Κατασκήνωση, νυχτερινός ύπνος, φαγητό και γιόγκα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Ηράλειο

  • Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2019 15:15
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη


Tο Σάββατο 20 Απριλίου ενήλικες και παιδιά στις 20:00 κατασκηνώνουν στις κορυφές των ψηλών βουνών, πλάι σε μία σαρκοφάγο αρκούδα ή σ´ έναν μεσογειακό λύκο και διασκεδάζουν με ομαδικά παιχνίδια και δημιουργούν μοναδικά αναμνηστικά μπλουζάκια!

Το Θέατρο σκιών Χρήστου Συρμακέζη παρουσιάζει την παιδική παράσταση «ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι» και το πολυσυζητημένο
Θέατρο ΚΑΤΩ / KATW theater φέρνει στον 3ο όροφο του Μουσείου την παράσταση «Από το φίφτι φίφτι στον έρωτα».

Παράλληλες μυστικές προβολές ταινιών, δείπνο από τον Siganos executive food events οδηγούν σε μία μουσική βραδιά μιας φωνής και μιας κιθάρας από τη Zoi Liantraki και τον Αριστείδη Κουτεντάκη.
Το πρωί τονώνουμε το σώμα μας με πρακτική yoga στον 3ο όροφο του Μουσείου από τον γυμναστή και yoga instructor Petros Giakoumakis και αγωνιζόμαστε στα πόδια των δεινόσαυρων πριν το πρωινό κι αυτό από τον Siganos Executive Food Events.Εξοπλισμός: σκηνή, υπνόσακος, φακός, είδη υγιεινής και περιποίησης, και φυσικά πυτζάμες και παντόφλες!
**για την πρακτική yoga συμπεριλαμβάνονται άνετα ρούχα και ένα yoga mat.

*Ξενάγηση στα σκοτεινά με τη βοήθεια των φακών σας και των ξεναγών μας!

Τιμή συμμετοχής στη Διανυκτέρευση στο Μουσείο : 25€ για τους ενήλικες και 20€ για τα παιδιά (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το δείπνο και το πρωινό).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2810 393630

Μέγας Χορηγός: Siganos Executive Food Events
Με την υποστήριξη: Θέατρο Κάτω