Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου

  • Πέμπτη, 4 Απρίλιος 2019 08:17
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Το Εξάγωνο του Άρη με τον Χείρωνα δίνει την ικανότητα και τον δυναμισμό στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου, να επουλώσουν πληγές του παρελθόντος και να πετύχουν νέους στόχους και όνειρα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, ευνοούνται πολύ επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες! Οποιαδήποτε μετακίνηση σου, θα είναι ευχάριστη και ευνοημένη! Ένα ταξίδι μπορεί να σε ανανεώσει αυτήν την περίοδο! Μία χαρούμενη είδηση έρχεται και σε χαροποιεί! Είσαι δραστήριος κοινωνικά και επικοινωνιακά, κερδίζοντας πολλά και πετυχαίνοντας στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις συναισθηματική επικοινωνία και μία πιο ζεστή επαφή με τον σύντροφο σου και καταφέρνεις να την πετυχαίνεις! Η συζήτηση είναι η λύση, που θα σας φέρει πιο κοντά και ίσως πάρετε μία κοινή ωφέλιμη απόφαση σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την χαρά του φλερτ, ακόμα κι αν ξέρεις πως είναι επιφανειακό! Ποτέ δεν ξέρεις όμως! Μέσα από ερωτικό παιχνίδι, μπορεί να προκύψει μία νέα σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι εξελίξεις που έρχονται, θα είναι θετικές και εποικοδομητικές για το μέλλον σου! Οικονομικά, η ημέρα είναι ιδανική για συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, θα έχεις σίγουρα αυξημένη αυτοπεποίθηση και ενισχυμένη γοητεία! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται και βελτιώνονται, ακριβώς όπως εσύ θα ήθελες! Όλα καλυτερεύουν, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη, αρκεί απλά να επιστρατεύσεις υπομονή και επιμονή! Βρίσκεις τον εαυτό σου ξανά και το απολαμβάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σήμερα, ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις αμέσως αυτό! Δεν ενθουσιάζεσαι πια εύκολα με νέες γνωριμίες και φλερτ, αλλά παίρνεις τον χρόνο σου για να δεις ότι όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα με κάποιον! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, περιόρισε την ζήλια και την κτητικότητα προς τον σύντροφό σου και απόλαυσε ερωτικές και αισθησιακές στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, θα έχεις σίγουρα αυτοπεποίθηση και αυτό θα σε βοηθήσει πολύ να πετύχεις αυτά που θες, έστω και αργά! Στα οικονομικά σου, θα έχεις τύχη και απρόσμενη εύνοια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου και επιτέλους ηρεμείς! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία, που θα σου δοθεί τώρα και κάνε τις επιθυμίες και τα όνειρα σου πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, εξομαλύνονται και σπουδαίες λύσεις έρχονται τώρα στα ξαφνικά! Είσαι αξιοθαύμαστα δυναμικός, δραστήριος, αποφασιστικός και ικανός να καταφέρεις ότι έχεις βάλει σκοπό στην ζωή σου

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία χαρούμενη πρόταση, που θα αλλάξει και θα βελτιώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις θα είναι θετικές για σένα, ακόμα κι αν έκανες λάθη στο παρελθόν! Πολύ πιθανόν να κάνεις τώρα μία νέα γνωριμία σήμερα, να ερωτευτείς, να το γλεντήσεις και να φλερτάρεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, είναι στα καλύτερα τους, αφού οι ιδέες σου θα σου φέρουν επίτευξη σημαντικών στόχων σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, θα κάνεις μια θετική και εποικοδομητική ενδοσκόπηση των συναισθημάτων και των βαθύτερων αναγκών σου! Ανακαλύπτεις τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις ανανεωμένος ψυχικά και συναισθηματικά! Να ακούς χωρίς δισταγμό τη διαίσθηση σου και ξεπέρασε άγχη, φοβίες και ανασφάλειες του παρελθόντος! Γενικά, προτίμησε να κινηθείς παρασκηνιακά και θα δεις ότι θα βγεις κερδισμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, απολαμβάνεις την μαγεία ενός κρυφού παρασκηνιακού έρωτα που σου αναστατώνει την ζωή! Καλό θα ήταν ωστόσο, να επιστρατεύσεις και την λογική σου, πριν μπλεχτείς σε μία τέτοια κατάσταση, μίας απαγορευμένης αγάπης, αφού κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, λόγω ισχυρής διαίσθησης, βρίσκεις λύσεις! Στον οικονομικό τομέα, σήμερα θα βρεθεί μία λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, έρχονται θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου κυρίων περιβάλλον, αλλά και στις εξελίξεις της ζωής σου, που αφορούν την διεκδίκηση ενός μεγάλου ονείρου σου! Οι φίλοι σου σε στηρίζουν, σε βοηθούν αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τους μεγαλεπήβολους στόχους σου! Επίσης, νέες φιλίες έρχονται για να μείνουν και απολαμβάνεις και φιλικές επανασυνδέσεις, αν υπήρξαν παλαιότερα παρεξηγήσεις ή απομάκρυνση για οποιοδήποτε λόγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς, πολύ πιο εύκολα σήμερα! Καταφέρνεις και ανανεώνεις, βελτιώνεις και αλλάζεις με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου, σε βοηθούν να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο, κατακτώντας το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, δείξε λίγη παραπάνω προσοχή και συγκέντρωση, στις υποχρεώσεις σου! Οικονομικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες μεταβολές σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις κάθε είδους και σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο μέγιστο, αφού σήμερα θα νιώσεις με ποικίλους τρόπους, πως οι γύρω σου πραγματικά σε αποδέχονται, σε σέβονται και σε θαυμάζουν για αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα! Δραστηριοποιήσου αποφασιστικά και έξυπνα, ώστε να αποκτήσεις την κοινωνική αναγνώριση που θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ουσιαστικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου για σένα, θα ενδυναμώσει την σχέση σας και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα πλέον, την ουσιαστική ερωτική δέσμευση! Δεν αποκλείεται λοιπόν σήμερα, να κάνεις μία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα γνωριμία, που υπόσχεται κοινό μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία σου, τα πράγματα εξελίσσονται άψογα, αφού οι προσπάθειες σου θα φέρουν σίγουρα την επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά παίρνεις κάποιες ωφέλιμες αποφάσεις, που θα σου φέρουν οφέλη!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, σου δίνει σήμερα άπλετη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις να πετύχεις! Οι συγκυρίες, τα γεγονότα και οι καταστάσεις, κυρίως μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες, να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να ταξιδέψεις, να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις και να αποκτήσεις ξανά την αισιοδοξία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα, αν έχεις σχέση από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας! Διαφορετικά, μία έξοδος ή εκδρομή με τον σύντροφο, θα ανανεώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, συναντήσεις και πολύ φλερτ! Ξαναχαμογελάς και νιώθεις περιζήτητος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έρχεται μία νέα αρχή τώρα, που σε κάνει να πετύχεις σημαντικούς στόχους! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποια έξοδα, κυρίως για λόγους μετακίνησης ή ψυχαγωγίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου σήμερα, ιδίως με ό,τι αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες, αλλά και κάποια σχέδια που θες υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Κυνήγησε, διεκδίκησε και πραγματοποίησε τώρα τα μεγάλα σου «θέλω» και σκοπούς, χρησιμοποιώντας την ισχυρή σου διορατικότητα και την αξιοθαύμαστη πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες! Ανέδειξε την εσωτερική σου δύναμη και την ακαταμάχητη γοητεία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα έχεις σίγουρα πολλές ευκαιρίες για να κερδίσεις τον έλεγχο στην ερωτική σου σχέση, να την ανανεώσεις και να την μεταμορφώσεις, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σεξουαλικότητα σου και να απολαύσεις καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, χαρακτηρίζεσαι από πάθος και εμφανή γοητεία, αλλά και ικανότητα να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες και να κατακτήσεις το άτομο που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα καταφέρνεις και τακτοποιείς οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες! Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη, θα σε ωφελήσει πολύ όσον αφορά τα μετέπειτα σχέδια και φιλοδοξίες σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, θα σε ωθήσει σήμερα, σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ την ζωή σου ποικιλοτρόπως! Επιπλέον, θα έρθουν λύσεις και ευκαιρίες για να καταφέρεις να εξομαλύνεις μία κατάσταση με ένα συγκεκριμένο άτομο, που είχατε απομακρυνθεί ή παρεξηγηθεί στο παρελθόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις την πλήρη ανανέωση στην σχέση σου, η οποία βελτιώνεται σημαντικά και υπάρχει μάλιστα, μεγάλη πιθανότητα για μία χαρμόσυνη πρόταση από τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις τώρα, νέες σημαντικές γνωριμίες που υπόσχονται κοινό μέλλον και αν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, πιθανόν να κάνει κίνηση για να σε πλησιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, χρησιμοποιείς το επικοινωνιακό σου ταλέντο και πετυχαίνεις αρμονικές συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, θα σου φέρει επιτυχία, ηρεμία και εύνοια στην καθημερινότητα σου και στα μικρά ή μεγάλα τρεξίματα της ρουτίνας σου! Θα καταφέρεις τώρα, να κάνεις σημαντικές και εποικοδομητικές κινήσεις και όλες οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου θα διεκπεραιωθούν, πιο εύκολα τώρα! Πάρε δυναμικά αποφάσεις και λάβε δράση, φροντίζοντας τον εαυτό σου και αρπάζοντας ευκαιρίες ώστε να ομορφύνεις, να λάμψεις και να ανανεωθείς ψυχικά και σωματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις επιφανειακό φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και τα ερωτικά παιχνίδια! Βάζεις προτεραιότητα τις πρακτικές σου εκκρεμότητες και αν βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο, στρέφεσαι σε ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, που σε πλησιάζει ερωτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις επικριτική και ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφο, γιατί ενδεχομένως να τον πληγώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, ήρθε η στιγμή να πετύχεις ότι επιδίωκες τόσο καιρό! Οικονομικά, τα προβλήματα λαμβάνουν τέλος, λόγω σωστού προγραμματισμού και διαχείρισης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, υπόσχεται μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις και χαρά! Καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργία και λάμψη, έρχονται και ανανεώνουν την ζωή σου στο έπακρο! Μπορείς τώρα, να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο και επιθυμία, αφού είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, αλλά και απόλυτα τυχερός! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και καταφέρνεις να βελτιώσεις την φήμη σου και την δημοτικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος, με έντονη ερωτική διάθεση, γοητεία και λάμψη! Πιθανότατα σήμερα, ένας νέος μεγάλος έρωτας έρχεται και μάλιστα, τον επιλέγεις ανάμεσα σε πολλές κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου με ρομαντισμό και πάθος και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν θετικές συνέπειες στις οικονομικές σου δοσοληψίες σήμερα, παρόλο που ίσως αγχωθείς! Στον τομέα της καριέρας, απολαμβάνεις επαίνους, πρόοδο και επιτυχίες! Μπράβο σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, καταφέρνεις και υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία ότι επιθυμείς, όπως και σκοπούς ή προσωπικούς στόχους, που όμως έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια. Λάβε δράση και κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες, προσπαθώντας να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις που ίσως ήταν προβληματικές μέχρι τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος είναι η ιδανικότερη εποχή για συμβίωση, αλλά και επίλυση παλαιών διαφορών ή προβλημάτων στην σχέση! Αν είσαι ελεύθερος δεν είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή για νέο ξεκίνημα, γι’αυτό μάλλον να σε απασχολήσει ένας έρωτας από το παρελθόν με καλά αποτελέσματα όμως, αυτή τη φορά! Πες ναι στην πραγματοποίηση μίας ερωτικής επανασύνδεσης, που τόσο καιρό ήθελες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι αποτελεσματικός και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, θα υπάρξουν μάλλον απώλειες, κυρίως λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων!

Πηγή: oroskopos.gr