Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 31 Μαρτίου

  • Κυριακή, 31 Μάρτιος 2019 08:24
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ο Άρης σήμερα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο των Διδύμων, σε μία θέση που προτρέπει να δράσουμε με γνώμονα την επικοινωνία και το μυαλό! Δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες, το φλερτ, οι συναντήσεις, τα ταξιδάκια αλλά και τα ερωτικά παιχνίδια σε… διπλό ταμπλό.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή είσοδος του Άρη στον φιλικό σου Δίδυμο, θα σου δώσει έντονη πνευματική δραστηριότητα, αλλά και αρκετή νευρικότητα στην κοινωνική σου δράση, που θα σε οδηγήσει σε ανούσια σπατάλη ενέργειας! Οφείλεις να αναπτύξεις άμεσα και με προσοχή την ικανότητα συγκέντρωσης σου, ιδίως σε κοινωνικές επαφές, συναναστροφές και επικοινωνίες. Αν πραγματικά το επιθυμείς, μπορείς να αναδείξεις την διανοητική και πνευματική σου ζωντάνια και να πετύχεις, με κάθε τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, στα ερωτικά σου ζητήματα, θα δεις νέους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου, με ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές, ώστε να πραγματοποιήσεις στόχους, να κάνεις γνωριμίες και να βρεις λύσεις, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Μέσα από μηνύματα και συναντήσεις, θα ζήσεις έναν μεγάλο νέο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, χρησιμοποιείσαι το ιδιαίτερο ταλέντο σου στον γραπτό και προφορικό λόγο, για να πείσεις τον σύντροφο, για αυτό που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σου δίνονται σήμερα πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, μέσω ενός τηλεφωνήματος ή ενός μηνύματος! Οικονομικά απέφυγε τις παράλογες σπατάλες!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, η σημερινή είσοδος του Άρη στον Δίδυμο, θα σου φέρει από σήμερα κιόλας, την σταθερότητα και την αυτοεκτίμηση που τόσο καιρό επιθυμούσες! Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις την τάση σου για πείσμα, ξεροκεφαλιά και ισχυρογνωμοσύνη. Έχεις την ευκαιρία, να μάθεις να συγκρατείς τα νεύρα σου, αφού τα ξεσπάσματά σου δύσκολα ελέγχονται και σε κάνουν να χάνεις το δίκιο δυο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για την σχέση σου και θα θελήσεις να διεκδικήσεις, ασφάλεια και σιγουριά από τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, να απολαύσεις αισθησιακές και καυτές ερωτικές στιγμές, με ένα νέο άτομο στην ζωή σου, που η παρουσία του, θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εργάζεσαι σκληρά, αλλά οι αργοί σου ρυθμοί, καθυστερούν την επιτυχία. Οικονομικά, θα έχεις ισχυρή εύνοια στα οικονομικά σήμερα, αρκεί να μην είσαι αλόγιστα σπάταλος!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, ο Άρης στο δικό σου ζώδιο από σήμερα και σου θα σου δώσει ισχυρή ώθηση για ανάληψη πρωτοβουλιών, που φυσικά θα σε οδηγήσουν στην εκπλήρωση προσωπικών στόχων και σκοπών! Είσαι αξιοθαύμαστα δραστήριος, με ισχυρή διανοητική δραστηριότητα, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε άμεσες λύσεις, τώρα! Πες όχι στην τάση σου για νεύρα, εγωισμό και βιασύνη! Ανάδειξε τον παθιασμένο και δυναμικό εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, αν είσαι ελεύθερος, θα φέρει συναρπαστικές νέες γνωριμίες, ασταμάτητο φλερτ και ευχάριστα μηνύματα ή τηλεφωνήματα! Μην διστάσεις ούτε λεπτό, να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και να παίρνεις πρωτοβουλίες στον έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοούνται οι δραστηριότητες που στοχεύουν στην ενδυνάμωση της σχέσης ή του γάμου σου, βάζοντας τέλος στην ρουτίνα και εμπλουτίζοντας τον δεσμό, με πάθος και σεξουαλικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, έρχονται νέα ξεκινήματα, που θα σε οδηγήσουν στην επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, ξοδεύεις υπερβολικά και κάνεις ανούσιες αγορές!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η είσοδος του Άρη στους Διδύμους σήμερα, θα σου δώσει την έντονη ψυχική ανάγκη να εργασθείς με ή για τους άλλους ακόμα και αν βάλεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου! Θες πραγματικά να βοηθάς και να προσφέρεις στους γύρω σου! Μέσα σου ωστόσο επικρατεί σύγχυση, άγχος, σκέψεις και τα παρελθοντικά ζητήματα σε βασανίζουν! Μείνε κάποιες στιγμές μόνος σου, ώστε να ηρεμήσεις και μην δίνεις αφορμή στους άλλους για σχολιασμό ή κουτσομπολιό πίσω από την πλάτη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας από το παρελθόν, απωθημένος ή παρασκηνιακός, είναι πολύ πιθανό να έρθει τώρα στην ζωή σου, με τον πιο παθιασμένο τρόπο και εσύ να παραδοθείς σε αυτόν! Αν είσαι δεσμευμένος, ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για την σχέση σου με τον σύντροφο, μένοντας πάντα λογικός, έντιμος και προσγειωμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, κάνεις αρκετά λάθη λόγω αφηρημάδας, ενώ αντιθέτως στα οικονομικά, βρίσκεις εποικοδομητικές λύσεις!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα που περνά ο πλανήτης Άρης στον Δίδυμο, μπορεί να γίνεσαι υπερβολικά παρορμητικός, αλλά είσαι αποφασισμένος και απόλυτα ικανός να πετύχεις τους μεγαλεπήβολους σκοπούς και στόχους σου! Θεωρείς πλέον την ελευθερία σου, πολύτιμο αγαθό και οι πνευματικές σου ικανότητες σε οδηγούν προς την απόλυτη επιτυχία! Επίσης, οι φιλίες σου ενδυναμώνονται και ανανεώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες ανάγκες που έχει άμεσα η σχέση σου, καλύπτονται από τις άμεσες και δραστήριες αντιδράσεις σου. Η σχέση σου χαρακτηρίζεται επίσης από πάθος, σεξουαλικότητα, αλλά ενίοτε και εκνευρισμό! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεσαι πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει, λόγω της γοητείας σου και της παθιασμένης σου προσωπικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα παίρνεις σοβαρές αποφάσεις και επιτυχημένες πρωτοβουλίες! Βρίσκεις λύσεις στα οικονομικά, τις οποίες όμως δεν τις κάνεις έγκαιρα πράξεις!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σε διακρίνει σήμερα έντονη δραστηριότητα, με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο του Δίδυμου! Προχωράς χωρίς δισταγμό, προς την πραγματοποίηση μεγάλων στόχων στη ζωή σου! Όλες οι δραστηριότητες σου στέφονται με μεγάλη επιτυχία, αρκεί να επικρατήσει από μέρους σου σύνεση, προσγειωμένη φιλοδοξία και λογική! Πρόσεχε μόνο, εξάρσεις εγωισμού, παρορμητισμό και δογματικότητα! Η επιτυχία που θα έρθει τώρα, θα σε διακρίνει και κοινωνικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για την εμφάνιση ενός έρωτα που εξελίσσεται σε εργασιακό περιβάλλον και θα σου αλλάξει την καθημερινότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι, αν τελευταία υπήρξαν εντάσεις και καυγαδάκια! Μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειες σου, αφού η ημέρα θα σου αποδείξει πως όλοι οι αγώνες ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αποδεικνύεσαι ικανότατος και με ηγετικά ταλέντα! Μία ουσιαστική οικονομική λύση, σε βγάζει επιτέλους από το αδιέξοδο!