Ο Αλβάρο μίλησε για πρώτη φορά για το χωρισμό του από την Αθηνά

Ο δύο φορές Ολυμπιονίκης με την ομάδα ιππασίας της Βραζιλίας, Αλβάρο εμφανίστηκε πρόσφατα σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας του.

Παρά το γεγονός ότι η συζήτηση αφορούσε, αποκλειστικά την ιππασία και τα άλογα, δεν γλύτωσε τη συγκεκριμένη αναφορά.

«Θέλουμε, παρακαλώ, να απαντήσετε και στις δύσκολες ερωτήσεις. Αν ανησυχείτε για τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο και αν έχετε σκοπό να το διαβάσετε», τον ρώτησαν στο στούντιο.

Και εκείνος απάντησε: «Ήμασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε. Όλα καλά, όμως. Η Αθηνά ήταν πολύ εντάξει με εμένα και με την κόρη μου, αλλά τώρα εγώ γύρισα σελίδα».

Οσο για το βιβλίο που κάνει λόγο για απιστία από την πλευρά του, εκείνος σχολίασε λέγοντας πως θέλει να το διαβάσει για να δει «μέχρι πού φτάνει η ευρηματικότητα των ανθρώπων».

«Εγώ δεν χρησιμοποιώ τα fake news για την προστασία μου, σας το λέω με κάθε ειλικρίνεια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσα αποκαλύπτονται στο βιβλίο του Έλληνα δικηγόρου χρησιμοποιήθηκαν και με το παραπάνω από τους δικηγόρους της Αθηνάς Ωνάση στη δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρώην σύζυγο της, μέχρι τελικά να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες του διαζυγίου, στα τέλη του 2017.

«Με ξέρουν όλοι πολύ καλά. Δεν άλλαξα ποτέ. Σκέφτομαι πάντα την οικογένεια μου, τους δικούς μου ανθρώπους και τους φίλους μου και πολύ λίγο εμένα», είπε στους Βραζιλιάνους δημοσιογράφους ο Ντόντα. Εκείνοι δεν έδωσαν συνέχεια με περισσότερες ερωτήσεις. Η συζήτηση επέστρεψε στην ιππασία και τα άλογα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr