Πώς θα γιορτάσει η Βασίλισσα Ελισάβετ τα 93α γενέθλιά της

H Βασίλισσα της Αγγλίας γίνεται 93 ετών την Κυριακή, και για πρώτη φορά μετά από καιρό, θα κάνει μια δημόσια εμφάνιση ανήμερα των γενεθλίων της. Παρόλο που συνήθως η Βασίλισσα γιορτάζει ιδιωτικά, η γφετινή μεγάλη μέρα πέφτει μαζί με την Κυριακή του Πάσχα (για του Καθολικούς και τους Προτεστάντες), στις 21 Απριλίου.

Για αυτόν το λόγο, η Βασίλισσα θα παρευρεθεί στη λειτουργία της εκκλησίας του Αγ. Γεωργίου στο Windsor, όπως συνηθίζει στη σημαντική αυτή γιορτή. Ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση στην Πασχαλινή λειτουργία από τότε που συνταξιοδοτήθηκε, οπότε τον τελευταίο καιρό, η Ελισάβετ συνοδεύεται από άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, η Πριγκίπισσα Άννα, ο Δούκας του York, ο Πρίγκιπας Edward και η Κόμησσα του Wessex,

O Πρίγκιπας William και η Kate Middleton θεωρείται πως θα περάσουν το Πάσχα τους στο Norfolk, ενώ ο Πρίγκιπας Harry - ο οποίος αναμένει τη γέννηση του πρώτου παιδιού του από μέρα σε μέρα-  δεν παρευρίσκεται συνήθως στη λειτουργία.