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, ήρθε η στιγμή να αλλάξεις πορεία, με την είσοδο του Άρη στον Δίδυμο και να εκμεταλλευτείς την τύχη σου! Σε χαρακτηρίζουν ενεργητικότητα, ενθουσιασμός για νέους στόχους και νέα ξεκινήματα, όπως και αξιοθαύμαστη διανοητική δραστηριότητα! Μην διστάσεις στιγμή, να εκφράσεις τις ιδέες σου, ακόμα και τις πιο ακραίες, γιατί έτσι θα κάνεις πράξη, τα όνειρα και τους στόχους σου! Η βοήθεια της τύχης τώρα, θα σου δώσει πολλές λύσεις, από το πουθενά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφο, είναι αρκετά αντισυμβατική! Ο σκεπτικισμός, η τόλμη και το θάρρος σου, είναι τα χαρακτηριστικά που θα φέρουν βελτίωση και ανανέωση στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική γνωριμία, που θα εξελιχθεί εντυπωσιακά γρήγορα, σε μία σταθερή, παθιασμένη και όμορφη σχέση, την ημέρα των ερωτευμένων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, σκέψου πολύ πριν πάρεις μία πρωτοβουλία ή απόφαση, γιατί ο παρορμητισμός, δεν σε ευνοεί! Τα οικονομικά σου κινδυνεύουν από την τάση που έχεις, προς την υπερβολή και τα έξοδα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα που ο Άρης περνάει στο ζώδιο των Διδύμων, θα σου προσφέρει βαθύτατα συναισθήματα, τα οποία αν κατορθώσεις να αναπτύξεις έξυπνα και θετικά, αποτελούν αληθινή δύναμη για σένα και τους στόχους σου! Μην μπλοκάρεις την ενεργητικότητα σου και τα αισθήματα σου και θα διαπιστώσεις, πως υπάρχουν πολλές λύσεις στα προβλήματα σου αλλά και πολλοί τρόποι να πετύχεις σκοπούς και στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δίνεις αποτελεσματικές λύσεις σε παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο και απολαμβάνεις αισθησιακές, καυτές, παθιασμένες στιγμές μαζί του! Όχι σε καυγάδες λόγω ζήλιας! Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για να γοητεύσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, είναι άπειρες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μια σπουδαία αποκάλυψη σε βοηθά στην μετέπειτα πρόοδο σου! Οικονομικά σε απασχολεί ένα φορολογικό ή κληρονομικό ζήτημα! Κάνε τις σωστές κινήσεις λοιπόν!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η νέα θέση του Άρη απέναντι σου, στο Ζώδιο των Διδύμων, θα σου φέρει αρκετές στιγμές σήμερα, μεταπτώσεις ενεργητικότητας, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Ναι μεν θες να είσαι εξυπηρετικός και ευγενικός, αλλά κάποιες συγκυρίες σε ωθούν να γίνεσαι νευρικός και εγωκεντρικός! Για να αποφύγεις λοιπόν ανούσιες εντάσεις, πες όχι σε κόντρες για λόγους επικράτησης! Κάνε ό,τι προσπάθεια χρειάζεται και εξάντλησε όλη σου την πειστικότητα μέχρι να καταφέρεις να πετύχεις στους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σου ανοίγονται νέοι δρόμοι για σταθερότητα στον έρωτα! Προσοχή μόνο, γιατί ερωτεύεσαι πολύ γρήγορα, πολύ συχνά και παρορμητικά και ίσως κάνεις πράγματα, που αργότερα μετανιώσεις! Ο ερωτισμός και το πάθος, χαρακτηρίζουν τις σχέσεις σου σήμερα! Επίσης, αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από τον θυμό και τα νεύρα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πάρε σήμερα άφοβα, πρωτοβουλία για νέες συμφωνίες ή συνεργασίες! Η μέρα είναι κατάλληλη για οικονομικές υπογραφές και έγγραφα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, αρκετό το άγχος σήμερα, όπως και τα τρεξίματα με την είσοδο του Άρη στον Δίδυμο! Ωστόσο, είσαι τόσο ενεργητικός και γεμάτος ενέργεια και ευεξία, που θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις όλες σου τις δουλειές, εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Να είσαι συνεπής στις ευθύνες σου, αφού η πρακτική σου ικανότητα είναι ιδιαίτερα μεγάλη τώρα και συνδυασμένη με την εφευρετικότητα σου, ανταπεξέρχεσαι στα πάντα! Πλέον κατάλληλη ημέρα για να πάρεις αποφάσεις που έχουν να κάνουν με έναρξη διατροφής ή άσκησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μην στεναχωριέσαι υπερβολικά για μικροπράγματα και δημιουργείς από το πουθενά γκρίνιες και προστριβές. Η απορρόφηση σου από ασήμαντες λεπτομέρειες, σε κάνει να χάνεις την ουσία από το συγκεκριμένο πρόβλημα και μάλιστα σήμερα, που είναι η μέρα των ερωτευμένων! Αν είσαι ελεύθερος, θα κινήσει σήμερα το ερωτικό ενδιαφέρον σου, ένα άτομο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, αλλά χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι ιδιαίτερα ικανός στην εργασία, αλλά και στην οικονομική διαχείριση! Δουλεύεις σκληρά και σήμερα σίγουρα ολοκληρώνεις αυτό που αρχίζεις και το ίδιο απαιτείς και από τους άλλους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή είσοδος του Άρη στον Δίδυμο, θα σου δώσει πολύ θάρρος, ενθουσιασμό και πείσμα για τους σκοπούς σου! Η πλούσια φιλοδοξία, συνδυασμένη με τον έμφυτο δυναμισμό, μπορεί να αποτελέσει σήμερα, την κινητήρια δύναμη σήμερα, ώστε να πετύχεις στόχους και να υλοποιήσεις σπουδαία σχέδια! Βγάζεις στην επιφάνεια την μεγαλοψυχία σου, την στοργή και την ζεστασιά της καρδιάς σου και με τον τρόπο αυτό, απολαμβάνεις την αγάπη και τον θαυμασμό του περίγυρου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις και πολλές νέες γνωριμίες! Υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργήσεις μία παθιασμένη σχέση, η οποία όμως θα έχει μικρή διάρκεια, αλλά δεν σε πειράζει! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο. Το αρνητικό της ημέρας, είναι η τάση σου για δραματικότητα, που μπορεί να φτάσει έως και τον μελοδραματισμό και έτσι να δημιουργούνται καυγάδες και εντάσεις από το πουθενά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές είναι οι εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου, ιδίως αν σκοπεύεις να πάρεις πρωτοβουλίες στην εργασία σου, για να εκπληρώσεις στόχους! Οικονομικά, μάλλον είσαι αρκετά σπάταλος, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, με το πέρασμα του Άρη στο Ζώδιο του Διδύμου, σε διακρίνει ένας ιδιαίτερος συναισθηματισμός, που χρειάζεται άμεσα σταθεροποίηση με ευσυνείδητη προσπάθεια και άμεση επιστράτευση της λογικής. Ιδιαίτερα τα θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι, εύκολα σε αναστατώνουν και χάνεις την καλή σου διάθεση! Η μνήμη σου τώρα είναι πολύ ισχυρή και θα είναι αρκετές φορές σύμμαχος σου, στην προσπάθεια σου να βελτιώσεις συγγενικές σχέσεις και να διορθώσεις προβλήματα σπιτιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, δυσκολεύεσαι να ξεχάσεις το παρελθόν και ίσως σήμερα παρασυρθείς σε έναν παρελθοντικό έρωτα, λόγω πάθους! Προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός και λογικός πριν κάνεις κίνηση προς έναν πρώην σύντροφο! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε εντάσεις και διαμάχες στην σχέση σου, λόγω της συναισθηματικής σου ανασφάλειας και της εσωτερικής σου έντασης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έχεις επιμονή και πείσμα και καταφέρνεις και πετυχαίνεις! Στερείσαι σταθερού προγραμματισμού στα οικονομικά σου, γι’αυτό προσοχή!

Πηγή: oroskopos.gr