Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 6 Απριλίου

  • Σάββατο, 6 Απρίλιος 2019 08:16
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Σελήνη Σύνοδο με Ουρανό, σήμερα και τα Σταθερά του 1ου δεκαημέρου, θα έχουν αρκετά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα!Ωστόσο Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, θα έχουν κάποια ξαφνικά νέα, που θα τους γεμίσει χαρά!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα πολλές σημαντικές αλλαγές πρόκειται να πραγματοποιηθούν, αγαπητέ Κριέ, σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Ο τρόπος που θα γίνει αυτό δεν θα είναι ο αναμενόμενος και θα χρειαστείς ιδιαίτερη ψυχραιμία για να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Διατήρησε ήρεμο κλίμα στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολύ μεγάλη αισιοδοξία για τα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Θα πρέπει όμως να αποφύγεις να κάνεις άλματα και να μην αλλάξεις τίποτα. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας αλλά και νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει μη αξιοποιώντας τις δυνατότητες που σου παρουσιάστηκαν πρόσφατα. Το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να αλλάξει και μετά θα υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία στην εξέλιξη των υποθέσεων του ζωδίου σου. Εκμεταλλεύσου το ερχόμενο διάστημα για να ρυθμίσεις τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να συζητήσεις πολύ με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς πολλές επαγγελματικές προτάσεις. Κάνε τις σωστές επιλογές, ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να λύνονται.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην ανησυχείς υπερβολικά για το μέλλον. Οι εξελίξεις είναι αναμενόμενες και οδηγούν σε ουσιαστικές βελτιώσεις. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που δεν οδηγούν πουθενά. Χαλάρωσε και απόλαυσε την κάθε στιγμή και σύντομα το μέλλον θα σου δείξει νέους ορίζοντες που οδηγούν σε ευτυχία και πρόοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου, αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να πάρεις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει όμως σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε κουράζει, αγαπητέ Καρκίνε, με τα χιλιάδες προβλήματα και υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί με την πάροδο του χρόνου. Προσπάθησε να βάλεις ένα πρόγραμμα και να συζητήσεις με τους υπόλοιπους. Είναι πια καιρός να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και όλοι μαζί να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που εκκρεμούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σου προκαλούν ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Λέων, θα μάθεις μία πληροφορία που κάποιοι έχουν προσπαθήσει να κρύψουν πολύ καλά και μετά θα δρομολογήσεις διαφορετικά τα ζητήματα που σε απασχολούν. Οι καταστάσεις θα λάβουν αίσιο τέλος για σένα και όσοι προσπάθησαν να αποσπάσουν με δόλο κάποια κεκτημένα σου θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα. Σήμερα θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου αρνητικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Μπορείς από σήμερα να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Οικονομικά, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα. Φρόντισε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε να μπορέσεις να καλύψεις τα έξοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η μεγάλη ειλικρίνεια που χαρακτηρίζει το ζώδιό σου, την οποία ταυτόχρονα και εσύ απαιτείς από τους άλλους, γίνεται πολλές φορές κακός σύμβουλος στις επιλογές σου. Πρέπει να το πάρεις απόφαση πως είναι καλύτερο να κρατάς μερικές φορές κάποια πράγματα μόνο για σένα και να προσέχεις περισσότερο τις επιλογές σου. Ο χρόνος που πέρασε το αποδεικνύει αυτό απόλυτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις. Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά σχέδια που έχεις από το παρελθόν, θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες υποστηρίζουν τα σχέδια του ζωδίου σου με τρόπο καθοριστικό και σου προσφέρουν τη δυνατότητα να προωθήσεις τα όνειρά σου και να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Δείξε συνέπεια και αφοσίωση στο πρόγραμμά σου, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα. Σύντομα θα λάβεις ένα δώρο που θα σε γεμίσει χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις όμως μια αβεβαιότητα για την πορεία της καριέρας σου και για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, ειδάλλως μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Δείξε προσοχή σε άσκοπες αγορές που μπορεί να κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Κάποιο φιλικό πρόσωπο σκέφτεται θετικά για σένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα σου προτείνει κάτι που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Σκέψου αρκετά πριν αποφασίσεις, καθώς σύντομα θα καταφέρεις να αποκαταστήσεις όσα λάθη έγιναν στο παρελθόν και μάλιστα χωρίς μεγάλο κόστος. Η θετική διάθεση και ο ώριμος τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα θα οδηγήσουν σε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να πεις κουβέντες που θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Θα φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις σήμερα κανένα οικονομικό ρίσκο. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με μεγάλη σύνεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα οι εξελίξεις θα σε αναστατώσουν ευχάριστα, αγαπητέ Τοξότη, και θα δεχτείς προτάσεις που δεν περιμένεις. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για ζητήματα που θα σε απασχολήσουν για καιρό ακόμα, γιατί μπορεί αργότερα να το μετανιώσεις και να βιώσεις συνέπειες που από τώρα μπορείς να αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να ξεχάσεις κάποιες παλιότερες καταστάσεις στα αισθηματικά σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα σε κάνεις να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν κάποια επαγγελματικά προβλήματα. Θα πρέπει να προσέξεις τα λόγια σου και το πώς θα χειριστείς μερικές καταστάσεις. Οι οικονομικές υποχρεώσεις σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να υπογράψεις συμβόλαια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Κάποιο άτομο στον κοινωνικό σου περίγυρο προσπαθεί να σε διαβάλει, αγαπητέ Αιγόκερε, παραποιώντας τα λόγια και τις πράξεις σου. Η σιωπή σου είναι η καλύτερη λύση για το ερχόμενο διάστημα. Αργότερα θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα σε ισορροπία με μεγαλύτερη ευκολία. Προς το παρόν κράτα αποστάσεις και πρόσεχε τα λόγια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που μπορεί να καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Οικονομικά, δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται στην αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού που πρόκειται να σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Μια νέα τάξη πραγμάτων θα δημιουργηθεί με αυτή τη διαφορετική οπτική. Μην βιαστείς να κοινοποιήσεις τα νέα σε γνωστούς και φίλους. Αργότερα θα υπάρξουν πιο ευνοϊκές συνθήκες για εξηγήσεις, συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες σού δίνουν τις καλύτερες επιρροές, ώστε να τα πας πολύ καλά στα αισθηματικά σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις που θα αντιμετωπίσεις σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως αρχίζουν και βελτιώνονται και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται σταδιακά για το ζώδιό σου και σου προσφέρει τη δυνατότητα να δράσεις σε επίπεδα που μέχρι τώρα απέφευγες, από φόβο μην αποτύχεις. Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά σου είναι μεγάλος και σε οδηγεί σε ολοκλήρωση. Αργότερα θα δεις τα αποτελέσματα που περιμένεις να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στον επαγγελματικό τομέα απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά φρόντισε να τελειώσεις με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις καθόλου συναλλαγές.

Πηγή: oroskopos.gr