Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου

  • Σάββατο, 20 Απρίλιος 2019 08:07
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Σήμερα η Σύνοδος Ερμή-Χείρωνα δίνει μία ώθηση σε Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου, να εξομαλύνουν σχέσεις μέσω της επικοινωνιακής οδού αλλά και να κλείσουν παλαιές πληγές!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, μία ημέρα ιδανική για να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις λύσεις, μόλις ήρθε! Ο Ερμής και ο Χείρωνας στο δικό σου ζώδιο, συναντιούνται και είσαι έτοιμος να κλείσεις πληγές και να προχωρήσεις επιτέλους παρακάτω! Έχεις τώρα την ευκαιρία, να ξεπεράσεις τοξικές επιρροές και ανθρώπους και να πάρεις σωστές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον! Πετυχαίνεις με περισσότερη ευκολία στόχους και κάνεις μία νέα ανανεωτική αρχή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μόνο θετικές και χαρμόσυνες εξελίξεις στην σχέση σου, αφού με τον σύντροφο, ξεπερνάτε όλα τα προβλήματα με σωστή επικοινωνία και συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές οι ευκαιρίες για νέα ερωτικά ξεκινήματα, νέες γνωριμίες ή ακόμα και ένα μήνυμα επαναπροσέγγισης σου, από το ερωτικό σου παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα βρίσκεις την λύση για ένα οικονομικό πρόβλημα που καιρό τώρα σε απασχολεί! Επαγγελματικά, είναι καλή ημέρα για meeting, συμβόλαια και συμφωνίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, επιτέλους ήρθε η ημέρα να αντιμετωπίσεις και να νικήσεις φόβους, ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις! Επιτέλους ηρεμείς και προτιμάς την ησυχία σου σήμερα, παρά την κοινωνικοποίηση! Συναναστρέφεσαι μόνο με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη, αφού εμπιστεύεσαι την ισχυρή σου διαίσθηση και διορατικότητα! Η Σύνοδος Ερμή-Χείρωνα, σε απαλλάσσει με επιτυχία, από φοβίες, άγχη, άσχημα συναισθήματα και αρνητικές αναμνήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ένας κρυφός, παρασκηνιακός έρωτας, πιθανόν να σε απασχολήσει επικοινωνιακά σήμερα, αλλά καλό θα ήταν, να μην παρασυρθείς χωρίς να επιστρατεύσεις πρώτα την λογική σου! Αν είσαι ήδη ελεύθερος, μία συζήτηση ή μία είδηση, που αφορά το άτομο που σε ενδιαφέρει, σου δίνει συναισθηματική σιγουριά και ηρεμία, για την εξέλιξη του ειδυλλίου αυτού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορεί να έκανες κάποια λάθη στο παρελθόν, λόγω αφηρημάδας, αλλά τώρα βρίσκεις τρόπο να τα διορθώσεις! Οικονομικά ευνοείσαι, σε ό,τι κι αν κάνεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα αποφασίζεις να πετύχεις στόχους και όνειρα, με σύμμαχο την επικοινωνία! Η Σύνοδος Ερμή-Χείρωνα, σου χαρίζει εύνοια σε φιλίες και επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και επικοινωνίες! Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και καλοπροαίρετος, γεγονός που θα εμπλουτίσει και θα ενδυναμώσει τις φιλίες σου, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Επιπλέον, έχεις την ευκαιρία, να ξεπεράσεις πολλά από τα παρελθοντικά σου προβλήματα, κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και αφήνετε τα παλιά προβλήματα πίσω σας, μετά από μία όμορφη εποικοδομητική συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, σε βλέπει ερωτικά και σήμερα στο φανερώνει! Αν το ίδιο θες και εσύ, προχώρησε το, χωρίς κανένα δισταγμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά θα υπάρξουν πολλές ξαφνικές ευκαιρίες που οφείλεις να τις αρπάξεις, χωρίς να χάσεις καθόλου χρόνο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα με την Σύνοδο Ερμή-Χείρωνα, αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία σημαντική ευκαιρία για ανασκόπησης και άμεσης δράση, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, για την διαφύλαξη και την διατήρηση των σταθερών σου διαπροσωπικών σχέσεων, αλλά και για την προώθηση της καλής κοινωνική σου εικόνας και υπόστασης, που θα σε βοηθήσει στην πρόοδο σου! Άσε στην άκρη τα παλιά και άρπαξε τις ευκαιρίες για να μεσουρανήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξει μία εποικοδομητική συζήτηση για το μεγάλο βήμα με τον σύντροφο, όπως και για να διορθώσετε παλαιά προβλήματα και θέματα, που επιβάρυναν το καλό κλίμα στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας έρχεται μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, μετά από μία εξομολόγηση, μία είδηση ή ένα μήνυμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις άνοδο, πρόοδο, αναγνώριση, επιτυχία και φυσικά οικονομικές απολαβές, αν αυτό είναι που επιθυμείς!