Κινητό παιδικό μουσείο στο Ηράκλειο - Πηγή έμπνευσης και εξερεύνησης

Ένα κινητό παιδικό μουσείο το Exploration Children’s Museum  δημιουργήθηκε με έδρα το Ηρακλειο, αλλά θα βρίσκεται   παντού για όλα τα παιδιά της Κρήτης!

‘’Με αποσκευές τις συλλογές, τα εκθέματα και τους ερμηνευτές  του, θα μας βρείτε να παίζουμε και να ανακαλύπτουμε σε διάφορες γωνιές της πόλης του Ηρακλείου.

Σίγουρα, όμως, θα μας ξετρυπώσετε τις καθημερινές στα σχολεία να εξερευνούμε παρέα με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας.

Ανακαλύψτε πού θα είμαστε κάθε φορά ακολουθώντας τα νέα μας στο newsletter, στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα και  φυσικά στην ιστοσελίδα μας!” τονίζει το μουσείο.

Το Exploration Children’s Μuseum είναι αφιερωμένο στην υπηρεσία του παιδιού και της οικογένειάς του, αποστολή του είναι να εμπνέει τα παιδιά να εξερευνούν, να ανακαλύπτουν, να πειραματίζονται και φυσικά να παίζουν.

‘’Μέσα από τις πολιτιστικές και εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες, προσφέρουμε ευκαιρίες μάθησης και παιχνιδιού, ενισχύουμε το θεσμό της οικογένειας και δημιουργούμε νέες εμπειρίες μέσα από τη χρήση αντικειμένων, διαδραστικών εκθεμάτων και ζωντανής ερμηνείας” έπισημαίνεται.

Περισσότερες πληροφορίες:

Exploration Children’s Museum

www.exploration.gr | info@exploration.gr