Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου

  • Κυριακή, 21 Απρίλιος 2019 07:50
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Τα Ταυράκια άρχισαν από χθες να γιορτάζουν τα γενέθλια τους! Ο Ήλιος στο Ζώδιο τους από δω και πέρα θα ευνοεί τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Ιχθύς και Αιγόκερους!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα φέρνει αλλαγές, αλλά και την ευκαιρία μίας προσωπικής μεταμόρφωσης! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να λήξεις δραστηριότητες, καταστάσεις και σχέσεις που σε ταλαιπωρούν και αποδείχθηκαν τοξικές στην ζωή σου και να ξεκινήσεις από το μηδέν! Χρησιμοποίησε την αυξημένη σου διορατικότητα τώρα, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση ή επαφή, αφού τώρα μπορείς να «διαβάσεις» τις προθέσεις των άλλων και ξέρεις αν πρέπει ή όχι, να τους εμπιστευτείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να κάνουν εμφάνιση κάποιες εκρήξεις ζήλιας, είτε από σένα είτε από τον σύντροφο, λόγω αδικαιολόγητης καχυποψίας ανάμεσα σας! Αν είσαι ελεύθερος, αποκαλύπτεται ένας κρυφός σου θαυμαστής σήμερα και αλλάζει η ζωή σου, όπως και η διάθεση σου! Αν θες νέα γνωριμία, είναι ίσως η πιο κατάλληλη ημέρα, για να σαγηνεύσεις και να γοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βρίσκονται οικονομικές λύσεις, σε εκκρεμότητες, δάνεια ή φόρους! Επαγγελματικά, υπάρχει ψυχρότητα στις συναδελφικές σου σχέσεις και αυτό σε προβληματίζει!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, ετοιμάσου να κυνηγήσεις , να διεκδικήσεις και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου σήμερα, κυρίως λόγω της φιλικότητας σου και της άψογης συνεργασίας σου με τους άλλους! Με συμμάχους τους φίλους σου, κάνεις πράξη τις ιδέες σου! Γενικά, η συμπεριφορά και οι διαθέσεις των άλλων απέναντι σου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές και νιώθεις ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος! Όμως και εσύ είσαι απόλυτα γενναιόδωρος απέναντι τους και δίνεις όλο και περισσότερα, προκειμένου να τους ευχαριστήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα σου δίνει μία θαυμάσια ευκαιρία, για να διορθώσεις και να βελτιώσεις την σχέση ή τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις και οι γνωριμίες σου σήμερα, θα είναι αρκετές και συναρπαστικές! Θα απολαύσεις το φλερτ και θα επιλέξεις το άτομο που σου δίνει χαρά και ανανέωση στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την βοήθεια που προέρχεται από ένα συνάδελφο, συνέταιρο ή συνεργάτη, θα έχεις σήμερα επιτυχία! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα απρόσμενα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια όλα σου τα καθήκοντα, οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σου, απαιτώντας την άμεση κινητοποίηση και δράση σου, ώστε επιτέλους να διευθετηθούν! Μην ξοδεύεις πολύτιμο χρόνο, επιμένοντας και φροντίζοντας σχολαστικά, ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, όμως! Επιπλέον, ενδεχομένως να ασχοληθείς τώρα με την βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης και της φυσικής σου κατάστασης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είναι μία αρκετά σημαντική ημέρα η σημερινή, αφού καταφέρνεις να τελειώσεις μια και καλή με υποθέσεις που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα και αφορούν την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, το ερωτικό ενδιαφέρον που έχεις για ένα συνάδελφο, φαίνεται σήμερα να έχει ανταπόκριση! Δεν είναι κακό να τολμήσεις να τον πλησιάσεις, απλά φρόντισε να γίνει με διακριτικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα για να πετύχεις κάθε είδους επαγγελματικό στόχο! Οικονομικά, μην αναβάλλεις τίποτα για αύριο, αφού μπορεί σήμερα να διευθετηθεί!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει σίγουρα ευχάριστες στιγμές, ανεμελιά και ανακούφιση! Θα καταφέρεις να προβάλλεις εποικοδομητικά τον εαυτό σου και ιδιαίτερα τη δημιουργικότητα και την ατομικότητα σου! Ήρθε η ώρα, να ξεκινήσεις νέα σχέδια με επιτυχία, που θα φέρουν αναγνώριση και θαυμασμό προς το πρόσωπο σου από τον κοινωνικό σου περίγυρο! Μπορείς να είσαι σίγουρος, πως δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο, στην προσπάθεια σου να πετύχεις προσωπικούς στόχους σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την ευκαιρία να βγάλεις την σχέση σου από την ρουτίνα, να ανανεωθείτε με τον σύντροφο, να περάσετε όμορφα μαζί, να βγείτε, να διασκεδάσετε, αλλά και να απολαύσετε στιγμές πάθους και ισχυρού συναισθήματος! