Τα σημάδια πως επιτέλους έχεις βρει τον ιδανικό άντρα

Πόσες φορές έχεις δει το «Όσα παίρνει ο άνεμος»; Πολλές είναι η απάντηση, όπως επίσης πολλές φορές έχεις ονειρευτεί να βρεις έναν άντρα σαν τον Clark Gable, που ενσάρκωσε τον εμβληματικό χαρακτήρα του Rhett Butler.

Τι ήταν όμως αυτό που έκανε τον Rhett ακαταμάχητα γοητευτικό; Φυσικά, το ότι ήταν ένας πραγματικός gentleman, ένας ολοκληρωμένος άντρας σε τρόπους και εμφάνιση. Μήπως ήρθε η ώρα να βρεις και εσύ τον δικό σου Rhett;

Για αρχή, μην αναρωτιέσαι που έχουν πάει όλοι οι άντρες, γιατί ξέρεις πως είναι εκεί έξω. Πιθανότατα εσύ αναζητάς λάθος και για αυτό θα σε βοηθήσουμε να βρεις τα σημάδια που θα σε οδηγήσουν σε έναν πραγματικό gentleman.

-Είναι πάντα καθαρός

Στα νύχια, στα γένια, στα ρούχα, παντού. Δεν βγήκε τυχαία η παροιμία «Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά».

-Είναι ισορροπημένος

Μπορεί να συνδυάζει με επιτυχία την δουλειά του και την προσωπική του ζωή. Πάντα θα έχει ένα ενδιαφέρον project, αλλά παράλληλα πάντα θα έχει χρόνο να πάει ένα σινεμά ή για ένα ποτό.

-Γελάει πραγματικά

Δεν υποκρίνεται για να γίνει αρεστός. Δεν έχει ένα ψεύτικο γέλιο, έχει ένα και καλό. Πραγματικό.

-Δεν σου στέλνει sms όλη την ημέρα

Για τον απλό λόγο, του ό,τι θέλει να πει, θα το πει από κοντά. Εξάλλου, τα παιδάκια στέλνουν όλη την ημέρα μηνύματα.

-Δεν περιμένει

Όταν του αρέσει μια γυναίκα, δεν θα κρατήσει τον θρυλικό κανόνα των τριών ημερών. Θα στείλει την επόμενη να βρεθείτε για φαγητό ή ποτό.

-Σε κρατά ασφαλή

Περιμένει πάντα να μπεις στο σπίτι σου. Δεν φεύγει αν δεν δει πως μπήκες στο σπίτι σου με ασφάλεια.

-Διαβάζει

Εφημερίδες και βιβλία, δείχνουν πως είναι ένας άνθρωπος καλλιεργημένος, αλλά παράλληλα θέλει να ενημερώνεται διαρκώς για όσα συμβαίνουν. Δεν είναι στατικός σαν προσωπικότητα.

-Σου ανοίγει τις πόρτες

Φυσικά και ένας πραγματικός κύριος ανοίγει την πόρτα για να περάσεις. Και εννοείται πως δεν περπατά μπροστά από εσένα.

-Σε θέλει αλλά με στιλ

Θέλει φυσικά να μπει στα σεντόνια σου, αλλά τον ενδιαφέρει να μπει πρωτίστως στο κεφάλι σου. Να είναι μέσα στην σκέψη σου.

-Δεν παριστάνει τον σωτήρα

Δεν προσποιείται πως είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού. Αντίθετα, είναι ένας άντρας που θέλει να έχει πλάι του μια δυναμική γυναίκα που μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς της και δεν θέλει σπόνσορα.

thedot.gr