Eλληνίδα τραγουδίστρια: Με πήραν αναίσθητη από την πίστα, έκανα 12 ράμματα

Για δύο περιστατικά που της έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό μίλησε η Χαρά Βέρρα στην εκπομπή του Γρηγρόη Αρναούτογλου «The 2night Show».

«Είχαμε πάει σε ένα πανηγύρι κι έπεσε πολύ ξύλο τότε. Ήρθε ένας μεθυσμένος, το πατάρι ήταν πολύ ψηλό και δεν μπορούσε να πλησιάσει, και μου έκανε χειρονομίες, μου έβγαζε τη γλώσσα. Εγώ αδιαφορούσα. Εφόσον αδιαφορούσα, ήρθε από τη σκάλα και ανέβηκε πάνω» είπε η τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Τον πιάσανε, τον κατέβασαν κάτω και τον έβαλαν πίσω σε ένα μηχάνημα της τράπεζας… Και μας είπαν από το πανηγύρι "φύγετε γιατί αν έρθουν τα εγγόνια του, θα σας σκοτώσουν". Παρατήσαμε το πανηγύρι και φύγαμε» είπε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε ένα ακόμα περιστατικό:

«Ένα άλλο περιστατικό ήταν όταν δούλευα με τον Αλέκο Ζαζόπουλο και μου παρήγγειλε ένας στο μπροστινό τραπέζι το "Θα κάνω ζημιές". Και μόλις το λέω, ήμουν στη γωνία της πίστας και κοιτούσα μια παρέα που μου πέταγε λουλούδια… Και σηκώνει το τραπέζι να το γυρίσει τούμπα στην πίστα και με παίρνει η γωνία από το τραπέζι στο πρόσωπο κι έκανα 12 ράμματα. Ναι, αίματα, με πήραν αναίσθητη», είπε η Χαρά Βέρρα.

 

newsbeast