Ελένη Ράντου: Με τον Βασίλη είμαστε μαζί 25 χρόνια, λες να μη με έχει απατήσει;

Για την απιστία μίλησε σε συνέντευξή της η Ελένη Ράντου, δηλώνοντας πως δεν την χαλάει, αν ακόμα διατηρείται η επικοινωνία.

Η ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Grande, τόνισε, ωστόσο, πως αυτό που δεν συγχωρεί είναι η προδοσία.

«Αλλο είναι η προδοσία κι άλλο είναι η απιστία. Η απιστία δεν με χαλάει καθόλου, αν ακόμα διατηρείται η επικοινωνία, γιατί μπορώ να καταλάβω πως κάποιος που ζει χρόνια μ' έναν μόνο άνθρωπο μπορεί σε μια στιγμή κάπου να σκαλώσει, να θέλει ν' αλλάξει λίγο τις εντυπώσεις του, άλλωστε η απιστία -πολλές φορές- πυροδοτεί τη σχέση και τη δυναμώνει. Προσωπικά, έχω ζήσει μακροχρόνιες σχέσεις, η μικρότερη έφτανε τα πέντε χρόνια και μπορώ να τις καταλάβω. Η προδοσία βέβαια, είναι άλλο πράγμα. Σημαίνει σε μειώνω για να βρω κουράγιο να φύγω! Δεν την συγχωρώ», είπε η Ελένη Ράντου.

Ερωτηθείσα πόσα χρόνια είναι με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Ράντου απάντησε: «Με τον Βασίλη είμαστε μαζί εικοσιπέντε χρόνια. Λες να μη μ’ έχει απατήσει; Αποκλείεται! Μου αρκεί να μη μ’ έχει προδώσει! Να μην έχει σταματήσει να υπάρχει ανάμεσα μας η ερωτική συνωμοσία. Για μένα οι αληθινές σχέσεις, όταν κρατούν καιρό, είναι συνωμοτικές, η κάθε μια έχει τον δικό της συνωμοτικό κώδικα. Ακόμα και η σχέση με συναδέλφους ηθοποιούς, έχει τη δική της συνωμοσία από τη στιγμή που δύο άνθρωποι φτιάχνουν ένα σύμπαν. Προδοσία σ’ αυτή την περίπτωση είναι να σε δώσει ο άλλος στεγνά, «σπάζοντας» τον κώδικα. Αυτό κάνει η ηρωίδα που υποδύομαι στο έργο, η Τζασμίν. Προδίδει και ανταποδίδει! Η παράσταση ξεκινάει μ’ εκείνη να ισορροπεί στο γκρεμό μέχρι που πέφτει!».



Πηγή:| iefimerida.gr