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, ώρα να ανοίξεις τους επικοινωνιακούς σου, και όχι μόνο, ορίζοντες, με τη Σύνοδο Ερμή-Χείρωνα! Αισθάνεσαι πιο κεφάτος, είσαι πιο κοινωνικός και πανέτοιμος για σπουδαίες αλλαγές και πραγματοποίηση επιθυμιών! Έχεις πλέον τις κατάλληλες ιδέες και έχεις βρει τον τρόπο για να δρομολογήσεις έναν σου προσωπικό στόχο και να τον πετύχεις! Ξεπερνάς εύκολα προβλήματα του παρελθόντος, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Μετακινήσεις και ταξίδια σήμερα, ευνοούνται ιδιαίτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από μία ήρεμη και εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφο, βρίσκετε λύσεις σε παροντικά, αλλά και παρελθοντικά θέματα της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για πολλές νέες γνωριμίες, φλερτ αλλά και ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων! Μην πεις όχι σε ραντεβού, βόλτες και εξόδους! Οι ευκαιρίες για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, είναι εκεί έξω!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Παρασύρεσαι σε παράλογα έξοδα σήμερα και ίσως αργότερα να το μετανιώσεις! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις ένα πολύ μεγάλο σου στόχο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, με την Σύνοδο Ερμή-Χείρωνα, σε διακρίνει πλήρη ευσυνειδησία, σοβαρότητα, εντιμότητα και λακωνικότητα! Η όψη αυτή, θα σου δώσει αρκετή εσωτερική δύναμη και μία αξιοθαύμαστη ικανότητα για αλλαγή και μεταμόρφωση! Θα καταφέρεις να βελτιώσεις την διάθεση σου και να πάρεις σωστές πλέον αποφάσεις, ώστε να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε τοξικό, που μέχρι τώρα σε πλήγωνε! Η διορατικότητα σου, έχει κάθε απάντηση για όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να υποδεχθείς μία ιδιαίτερα ερωτική ημέρα, αφού αναμένονται καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο και εξομολογήσεις από καρδιάς! Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και ανακαλύπτεις τι ακριβώς νιώθει για σένα, το άτομο που σε ενδιαφέρει, απλά με την δύναμη της επικοινωνιακής γοητείας και της διορατικότητας σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική μέρα για οικονομικές συναλλαγές και αποφάσεις, αφού θα βγεις κερδισμένος, σε ό,τι κι αν επιχειρήσεις! Επαγγελματικά, επίσης θα έχεις εύνοια, αφού θα έρθουν συμφωνίες, που αφορούν την επαγγελματική πρόοδο σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, ανανεώνεσαι κοινωνικά, επικοινωνιακά και σε διακρίνει διάθεση για αρμονία, απολαύσεις και ισορροπία! Η ωφέλιμη για σένα Σύνοδος Ερμή-Χείρωνα, που πραγματοποιείται σήμερα, εξομαλύνει διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, σε βοηθά να ξεπεράσεις την αρνητικότητα του παρελθόντος, να κλείσεις πληγές και σε γεμίζει γαλήνη και ηρεμία! Είσαι περιζήτητος και ιδιαίτερα αγαπητός στους άλλους, γεγονός που σε βοηθά στην πραγματοποίηση στόχων και επιθυμιών!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος ξεπερνάς όλα τα προβλήματα της σχέσης σου, απολαμβάνεις με κάθε τρόπο εύνοια στην συντροφική ζωή και ίσως αποφασίσετε σήμερα και το μεγάλο βήμα επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις μία γνωριμία ή ένα χαρμόσυνο μήνυμα, που θα σου αλλάξει όλα τα δεδομένα και θα σου φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις βελτιώνονται στο έπακρο! Οικονομικά, κάνεις πολλά έξοδα, για πράγματα που δεν χρειάζεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή Σύνοδος Ερμή-Χείρωνα, θα ανανεώσει τις επικοινωνίες σου, οι οποίες θα σου δώσουν την δυνατότητα, να προχωρήσεις δυναμικά και αποφασιστικά, στην έναρξη υγιεινής διατροφής, άσκησης ή δίαιτας για απώλεια βάρους! Επίσης, η σημερινή όψη, θα σε βοηθήσει πολύ τώρα να κλείσεις εκκρεμότητες της καθημερινότητας σου, να τελειώσεις με ευκολία τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σου και να διαχειριστείς καλύτερα τον χρόνο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος η ημέρα είναι αρκετά εποικοδομητική για την σχέση σου! Με την φροντίδα και την περιποίηση που προσφέρεις στον σύντροφο, περνάτε πολύ πιο όμορφα και αυτός σε ευχαριστεί, ανταποδίδοντας! Αν είσαι ελεύθερος κάποιες επικοινωνίες ή επαφές, με ένα άτομο μέσα από την δουλειά, δείχνουν ερωτικό ενδιαφέρον! Αν ενδιαφέρεσαι και εσύ, προχώρησε το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά σήμερα, θα έχεις σήμερα απόλυτη επιτυχία, αφού θα αναγνωρισθεί η αξία σου και η καλή σου απόδοση! Οικονομικά, οργανώνεσαι καλύτερα και σταματάς να αγχώνεσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, με