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, νέες γνωριμίες και εξομολογήσεις! Περνάς υπέροχα και ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, οι υπερβολές, η επιπολαιότητα και η έπαρση, θα φέρει προβλήματα και απώλειες!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα αποφασίζεις να ηρεμήσεις και θα διαπιστώσεις πως γίνεσαι λίγο πιο παθητικός, σε εξελίξεις, γεγονότα και διαπροσωπικές σχέσεις τώρα! Το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στο παρελθόν σου, στις εμπειρίες σου, στα μαθήματα που πήρες από περασμένα γεγονότα, στις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου και σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι σου. Παραδόξως, σήμερα απαρνείσαι την έντονη κοινωνικότητα, αφού σε ευχαριστεί ιδιαίτερα να μείνεις στο σπίτι με τους δικούς σου ανθρώπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ανήκει στο παρελθόν και επιτέλους ξέρεις, αν αξίζει να προχωρήσεις σε επανασύνδεση ή όχι. Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα δώσει σιγουριά και συναισθηματική ηρεμία στον δεσμό σου, αλλά και αρκετή γκρίνια ή παράπονα, είτε από σένα, είτε από τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η επιτυχία είναι σίγουρη, ενώ οικονομικά νιώθεις άγχος και ανασφάλεια, κυρίως λόγω κάποιων οικογενειακών υποχρεώσεων!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα καταφέρνεις και εκφράζεις με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις και τις ιδέες σου στους γύρω σου με πολλούς και διάφορους τρόπους! Θα έχεις σίγουρα, περισσότερα τηλεφωνήματα και μηνύματα απ’ ό,τι συνήθως και πιθανόν να αυξηθούν και οι μετακινήσεις σου! Όλες οι κοινωνικές σου συναναστροφές και επαφές, θα έχουν θετικές και ευχάριστες εξελίξεις και κάθε σου δραστηριότητα στο διαδίκτυο, θα είναι επιτυχής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα αναμένεται να έρθεις σε επαφή με περισσότερα άτομα, να απολαύσεις κατακτήσεις, φλερτ, ραντεβού και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σίγουρα κάποια απρόσμενα καλά νέα, από τον σύντροφο, ενώ θα καταφέρετε μέσα από συζήτηση και εξομολογήσεις, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας απαιτεί την προσοχή σου στις λεπτομέρειες και την αποφυγή λαθών! Ιδανική ημέρα η σημερινή, για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα επικεντρωθείς και θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τα υπάρχοντα σου, τα κεκτημένα σου και γενικά με ό,τι πραγματικά έχει αξία για σένα. Προστατεύεις και φροντίζεις οτιδήποτε θεωρείς δικό σου και κάνεις τα πάντα για να το διατηρήσεις έτσι! Κάποια γεγονότα και συγκυρίες τώρα, θα καταφέρουν να σε ηρεμήσουν και να σε καθησυχάσουν! Με τον τρόπο αυτό καταφέρνεις να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Προσοχή ωστόσο χρειάζεται η τάση σου για διατροφικές υπερβολές, σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, κινείσαι διακριτικά και ίσως ντροπαλά, σε μία νέα γνωριμία που τώρα έρχεται! Μην χάσεις την ευκαιρία, λόγω των αργών σου ρυθμών και της έλλειψης θάρρους! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αρκετά ζηλιάρης και κτητικός απέναντι στον σύντροφο και αυτό πολύ πιθανόν να τον καταπιέσει! Ο τομέας ωστόσο που θα ευνοείται σήμερα και θα ανανεώσει την σχέση σας, είναι σίγουρα ο σεξουαλικός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, λόγω συγκυριών, θα νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον! Οικονομικά, βρίσκεις τώρα τρόπους για να βγάλεις περισσότερα χρήματα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές σαφώς και θα αυξηθούν, όμως πιθανόν να είσαι περισσότερο υποκειμενικός και απόλυτος στις απόψεις σου και στις συζητήσεις σου με τους άλλους! Γενικά, η παροντική σου προτεραιότητα είναι, να εκφράσεις με κάθε τρόπο τον εαυτό σου και να τον κάνεις να επικρατήσει σε κάθε επικοινωνία! Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικός και απαιτητικός λοιπόν, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς σίγουρα όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου! Οι θαυμαστές σου και οι κατακτήσεις σου είναι περισσότεροι και σίγουρα πιο εκδηλωτικοί, προς εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι υπέροχα σήμερα με τον σύντροφο! Ανανεώνετε την σχέση σας με διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και παθιασμένες καυτές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, ώστε να πετύχεις επαγγελματικά σήμερα! Οποιαδήποτε δράση σου, θα έχει το αποτέλεσμα που θες! Οικονομικά, ξοδεύεις υπερβολικά, μόνο και μόνο για να κάνεις καλή εντύπωση στους γύρω σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, να τολμήσεις να κινηθείς παρασκηνιακά και κρυφά! Πολλές φορές μέσα στην μέρα, θα νιώσεις την περίεργη για σένα ανάγκη, να απομακρυνθείς από την κοινωνική ζωή και από τις πολλές επαφές! Όλο αυτό βέβαια, θα λειτουργήσει σαφώς εποικοδομητικά για σένα, αφού έτσι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις όλα τα αρνητικά σου συναισθήματα, όπως άγχη, ανασφάλειες και φοβίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να νιώσεις σήμερα, πως σου είναι δύσκολο να εκφράσεις με λόγια τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου, κυρίως γιατί τελευταία είσαι μπερδεμένος και αρκετά ανασφαλής όσον αφορά τα ερωτικά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, παρασύρεσαι σε μία κρυφή και απαγορευμένη ερωτική σχέση! Φρόντισε να είσαι προσεκτικός, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις οικονομικές σου εξελίξεις! Επαγγελματικά κάνεις λάθη και δεν είσαι συνεπής, γεγονός που θα σου προκαλέσει προβλήματα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή σου προτεραιότητα, είναι σίγουρα οι φίλοι σου και οι κοινωνικές ομάδες, στις οποίες ανήκεις. Ένας φίλος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σου, αφού μία συμβουλή ή μία έμπρακτη βοήθεια, θα σε ωθήσει σήμερα στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου ή την εκπλήρωση μίας επιθυμίας! Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις μία νέα γνωριμία, που αργότερα θα μεταμορφωθεί σε μία δυνατή, σταθερή φιλία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ευχάριστες και ψυχαγωγικές στιγμές με τον σύντροφο, ανανεώνοντας την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα, να ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση, με ένα άτομο που μέχρι τώρα θεωρούσες απλά φίλο, μετά από μία ξαφνική εξομολόγηση των συναισθημάτων του, για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στόχοι επιτυγχάνονται απρόσμενα σήμερα, σε επάγγελμα και χρήμα! Να είσαι προετοιμασμένος να αρπάξεις ευκαιρίες!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, το ενδιαφέρον σου και η δράση σου επικεντρώνονται σε θέματα βελτίωσης κοινωνικής υπόστασης και εικόνας, αλλά και εκπλήρωσης φιλοδοξιών! Φροντίζεις οι προσωπικές σου υποθέσεις που πιθανόν να γίνουν γνωστές στο κοινωνικό σου περίγυρο τώρα, να είναι αυτές που πρέπει να φανούν και δεν χαλούν την καλή σου εικόνα. Καταφέρνεις, οι πράξεις σου να προκαλέσουν τον θαυμασμό των άλλων και να αυξήσουν την καλή σου φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις επιτέλους σήμερα την αναγνώριση του συντρόφου, για κάθε προσπάθεια σου στο παρελθόν, που αφορούσε την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα γεγονός που θα συμβεί μέσα στην δουλειά, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον προς ένα συνάδελφο ή συνεργάτη! Φρόντισε να εξελίξεις διακριτικά το ειδύλλιο αυτό, ώστε να μην εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σίγουρη η επαγγελματική επιτυχία σήμερα, σε ό,τι κι αν επιχειρήσεις να κάνεις! Οικονομικά θα υπάρξει επίσης εύνοια, αφού έχεις προσπαθήσει πολύ και έχεις οργανωθεί σωστά!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, καλωσόρισε μία απόλυτα τυχερή ημέρα για σένα! Θα έχεις τώρα την ευκαιρία να ξεφύγεις απ’ όλους και απ’ όλα και να κάνεις ευχάριστες αλλαγές, με ποικίλους τρόπους! Υποδέχεσαι νέες γνωριμίες, περιπέτεια και καλοπέραση στη ζωή σου! Μπορείς επίσης σήμερα, να προγραμματίσεις, να αποφασίσεις ή και να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή! Επαφές με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση ή με συγγενείς εξ αγχιστείας, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται σήμερα πολλές νέες γνωριμίες, συναρπαστικές και ενδιαφέρουσες, είτε μέσα από το διαδίκτυο, είτε κατά την διάρκεια μίας μετακίνησης! Αν είσαι δεσμευμένος, διεκδίκησε μία όμορφη έξοδο ψυχαγωγίας με τον σύντροφο, που πραγματικά θα ανανεώσει και θα αναζωπυρώσει την σχέση σας! Ώρα να… ερωτευτείτε από την αρχή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, πετυχαίνεις στόχους , αφού δίνεις νέες έξυπνες ιδέες και κάνεις αποτελεσματική έρευνα, για ότι έχει καταπιαστεί στο παρόν! Οικονομικά, είναι η ιδανική ημέρα για συμφωνίες και υπογραφές!

Πηγή: oroskopos.gr