Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου

  • Τετάρτη, 3 Απρίλιος 2019 07:57
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η μέρα μας ξεκινά με Σελήνη στον Ιχθύ και παραμερίζουμε λογική, αλλά επιστρατεύουμε συναίσθημα και διαίσθηση! Μία ημέρα, γεμάτη τρυφερότητα, για  Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις βελτιώνονται αισθητά το ερχόμενο διάστημα, Κριέ, και σε οδηγούν σε ευνοϊκότερες συνθήκες για την καθημερινότητά σου, που σου επιτρέπουν να τακτοποιήσεις διαδοχικά υποθέσεις, οι οποίες εκκρεμούν εδώ και καιρό. Οργάνωσε, λοιπόν, το πρόγραμμά σου και βάλε προτεραιότητες σε ζητήματα που σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ μου, θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα, που μπορεί να έχει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει πάντως να αποφύγεις τα άλματα και προτίμησε να μην αλλάξεις κάτι. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και ζητήματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το κλίμα των ημερών λόγω του Ερμή που είναι ανάδρομος, Ταύρε, θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Μην ακολουθήσεις, λοιπόν, το παιχνίδι κάποιων, που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα και ψυχρότητα. Ασχολήσου με τα δικά σου ζητήματα, χωρίς να παρασυρθείς από συμπεριφορές και πλάγιες προσεγγίσεις τρίτων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ταύρε μου, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντίθεση. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, δραστηριοποιήσου και θα δεις ότι σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θα είναι πολλές. Κάνε σήμερα τις σωστές επιλογές, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό μεταμορφώνει τη ζωή σου ολοκληρωτικά, Δίδυμε, και φέρνει επιτυχίες σε πολλούς τομείς. Άφησε τη δημιουργικότητά σου να απελευθερωθεί από το φόβο της αποτυχίας και θα καταφέρεις πολλά. Οι άσχημες στιγμές του παρελθόντος έχουν περάσει οριστικά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τη βοήθεια του πλανητικού σκηνικού, Δίδυμε, η σχέση σου θα πάει καλύτερα. Φρόντισε σήμερα να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να μην έχεις τόσο άγχος από άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δε θα είναι πολύ καλά. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο όμως, που τα έξοδά σου δε θα είναι πάρα πολλά, πράγμα που οφείλεις να διαφυλάξεις αποφεύγοντας τις άσκοπες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αστάθεια που παρουσιάζει στη συμπεριφορά του κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, Καρκίνε, εμποδίζει τη δυνατότητα να υπάρξει μεταξύ σας συνεννόηση (μην ξεχνάς, ο Ερμής είναι ανάδρομος). Στην πορεία όμως θα οδηγηθείς σε πολύ καλά αποτελέσματα, οπότε μην αγχώνεσαι, αφού η επιτυχία θα έρθει!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Και σήμερα, Καρκίνε μου, θα είσαι μέσα στις υποχρεώσεις και στις καθημερινές ευθύνες, που σε κάνουν να αγχώνεις το ταίρι σου και να μην του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου σήμερα, Καρκίνε, να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου, πρέπει να έχεις περισσότερο προγραμματισμό, καθώς θα παρουσιάσεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μια ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει σύντομα, Λέων, και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να τη δεχτείς, καθώς κρύβει μία πληροφορία που θα διευκολύνει την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Φρόντισε να αντιληφθείς έγκαιρα την ευκαιρία και να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Φρόντισε να μιλήσεις για θέματα που μπορούν να κάνουν το ταίρι σου χαρούμενο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Λέων, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Μπορείς από σήμερα να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου. Φρόντισε μόνο να εφαρμόσεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα έξοδα που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις, Παρθένε, να μη χάσεις τη συγκέντρωσή σου στους στόχους σου και να κρατήσεις αποστάσεις από άτομα που προσπαθούν να σου αποσπάσουν την προσοχή με διάφορους τρόπους, θα προχωρήσεις τις υποθέσεις σου σε πολύ καλό επίπεδο και θα επαναφέρεις κάθε θετική προοπτική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε μου, υπάρχουν μερικά πράγματα που δε σου αρέσουν. Με τόσο καλό πλανητικό σκηνικό στη διάθεσή σου όμως, θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε κινήσεις, που θα κάνουν τη σχέση σου ιδανική.