την Σύνοδο Ερμή-Χείρωνα, καταφέρνεις να βελτιώσεις την φήμη σου, διορθώνοντας παλαιά λάθη, να ξεχωρίσεις στο πλήθος, να λάμψεις, να διασκεδάσεις και να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και την αυξημένη δημιουργικότητα σου! Κοινωνικά, είσαι περιζήτητος, δημοφιλής και έχεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου! Προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου και το καταφέρνεις, μέσω της επικοινωνιακής οδού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ξεπερνάς με τον σύντροφο οτιδήποτε αρνητικό υπήρχε μεταξύ σας μέχρι τώρα, μετά από μία εποικοδομητική συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είναι σίγουρα από τις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές ημέρες στα ερωτικά σου! Μέσα από φλερτ και κατακτήσεις, ένας κρυφός θαυμαστής σου εξομολογεί τον έρωτα του και σου αλλάζει, όλα σου τα δεδομένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα ξεχωρίζεις και απολαμβάνεις τον θαυμασμό, στον χώρο της εργασίας! Τύχη θα έχεις στα οικονομικά, όμως απέφυγε το υπερβολικό ρίσκο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή Σύνοδος Ερμή-Χείρωνα, θα σε ωθήσει να προβάλλεις επικοινωνιακά το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου και αυτό θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα! Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται τώρα στο καλό του σπιτιού και της οικογένειας! Έτσι, διορθώνονται παλαιά προβλήματα και οι οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις ενδυναμώνονται και εξομαλύνονται! Η ιδανικότερη ημέρα, για να απολαύσεις την θαλπωρή του σπιτιού, με αυτούς που αγαπάς και σε αγαπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ενδέχεται να σε απασχολήσει ένας έρωτας από το παρελθόν σήμερα, όμως πριν πάρεις απόφαση για επανασύνδεση, συμβουλέψου και την λογική σου, εκτός από το συναίσθημα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αναθέρμανση σχέσης με τον σύντροφο και ξεπερνάτε εύκολα παλαιά προβλήματα και θέματα που σας ταλαιπωρούσαν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, ένα οικονομικό οικογενειακό πρόβλημα, βρίσκει την λύση του! Επαγγελματικά, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό αναγνωρίζεται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, η Σύνοδος Ερμή-Χείρωνα, θα σου δώσει τις σωστές επικοινωνιακές λύσεις και θα σου υποδείξει τους σωστούς τρόπους, να ξεπεράσεις προβλήματα και πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσεις επιτέλους μπροστά, πετυχαίνοντας στόχους! Οι κοινωνικές σου σχέσεις ενδυναμώνονται και είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στους γύρω σου. Θετικές οι εξελίξεις με γείτονες, αδέρφια ή συγγενείς και οι μετακινήσεις σου ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, μία έξοδο ή εκδρομή με τον σύντροφο και σίγουρα με τον τρόπο αυτό, θα ανανεώσετε την σχέση σας, με κάθε τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, οι ερωτικές επικοινωνίες σήμερα, θα είναι ασταμάτητες! Απολαμβάνεις ερωτικά μηνύματα, ευχάριστες ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και ερωτικές εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, καταφέρνεις και βελτιώνεις στις συναδελφικές σου σχέσεις! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια απρόσμενα έξοδα για μετακινήσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, με την Σύνοδο Ερμή-Χείρωνα, αποφασίζεις να επικεντρωθείς στην προστασία και την φροντίδα των κεκτημένων σου, να ηρεμήσεις και απολαύσεις τις μικρές χαρές τις ζωής με κάθε τρόπο! Ανακτάς αυτοεκτίμηση, εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και δυνάμεις! Παλαιά προβλήματα ξεπερνιούνται τώρα και καταφέρνεις μέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και επικοινωνίες, να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες! Μην φοβάσαι …. Υπάρχει τρόπος για να ξεφύγεις από τον λαβύρινθο των αισθηματικών σου! 

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις αισθησιακές, ερωτικές επικοινωνίες, επαφές και γνωριμίες! Μην αφήσεις ευκαιρία να πάει χαμένη, ιδίως επικοινωνιακά! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, σιγουρεύεσαι για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου! Επιπλέον απολαμβάνεται καυτές στιγμές ερωτισμού και ανανεώνετε την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα πρέπει να αυξήσεις τους ρυθμούς σου, αν θες να τελειώσεις τις υποχρεώσεις σου! Οικονομικά, έρχονται οριστικές λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα!

Πηγή: oroskopos.gr