτού σου, κάνοντας υπερβολές και επιπολαιότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο, χρωματίζεται από συναίσθημα, πάθος, χαρούμενες στιγμές, ειλικρίνεια και ρομαντισμό! Προσοχή μόνο, στις υπερβολικές ερωτικές σου απαιτήσεις, οι οποίες δεν υπολογίζουν το ταίρι σου και τα «θέλω» του! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις στον έρωτα ενθουσιασμό, κατακτήσεις, θαυμαστές και ερωτική τύχη που θα σου δώσει την ευκαιρία, να βρεις τον μεγάλο έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις σήμερα να πετύχεις σημαντικές φιλοδοξίες! Οικονομικά όμως, θα κάνεις παράλογα έξοδα, για λόγους ψυχαγωγίας ή εμφάνισης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα θα είσαι λίγο περισσότερο κλειστός, συναισθηματικός, συνεσταλμένος και ευαίσθητος! Η διάθεση αυτή, σε βοηθά να αναγνωρίσεις συνειδητά τις πραγματικές σου ανάγκες, να αφήσεις πίσω το παρελθόν, σβήνοντας ανασφάλειες και αβεβαιότητα, αφού πλέον έχεις μάθει από τα λάθη και τις εμπειρίες σου! Ένα θέμα ή μία εξέλιξη, θα υπάρξει με το σπίτι και την οικογένεια, είτε θετική, είτε αρνητική! Όπως και να’χει, θα βελτιωθούν οι καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο, σε εντάσεις, παράπονα και γκρίνια! Πλησίασε με ηρεμία τον σύντροφο σου και κάντε μία ωφέλιμη και εποικοδομητική συζήτηση για την σχέση σας και για να λύσετε τις διαφορές σας! Αν είσαι ελεύθερος, οι αναμνήσεις και η νοσταλγία σε παρασύρουν σε έναν έρωτα του παρελθόντος! Σκέψου πολύ πριν κάνεις βήμα επαναπροσέγγισης, γιατί μπορεί να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα, θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς ως εργαζόμενος και ως επαγγελματίας! Οικονομικά, θα υπάρχει λίγο άγχος, για το αν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα του σπιτιού!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, ετοιμάσου για μία αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη ημέρα! Ενδυναμώνεις την κοινωνική σου ζωή, εμπλουτίζεις τον περίγυρο σου με νέα πρόσωπα και ευχάριστες παρέες και νιώθεις ιδιαίτερα περιζήτητος και αγαπητός. Ωστόσο, να ξέρεις πως πρέπει να αποφθεχθεί βιασύνη, υπεραισιοδοξία, υπέρμετρος ενθουσιασμός, ρίσκο και νευρικότητα, γιατί μπορεί να οδηγηθείς λάθη και να έχεις απώλειες, αντί για κέρδος, στην διεκδίκηση των υψηλών στόχων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να επιδιώξεις την συζήτηση που εδώ και καιρό θες να κάνεις, με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από έντονη κοινωνική δραστηριότητα, θα απολαύσεις φλερτ, ερωτικά μηνύματα, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, μπορείς να αναμένεις ένα πολύ καλό ερωτικό νέο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, οι ιδέες σου και η υλοποίηση τους, εξυπηρετούν απόλυτα τους στόχους και τους σκοπούς σου! Οικονομικά έχεις τύχη και εύνοια, αλλά μάλλον ρισκάρεις υπερβολικά και σπαταλάς χρήματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα οι καταστάσεις και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον και την δράση σου, στην προσωπική σιγουριά και ασφάλεια! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να πετύχεις ανάδειξη των προσωπικών σου προσόντων και ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου! Διεκδίκησε χωρίς βιασύνες τους στόχους σου και θα πάρεις αυτό που αξίζεις και όντως σου ανήκει! Απέφυγε μόνο την τάση σου για πείσματα και απαιτήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο θα σου δώσει διακριτικά και συνεσταλμένα, δείγματα ερωτικού ενδιαφέροντος προς εσένα! Αν σε ενδιαφέρει κι εσένα, κάνε εσύ το πρώτο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφος σου, προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ισορροπία στην σχέση σας! Άρα δεν υπάρχει λόγος για γκρίνιες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ο χρόνος σε πιέζει, αλλά θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις! Η ημέρα, θα σου δώσει επίσης, την ευκαιρία για αύξηση εσόδων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα είσαι στα καλύτερα σου! Σε διακρίνουν τόλμη, δυναμικότητα, θάρρος, ενθουσιασμός, ενέργεια και κέφι! Μην κολλάς λοιπόν σε ανούσιες αντιπαραθέσεις ή μικροκαυγάδες που ενδεχομένως θα προκύψουν και απόλαυσε την εύνοια της ημέρας και εκμεταλλεύσου την τύχη σου! Μία από τις ευκαιρίες της ημέρας, είναι σαφώς η δυνατότητα που σου δίνει να πραγματοποιήσεις ευχάριστες εξόδους ή ακόμα και ένα ταξιδάκι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου εκτιμά την καθαρότητα του λόγου σου και την ειλικρίνεια σου, ωστόσο θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου, για παρορμητικά λόγια, που μπορεί να τον εκνευρίσουν, να τον προσβάλλουν ή ακόμα και να τον πληγώσουν! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή ακόμα και με νέες συναρπαστικές γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έχεις άπειρες δυνατότητες για επιτυχία σήμερα, αρκεί να μην φερθείς επιπόλαια! Οικονομικά, η τάση σου για παράλογα έξοδα, θα φέρει απώλειες και τώρα, αλλά και στο μέλλον!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είναι μία ημέρα, που θα επιλέξεις την απομόνωση και την ηρεμία σου! Στρέφεις το ενδιαφέρον σου και επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση! Μέσα από συγκυρίες και καταστάσεις που θα προκύψουν, αναγνωρίζεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες! Για να τις εκπληρώσεις, κινήσου παρασκηνιακά και φρόντισε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και τα σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος στην σχέση σου με τον σύντροφο, και ιδιαίτερα όσον αφορά τις επιθυμίες σου, θα υπάρχουν πιθανόν αποτυχίες ή απογοητεύσεις. Η καλοπροαίρετη στάση σου, η δοτικότητα σου και η μονόπλευρη φροντίδα σου, προς τον σύντροφο, από την μία βελτίωσε κάποια πράγματα μεταξύ σας, αλλά από την άλλη πιθανόν να ένιωσες πως εκείνος καταχράστηκε την συναισθηματική γενναιοδωρία σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε στον εργασιακό χώρο ίντριγκες και κουτσομπολιά, για να μην εκτεθείς! Οικονομικά, οργανώνεσαι και βρίσκεις λύσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, η ημέρα της έκπληξης και της αλλαγής, μόλις ήρθε! Ετοιμάσου για απότομες, αλλά σίγουρα θετικές ανατροπές στην ζωή σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, ενδυνάμωση και ενθουσιασμό! Οι φίλοι είναι δίπλα σου, σε κάθε σου δραστηριότητα και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους σε σένα, με λόγια, αλλά και πράξεις! Να ακούς τις συμβουλές τους, χωρίς δισταγμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αποφασισμένος να τα αλλάξεις όλα και να ρισκάρεις ερωτικά! Μπορεί να είχες συναισθήματα για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο μέχρι τώρα και σήμερα ξαφνικά, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα νέο άτομο! Αν είσαι δεσμευμένος, συγκράτησε νεύρα και ξεσπάσματα απέναντι στον σύντροφο σου, για να μην χαλάσεις το ανανεωτικό και χαρούμενο κλίμα της σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, διατηρείς σε άψογα επίπεδα τις συναδελφικές σου σχέσεις, αλλά οικονομικά έρχονται πολλά ξαφνικά έξοδα και αγχώνεσαι!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, θα καταφέρεις να πετύχεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη σήμερα! Οι ώριμες αντιδράσεις σου, αλλά και οι σοφές και προσεκτικές σου απαντήσεις και αποκρίσεις, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου, ακόμα κι αν αυτό ξυπνήσει τον φθόνο σε ανταγωνιστές και αντιπάλους! Καταφέρνεις όμως και έχεις εσύ το «πάνω χέρι» στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δείχνεις με ποικίλους τρόπους τι και πόσα αξίζεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ευκαιρία τώρα να δείξεις την υπευθυνότητα και την εντιμότητα σου! Εκφράζεις συναίσθημα, χωρίς υπερβολές και λόγια μεγάλα, αλλά με πράξεις και με τυπικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται σήμερα μία γνωριμία που υπόσχεται μέλλον και σταθερότητα! Το άτομο αυτό, είτε θα είναι μεγαλύτερο από σένα, είτε θα έρθει μέσα από τον χώρο της εργασίας σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε διακρίνει πνεύμα αποταμίευσης και αποφασίζεις να οργανωθείς οικονομικά, ώστε να έχεις κέρδος! Επαγγελματικά, έχεις επιτυχία και εκπληρώνεις φιλοδοξίες!

Πηγή: oroskopos.gr