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια που έχεις δρομολογήσει από το παρελθόν στη δουλειά σου, Παρθένε, θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ήρθε η ώρα, Ζυγέ μου, να δεχτείς βοήθεια από αγαπημένα σου πρόσωπα που έχουν τη διάθεση να σε στηρίξουν. Με την ενίσχυση αυτή, πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα μπορείς πλέον να αποφασίσεις την πραγματοποίηση στόχων, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ μου, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις, για την κατάσταση που ίσως επικρατεί στη σχέση σας. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, δε θα πάνε καθόλου άσχημα, αν κι έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά μπορεί να βγεις από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις αρκετά τον κίνδυνο άσκοπων αγορών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οικογενειακά ζητήματα που απαιτούν διευθέτηση, μπορεί να προκύψουν σήμερα, Σκορπιέ μου, και θα πρέπει να δοθεί λύση. Πιθανόν να προκληθούν εντάσεις από αντικρουόμενα συμφέροντα και να δημιουργηθεί ένα ισχυρό ρήγμα. Συγκράτησε την ψυχραιμία σου και μην πεις λόγια, που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Σκορπιέ, τώρα που οι καταστάσεις στη σχέση σου πηγαίνουν καλύτερα, να μιλήσεις ανοιχτά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει κι εκείνο καλύτερα. Οι μοναχικές ψυχές να ξέρετε, ότι με την Αφροδίτη στον Ταύρο το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Εκεί που δεν το περιμένεις, θα βρεις το ταίρι που έψαχνες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Θα φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Καλό είναι, να διαχειριστείς με πολλή σύνεση τις αγορές που μπορεί να προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ανασφάλειες και αναστολές σε ταλαιπωρούν, Τοξότη μου. Προσπάθησε να τις ξεπεράσεις και να διεκδικήσεις τα «θέλω» σου. Επαφές και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα δίνουν λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Απελευθέρωσε τις ικανότητές σου και ακολούθησε το ένστικτο σου, για να δημιουργήσεις κι αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, Τοξότη, και θα παραμείνει έτσι, αρκεί να κρατήσεις αυτό το ωραίο κλίμα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις για ζητήματα που έχουν περάσει, διαφορετικά θα προκαλέσεις εκνευρισμό στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου, Τοξότη. Πρέπει σήμερα να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και στο πως θα χειριστείς μερικές καταστάσεις. Οι οικονομικές υποχρεώσεις σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές και να υπογράψεις συμβόλαια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αυξημένες υποχρεώσεις φορτίζουν το ήδη πιεσμένο πρόγραμμά σου, Αιγόκερέ μου. Μην παρασύρεσαι όμως από καταστάσεις που προκαλούν τρίτοι και δεν είναι του χαρακτήρα σου, μα αντίθετα, διατήρησε τον αυτοέλεγχο και την ισορροπία σου. Μπορείς να διαχειριστείς τις συνθήκες με την απαιτούμενη ψυχραιμία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που ίσως καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά, δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές, οπότε σήμερα απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Δείξε σήμερα προσοχή σε ό,τι σου προτείνουν, Υδροχόε, αφού μια υπόσχεση που θα σου δώσουν, δημιουργεί ελπίδες, οι οποίες όμως θα αποδειχτούν αβάσιμες. Η ένταση που προκύπτει, σε ωθεί να μεγαλοποιήσεις κάπως τα πράγματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διατηρώντας βέβαια το δυναμισμό σου, ενώ κι ένα άτομο μεγάλου κύρους σού προσφέρει την υποστήριξή του.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που είναι στον Ταύρο και σε ευνοεί, Υδροχόε, τα πράγματα στη σχέση σου θα κινηθούν αρκετά καλά. Για να εξελιχθούν όμως ακόμη καλύτερα, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα πρέπει σήμερα να προετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Κάποια προβλήματα που σε έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα, Ιχθύ, έρχονται σε επίλυση και οι προοπτικές που αφήνουν με την απομάκρυνσή τους από τη ζωή σου, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Δεν πρέπει να απογοητευτείς τώρα, που η λύση είναι σχεδόν δίπλα σου, αλλά αντίθετα να κινηθείς δυναμικά, ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός, αλλά κι η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ιχθύ, απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά φρόντισε πρώτα να τελειώσεις με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν εξελίσσονται άσχημα, αλλά καλό είναι σήμερα να μην κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Πηγή: oroskopos.gr